Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2010.10.24. Adománygyűjtés és női motoros ruhabörze

Köszi, már nem kell. Megoldottam. Remélem bírja majd a tinta a sok adományozót. :)
 
Én továbbra is megyek, és viszek börzére is motoros holmikat, meg turkálóba ruhákat.
Jó lenne, ha más is hozna börzére motoros holmit, nekem is kéne kabát meg nadrág, lehetne csereberélni! :)
(bár én már nem merek venni semmit, úgyse jó egy fél év után. ;))
Valószínű késni fogok, attól függ hánykor kel a picuri. Szerintem fél 10 előtt tuti nem leszek ott. De inkább később.
 
Én is megyek, macska nélkül... Vagyis a párducomat mégiscsak elviszem (ő is macska)..., ja, meg én is... csacskamacs...:cool:
Viszek két dobozt is, pénzgyűjtőnek. Tudok vinni bélyegzőfestéket is zöld, lila, kék és fekete szinekben, de holnap tudnom kellene, melyiket lopjam haza az irodából... Ja, és van kis házikós és medvés pöcsétem..., köll???? :D
 
Sziasztok, ha sok ruha összejön, azokat a Máltaiak a hét minden napján 8.00 és 20.00 között átveszik. Bp. III. Miklós u. 32.


Üdv. BT
 
Az igen.. a korrupció mindenhol ottvan..Nem is tudom kitől hallottam,de már akkor megfogott ez a mondat." Ma olyan világot élünk ahol a citromlé mesterséges aromát tartalmaz a légfrissítő viszont valódi citromot". Ezt arra írtam ahol az elején olvastam,hogy a vöröskereszttől a fehérváriak viszik el a jobb ruhákat eladni pénzért..
Azt szerettem volna amúgy megkérdezni,hogy nálam is van annyi de annyi fölösleges ruha! Igaz nem motoros mert azt viszont vennék a börzén!
Hogy akkor hozhatok én is? vagy már inkább hagyjam? Van vagy 5 farmerom ami rám már nem jó mert kinőttem..meg egy rakás pulcsim meg pólóm.. Ha ezzel is tudok egy kicsit segíteni akkor segítek. Meg megveszem a naptárat,hogyha marad elég pénzem majd. Wesko csizmám már van. Akkor kéne egy nadrág vagy egy kabát:D
 
Lehet ott parkolni? Béna motoros csaj nagy autóval szindróma... :) Lehet, hogy egyedül kell mennem... ;) Azért lesznek pasik is, akik felcipelik a cuccomat? Már 2 nagy bőrönd ruhát kipakoltam a ruhásszekrényemből, és fáj a lábam is a babakocsiemelgetéstől........ :beteg: :)
 
Parkolni lehet általában.
Én háromésfél zsák ruhát pajkoltam össze.

Aki tud, hozzon valami pokróc félét, hogy le tudjuk rakni a földre a turkálós holmikat.

Csacska, pecsétmárnem kell, vettem egyet... rózsaszín. NA nem a festék. :)

Én kilencre megyek pakolászni. Azért ne hagyjatok sokáig egyedül. :)
 
Nana, én is megyek 9 körül, mert a zuram akkor megy el dolgozni az autóval és muszáj az autó, mert én is három zsákot raktam össze (egyenként legalább 10 kg)..., szóval mondtam, hogy vigye is fel,mert különben nem tudom, hogy hurcoljuk oda... :)

Viszek egy dobozt a pénznek, de ha kell még, akkor be tudok szaladni majd az irodába is, hozom a kulcsot és nincs messze.
 
Voltam ma szüleimnél, gondoltam elhozom az ottmaradt ruhákat a börzére.. hát anyám nem lecsapott rá, hogy még hordani akarja? Bezzeg, amikor elköltöztem, akkor még "útban voltak." Szóval nem sok mindennel járulok hozzá a holnapi börzéhez. De jövök! (valamikor...)
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére