Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

2010.10.24. Adománygyűjtés és női motoros ruhabörze

:D és egy :titaa: fogja vinni...:D

Majd ráírom, hogy "LIZI ZSÁKJA"... :)
(erről jutott eszembe, ma reggel mondja nekem a kollégám (ffi): "nem láttad a tökömet?" Elkapott a röhögés, de azért körbenéztem, hogy ki hallotta..., aztán megmagyarázta, hogy sült tököt hozott otthonról reggelire egy szatyorkába és nem találja... :D:D:D)
 
Hát ez majdnem sikerült...mármint kiköpni a teámat...:muhaha: Csacska...:D
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy úúúgy hiányoztok :) De majd jövőhéten....
Bocs az off-ért NaNa :love:
 
Most azon filózom, hogy fog kinézni a lovon a két fekete kukás zsáknyi ruha felgumipókozva...? Végül is fekete motor...
 
birge is jönne, ha van végleges időpont, akkor úgy szervezem a dolgomat. Motoros cuccom egy szem fölösleg, annyi nem akad, viszont ruhám van némi, amit szívesen odaadok.
 
Most eszembe jutott, hogy vásárlókat is kéne szervezni. Ha már ott lesz Frodó, meg Masnis, meg Bárányka, ja meg én is ... :futyulos2:
 
Azon is gondolkodjatok el, hogy a 24-i hétvége utáni héten (helóvín!) esetleg le is vihetnénk az adományokat. Már cak azért is, mert még nem tudom, hoyg hol fogom tárolni a zsákokat addig, amíg át nem adjuk.
Szóval esetleg okt. 30-án van valakinek más dolga, mint adományokat furikázni Ócsanálosra?
 
Elvileg össze lehet hozni, csak sokan olyankor mennek az elhunyt rokonok sírjához. Nekünk is valószínűleg "temető-körút" lesz szombat vagy vasárnap. Vagy hétfőn. Családtól függ.
És ha közvetlen a börze után vinnénk? Csak akkor meg elég későn érnénk haza. Ez se jó. :(
1 héttel utána?
Ha nincs hol tárolni, osszuk szét megőrzésre. Nálunk a garázsban pl. elfér néhány zsák a 4 motor mellett - ha a bérlőtársunk is beleegyezik. :)
Megkérdezzem?
 
Ruhásszekrény kipucoló akció

Megint elgondolkoztatott ez a katasztrófa ami az Ajka melletti két település életét tönkretette .....

És szeretnék ismételten segíteni sőt ezt szerintem tehetnénk minden évben kétszer ha gondoljátok és jónak látjátok. katasztrófa mindig van használt megunt kihízott kifogyott ruhánk mindig van.....

Tehát ha jónak látjátok szekrénytakarításra fel és ha mindenki csak egy farmert vagy egy pólót ad akkor is van akinek egy bugyija sem maradt......
 
Igazad van Bara! Sajnos fenyegetően sok katasztrófa van napról-napra! Nem károgtam, mint egy vészmadár, de a statisztika. . .
 
Lenne mit pucolni itt is, csak nem tudom hogy eljuttatni, ha Pesten van a gyűjtés...:(
 
Az a baj, hogy az emberek nem akarnak visszaköltözni ezekbe a "véráztatta" házakba, amiket megtisztítani sem lehet. Persze, nyilván lesz, akinek muszáj lesz, mert miből is építene újat? Szerintem inkább egy-egy nap munkát szervezzünk, mehetnénk festeni vagy mit tudom én?! És közben levihetjük a használt tv-t is:)
 
Épp a napokban jutott eszembe, hogy mennyi nem használt ruhadarabom van, amit sajnálok kidobni, mert még jók, de az éltben nem veszem már fel sehova őket, mert kicsi vagy nincs rá alkalom...stb. Szóval szívesen beszállok a ruhagyűjtő akcióba. :D A segítségnyújtás részét is bevállalnám. :D ;)
 
Én is nagyon szívesen segítek. Mondjuk fölös ruhadarabom már csak egy pár darab van (pont nemrég pucoltam ruhásszekrényt) de munkával például szívesen. Már ha tudtok valamire használni egy kétbalkezes birgét:)
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére