Lujza89
Utoljára aktív:
2017 Augusztus 16
Regisztrált:
2016 November 28
Üzenet:
0
Kapott Lájkok:
30
Trófea pontok:
665
Album:
1
Képek:
13

Követők 1

Nemed:
Születésnap:
1989 Szeptember 16 (Kor: 31)
Helyszín:
Kaposvár
Foglalkozás:
PhD hallgató

Megosztás

Lujza89

Gyalog, Nő, 31, innen: Kaposvár

Lujza89t utoljára itt láttuk:
2017 Augusztus 16
  1. Lujza89 profiljához még nem érkezett üzenet.
 • Betöltés...
 • Betöltés...
 • Róla

  Nemed:
  Születésnap:
  1989 Szeptember 16 (Kor: 31)
  Helyszín:
  Kaposvár
  Foglalkozás:
  PhD hallgató
  Ország:
  Magyarország
  Mióta van motorra jogosítványom?:
  2014
  Mióta motorozom?:
  2015
  Motorom márkája:
  Honda
  Motorom típusa:
  CBF 500
  Motorom évjárata:
  2004
  Korábbi motor(jai)m:
  Honda CBF 250 (2005)
  Szia kedves Látogató!

  Ha már idáig eljutottál, szeretném megköszönni, hogy veszed a fáradtságot és alaposan megnézed az adatlapomat, nem csak a képeket görgeted végig gyorsan.

  Viola vagyok, '89-ben születtem, a Kaposvári Egyetem Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskolában vagyok PhD hallgató. És szerintem ennyi elég is a háttérről, mert itt a lényeg a motorozás! :)

  Mindenkinek van egy sztorija, hogyan is lett motoros. Nekem valahogy mindig ott volt a levegőben, a családban több motoros is van, ennek ellenére nem voltam olyan sokszor utas és akkor is inkább csak rövid távon, élmény jelleggel. Az utolsó lökést egy FZ6N hátsó ülésén töltött 120 km adta...akkor teljesedett ki bennem a gondolat, hogy nekem ez kell! Kell a menetszél, a kanyarok, kell a SZABADSÁG (és nem kell a hátsó ülés...kényelmetlen). :)
  2014 ősze óta van jogosítványom, ami erősen a szezon vége volt, így a motorozást csak utána tavasszal kezdtem saját motorral. Eleinte nagyrészt egyedül mentem, inkább rövidebb távon, így az első szezont mindössze 2000 megtett km-rel zártam. Idén már más volt a helyzet, teljesen véletlen csöppentem motoros társaságba, azóta gyorsabban pörgött a számláló. ;) Ebből talán ki is derül (ha a motorválasztásból amúgy nem lenne egyértelmű), hogy a túrázós típus vagyok. Szeretek jönni-menni, új helyeket, utakat, kanyarokat felfedezni, új embereket megismerni.
  És szeretek beszélni, bár ez a bemutatkozóm hosszából is egyértelművé válik, úgyhogy rövidre is zárom. Ha bármi kérdésed, panaszod, óhaj-sóhaj-bánatod van, ne tartsd magadban! ;)
 • Betöltés...