Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Vészesen vékonyodik a cérna

A bejegyzés létrehozása végül tegnap elérte célját: nem tettem kárt senkiben és semmiben. Azonban jobbnak láttam eme "átfogalmazást" (minő eufemizmus) végrehajtani... Végtére is az ember nem szívesen szembesül akár éveken át azzal, hogy volt pár óra, amikor az önuralmát de facto sikeresen lemorzsolták róla. Főleg nem állítok ennek emlékművet nyilvánosság elé. Ha netán van olyan lehetőség valahol, hogy "bejegyzés törlése", azt valaki régebbi motoros (ejj, de szépen passzol ez ide) elmesélhetné, hol találom, és ennyivel kevesebb szemetet hagyok hátra a virtuális térben.
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Talán az megnyugtat, hogy sokan járnak hasonló cipőben. Ezzel a koronavírussal mindenkit megszívattak... Hány ember van, aki elkezdte tavasszal a jogsit,hogy majd a szezonban végre már motorozhat, és pont telibe trafálta a karantén. Most mehetnek 40 fokban rutinozni, és mire megvan a jogsi, már ősz lesz. És ha szerencséjük van,akkor majd motorozhatnak/motorozhattok 20 fokban és talán nem jön a második terítés.
 
Soha nem okozott megkönnyebbülést, hogy "a szomszéd tehene is döglődik már"... Ha mindent összeadok, akkor az elmúlt 8 hónapnak közel a felét lopta el az életemből a nemzetközi fehérgalléros bűnözői hálózat. Értem én, hogy mást is szorít a cipő, csak nekem az enyém fáj... Az pedig különösen bosszantó, mi több, bicskanyitogató pofátlanság, hogy a józan hangokat, még orvosokét is igyekeznek elnyomni, élből rányomva a "féknyúz" pecsétet.
 
Ok, persze, mindenkinek a maga baja fáj legjobban. Sajnos olyanon kár bosszankodni, amin nem tudunk változtatni.
(És ha ez sem segít, vannak még hasonló bölcsességek a tarsolyomban... :D )
 
Pénteken volt a megemlékezés nálunk a suliban. Hétfőn lesz a temetés Gödöllőn. A kolléga 64 volt. Elkapta ezt a szart. Túlélte. De annyira legyengítette, hogy az azt követő finom kis kórházi fertőzés legyőzésére már nem maradtak tartalékai. Kivételesen jó embert vesztettünk. Nem volt jó érzés pakolni utána a szertárban.

Mondjatok, írjatok amit akartok. Ennyit a féknyúzásról, legalábbis a magam részéről. Megengedem, hogy mindenkinek meglegyen a saját véleménye. De nekem is engedtessék meg, hogy nekem is meglegyen a sajátom.

Van, aki a szakmai vizsgáját nem tudta megkezdeni, mert a karantén miatt nem tudta befejezni az ahhoz szükséges jogsiját időben (2 órája volt hátra, a kiesett idő miatt gyakorlatilag kezdheti elölről az egészet). Higgyétek el, felső körökben volt, aki nagyon sokat nyert ezen. Ezért csinálták. Ezekről kell gondolkozni, és nem a járvány tényét megkérdőjelezni. Szerintem. És veszekedés kerülése végett nem írom le többet a véleményem ezzel kapcsolatban. Nem haragszom senkire, nem lettem ideges, csak más véleményen vagyok.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Szegecs
Olvasás
784
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Szegecs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére