Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Köszi a bókokat :D

Tegnap végre motoroztam. Jó volt. Motorozni mindig jó. Szép az idő, és napközben tudtam szakítani néhány órát, hogy leteszteljek egy brutális Harley-t. De erről majd később...

92873-1539248637-6f04505875741245363d035b52d4d13b.jpg

Mivel már legalább egy hónapja megint nem ültem motoron, úgy gondoltam, hogy a Siklóval megyek el a tesztmotorért. Amúgy ez mindig így szokott lenni, nem is értem, miért volt ez furcsa több embernek. Most persze az is benne volt, hogy egy kicsit bejáratom magam, hogy ne a tesztmotoron kelljen gyakorolnom.

Amellett, hogy nagyon jó érzés volt ismét motoron ülni, az is feldobta a napomat, hogy a várost átszelve ketten is tetszésüket fejezték ki.

Az egyik lámpánál a mellettem álló kocsiból rám dudált egy pasi (mellette ült egy nő, aki akár a felesége is lehetett) és mind a ketten vigyorogtak, a hüvelykujjukat mutatták felfelé, és a pasi még a fejéről is lekapta a baseball sapkát, hogy jobban lássam, hogy azon is Harley-Davidson embléma van.

Később egy motoros gurult mellém szintén a lámpánál, és mondott egy-két kedves szót. Már nem emlékszem pontosan, hogy mit, de valami olyasmi volt, hogy furcsállta a motoron a sok rózsaszínt, és gondolta megnézi a sofőrt, és örül, hogy nem egy "férfi" vezeti, mert nekem sokkal jobban áll.

Ezek után már csak hab a tortán, hogy a Vértesben túrázhattam egyet hétköznap egy tízmilliós motorral. A nap végére túlléptem a 200 kilométert (a túra csak 150 km volt). Délután már olyan fáradt voltam, hogy legszívesebben lefeküdtem volna aludni, de persze a gyerekek nem így gondolták.

Ismét rá kellett jönnöm, hogy a motoros (mármint motorozós) állóképességet csak motorozás közben lehet megszerezni és megtartani is, szóval hajrá, motorozzatok minden nap, nehogy eltunyuljatok, mint én!

***
Amúgy csodálkoztam, hogy milyen sok motoros ráér hétköznap túrázni...
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Cink a javából:D:D:D
Lehet, hogy egyszer eljutunk odáig, hogy a kedves minisztériumban is majd úgy fogják gondolni, hogy mi tanárok is dolgozunk, és nem kínálnak meg ennyi fölösleges ökör baromsággal, hogy véletlen se legyen egy kis szabadidőnk, nameg ha elkészül végre valamelyik vasam (rajta vagyok!), akkor lyukasórában is talán gurulhatok egy kicsit, akkor majd velem is lehet melóidőben találkozni;)
Nekem se ártana visszajáródni egy kicsit, de még van pár meló a suliban meg otthon is, aztán télen elkészül a hivatalos motorom is (S51), talán sikerül majd párszor újra gurulni CSAK ÚGY:csam:
 
Én a másik oldalon vagyok picit, fájlalom a hétvégi motorozást (volt egy nagy esésem az erdőben, ott biztos voltam benne, hogy a bordám meg a lábam is törött, de erősebb voltam, mint a fatörzs:D), ezek után a szerdai rúdtánc egy kicsit kevésbé esett jól... de kemény vagyok, ma is megyek:D
 
Rúdtánc:ok: ez az birge, csak keményen:karate::ok:
Izomlázra állítólag rá kell dolgozni, akármennyire fáj (ez esetben rámotorozni;))!
Hamarhamar, míg jó az idő:ciao:
:love:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
996
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére