Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

S lőn szombat

Minekutána az Úr megsokasítá kegyelmét fejem felett, és bő kézzel osztogatván elhozá a szent szombatnak napját, magam is éreztem az ő angyala által sugalmazott cselekvési kényszert. Na jó, ehhez talán a szomszédnak több köze van... Aki a génjei mélyén is klorofillt hordoz, valószínűleg. Mert kertészkedik ezerrel. És ha a fű magassága az udvaron fél milliméterrel is 4 centi fölé hág, akkor, mint újkori Zeusz, villámot szóró tekintettel játsza a háziurat. Ahhoz képest, hogy nőből van, és ő is csak bérlő, ez mindenképpen jó teljesítmény. Mivel én nemektől függetlenül rühellem a hisztit, inkább megtámadom önként és kötelességtudóan a füvet az udvaron, ha már oly botor módon nő... A GAZ! Nem tartja magát a rajnai szabvány 40 mm (+/- 0.2) magassághoz... De ha már kint vagyok, csekkolom a táltost, kicsit be is indítom, öblítse át a fúvókákat, itt még nincs injektor... És örömmel konstatálom, hogy az akku is szépen tartja a kalóriákat, gond nélkül tekeri a másfél litert. Jó lesz ez nekem, érzem...:mad:Évát is sikerült rábeszélni, üljön fel a foteljébe, kb negyed órát rettegett, hogy "ezderohadtménkűnagy" :DPedig akkor még csak állt... Mi lesz, ha egyszer felröfög a feneke alatt?:D
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Ekecs barátom szokott efféle szövegeket lelejteni a riga.hu-n, mint a Te első pár mondatod, csak ő fél oldalon keresztül, erre beszólnak neki: Te Ekecs, iszol te rendesen?;):muhaha:

Na komolyabbra fordítva: Éva mire van kiszemelve, motorozásra vagy egyébre is? Mert mérlegelned kell. Nagyon nem jó olyannal élni, aki hisztizéssel éri el, amit akar, és ilyen mértékben rigolyás... Ne értsd félre, nem belepofa, csak akit egyszer a kígyó megmart, a gyíktól is fél:no:

És kedves Hölgyek, ez mindenkire egyformán vonatkozik. Egy hisztis hím pokollá tudja tenni az életet:mad:és mondom ezt pasiként;)
 
Panna leányom, ha a biciklijeiket behozzák a hátsó garázsba, és én is ott vagyok, néha hosszasan elnézegeti Simon kopasz, poros vázát. "Apa, mikor rakod már össze? Segíteni akarok! Olyan jó lenne, ha menne már... vihetnél egy kört itt az udvarban..." Ez még akkor is nagyon kedves tőle, ha az ember tudja, hogy arra lett idomítva, hogy mindenkinek azt mondja, amit valószínűleg hallani akar, és még csak véletlenül se legyen őszinte (közben meg jegyezzen meg mindent jól, és tegyen jelentést:mad:).
 
Éva... Mire is van kiszemelve?... Nehéz ezt így megmondani, közel 17 év után. Most már egyértelmű, hogy amit régen szerettem volna, arra ő nem volt vevő. Így most nem kell még évekig várni, amíg a család lehetővé teszi a motoros életmód feltámasztását. Ugye, ami nincs, arra csak ritkán kell várni. Az már az én hülyeségem, hogy mégis 14 évig reménykedtem. Pont.
Nem volt ez hiszti, mert fülig ért a szája, csak egy kicsit beremegett a nadrág a méretektől. Azért ott hátul is nem elhanyagolható méretű fotel van, párnázott támlával. De szerintem, ha majd óvatosan megtesszük az első sorsdöntő métereket, a teljes fizetésem benzinre meg időszakos szervizre fog elmenni... Egyébként nem egy hisztis fajta amúgy sem, sőt, nem is szószátyár... Az a "hétfőn kérdezed, talán csütörtökön válaszol" típus... :D
 
Van ez úgy, hogy néha beleremeg a nadrág a méretektől;):muhaha:például nálam is, amikor egyik diákom faterja felajánlotta az 1700-as HD-t próbakörre, de azért még előtte elmondta, hogy akkora benne a nyomaték, hogy még száraz füvön is felejtős az elindulás... végignéztem a tele egyetemi parkolón, és azt mondtam magamban: ha ezt itt most lapjára rakom, nem elég, hogy kiröhögnek a diákjaim, még életem végéig fizethetem is a beképzeltségemet. Nem mertem kipróbálni. Pedig volt egy HD a bakancslistán... (ld. Harley-Davidson and Bootlist Man c. blogom). Szóval van az az eset, amikor a méret a lényeg...

Aaa hisztit egyébként a fűnyírásra való - hm - felszólításra értettem.

Egyébként azt hiszem, hogy valahol a középút az üdvözítő. Második barátnőm társaságban hallgatag volt, kettesben kellemesen, intelligensen elcsacsogott. Gyakran gondoltam úgy, hogy pár (nem sok, csak a hátralevő) évtizedig elszórakoztathatna... nem úgy lett. Akit az ember igazán szeret, azt el is tudja engedni, ha érzi, hogy már kevés hozzá.

Az első barátnőmet, nagy csalódásomra, sose sikerült magam mögé felültetni. A drága feleségem, mielőtt lepletykálta volna rólam a vasat, talán kétszer ült mögöttem. Viszont sose felejtem el, mennyire jó volt második barátnőmmel motorozni. :sze:

És exemmel ezeket a dolgokat nemcsak az idő szépíti meg. Tényleg jó volt. Érdemes lett volna időben tudni, hogy lehet egy ilyen nőt megtartani...
 
A gondok mindig akkor kezdődtek, amikor elhittem, hogy nekem LEHET:(motorral is, nővel is, meg úgy általában mindennel:heureka:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Szegecs
Olvasás
645
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Szegecs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére