Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

11/2019 Vickancs fotoblog - felfedezések

Végre hosszú hétvége! Aki a keresedelemben vagy szolgáltató iparban nyomja a melót, tudja, hogy ilyen nekik/nekünk nincs. Ebbe az évben csoda történt és nekünk megengedték, hogy bezárjuk a boltot, és földi halandóként töltsük a szabadidőt. Persze ezt mind az utolsó pillanatban, így utazást, vagy szállást foglalni nem tudtunk. Így arra jutottunk, hogy a környéket járjuk be. 2015-ben költöztünk Budapest mellé, és még annyi helyen nem jártunk.
Március 15-én a Szentendrei Skanzenben voltunk, ahol huszárhétvége volt. Sok-sok emberrel, gyerekprogramokkal.
Március 16-én Veresegyházi Medveotthonban, ahol ébren voltak a macik, tehát remélem jön a tavasz végre. Cuki rénszarvast és kis kecskéket is láttunk.
Vasárnap amikor igazán motorozásra alkalmas idő volt, nyomtunk egy Esztergomi kört. Majd egészségügyi sétával zártuk a napot a Sasfészek-tavi tanösvényen. Ez a kicsi tanösvény csupán csak 1 km hosszú, és az 1-es és M1 között található. Sokszor elmentem már mellette, eddig fel se tünt.....
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Hosszú hétvégén gyógyásózás- vetés, esténként féltenyérnyi Flectorral a derékon alvás:confused:
 
Komolyra fordítva a szót: én is szerettem felfedezőzni. Győrben is, itt is, még mindig van olyan út, amire azt mondom: ezt eccer meg kéne nézni....:csam:
 
Midig van olyan út amit fel lehet fedezni:), én az amerikai 66-os úttal vagyok úgy, hogy egyszer legalább az életben eljutok majd oda:)
 
Én egyszer a magyar 66-oson akartam végigmenni egy épített chopperrel. Nem tudok elég hálás lenni exemnek, hogy általa ez is megvalósulhatott - és még sok minden más is... többek között az a NAGYON ritka eset, hogy jó véleménnyel maradhattunk egymásról, és baráti lehet a viszony köztünk. Nem győzöm elégszer leírni: érdemes lett volna tudni, hogy lehet egy ilyen nőt megtartani...

Az én bakancslistámon még szerepel(t) Prága, egy saját, épített cseh géppel, Jawa-múzeum látogatással... nos, Prágában már járhattam egyszer, igaz a tantestülettel, Jawa múzeum nélkül és busszal. Már soha nem lesz annyi pénzem, hogy újra eljussak oda. Eddig minden megvalósult - nem úgy, nem akkor, nem annyira, mint szerettem volna, de hát nesze, megvan oszt örűjjé.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
737
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére