Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Na és még valami, ami az ilyen "nem háziasszony típusú" lányok-asszonyoknak való süti (nekem nagyon bevált):
Almás süti sütés nélkül
Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, a cukrot is, 8-10 percig főzzük. Közben a vanilia ízű pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük és az egészet kevergetve 2 percig főzzük, .
Egyetlen hátránya, hogy a fogyasztás előtti nap meg kell csinálni, hogy legalább egy éjszakát álljon, lefedve a tepsiben, valami hűvösebb helyen (nálunk: lehetőleg, ahol nem eszi meg a kutya). Ettől megpuhulnak a kekszek és az almakrém megszilárdul, NAGGYON FINOM lesz, olyan mint az igazi almás süti, vékony tésztával, vastag alma töltelékkel....Nyammm...
H... egy tepsiben csináltam meg úgy, hogy alufóliával gátat emeltem a krumplik közé, hogy ne fojjon át a tejföl az egyik részről a másikra...![]()
Hát igaz, hogy sütés nélkül de mégis meg kell főzni!![]()
Hát igaz, hogy sütés nélkül de mégis meg kell főzni!![]()
Megcsináltam...eredmény holnap...Na és még valami, ami az ilyen "nem háziasszony típusú" lányok-asszonyoknak való süti (nekem nagyon bevált):
Almás süti sütés nélkül
50 dkg háztartási keksz (ha lehet szögletes)
3 cs. főzni való vaniliás pudingpor (12 dkg)
20 dkg kristálycukor
8-10 evőkanál víz
8 dl víz
1,25 kg alma
1 kiskanál őrölt fahéj (vagy amennyit szeretnél)
Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk és lereszeljük. Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, a cukrot is, 8-10 percig főzzük. Közben a vanilia ízű pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük és az egészet kevergetve 2 percig főzzük, ezalatt jól besűrűsödik. Én szoktam bele tenni a végén örölt fahéjat is, ettől még finomabb lesz. Egy kisebb tepsi (kb. 30 x 25 cm-es, az enyém nem tudom, mekkora, de legyen magas a széle) alját keksszel kirakjuk. A meleg almakrémet egyenletesen ráöntjük. Ezért kell, hogy széle legyen a tepsinek, mert melegen az almakrém folyik. A tetejére szép sorban keksz kerül.
A felső kekszek tetejére pedig étcsokis tortabevonó, felolvasztva.
Egyetlen hátránya, hogy a fogyasztás előtti nap meg kell csinálni, hogy legalább egy éjszakát álljon, lefedve a tepsiben, valami hűvösebb helyen (nálunk: lehetőleg, ahol nem eszi meg a kutya). Ettől megpuhulnak a kekszek és az almakrém megszilárdul, NAGGYON FINOM lesz, olyan mint az igazi almás süti, vékony tésztával, vastag alma töltelékkel....Nyammm...
Aha...csak összekevered, és már öntöd is az almához...![]()
Nekem is ezért tetszik..:joLizi: kiváncsi leszek majd, hogy izlik, de nekem ez pont azért tetszik, mert ennyire egyszerű és tuti, hogy jó...![]()
Hűtőbe kell tenni, vagy elég a hideg hely /10 fok/?
Én nem szoktam a hűtőbe, mert nem fér be, csak kiteszem a műhelybe, mert ott nem fér hozzá a kutya...![]()
Csacskamacs azt hiszem muffinlázat indítottál a recepteddelHolnap Ádámnál vad muffin sütés lesz
![]()