Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

7/52 Rabok voltunk mostanáig

Hétfőn még húsz centis hó borította a környéket, és még remélni sem mertük, hogy egyszer megérkezik a tavasz (bár a medve nem látta meg az árnyékát, szóval azt ígérték a meteorológusok, hogy azért lassan közelít). Tegnap meg ragyogó napsütés és motoros idő volt.
displayimage.php


Sikerült valakinek gurulnia egyet?

Hozzászólások

Azért ZP- t is megnéztem volna nálunk. Hókotrás után volt 5 cm vastag a (síkosra nyomott) hó. Tanultam volna a csúszópályás technikáját. :p
Nagyon sokat kapták elő a lovat. Én kocsikáztam, és jó időnek tűnt. Aztán ránéztem a hőmérőre, és 8 fok volt a maximum.
Hát, ez nekem még nem :meleg:. De azért már eszembe jutott, hogy haza lehetne vinni a telelőből a mocit, hátha..:)
 
Hááát, nekem már kényszeres tüneteim vannak.... de sajna a Lóóó ropira van szedve a tömítések cseréje miatt, szóval az idei téli motorozás kimarad.
 
2 fok volt, borult, összefüggő hó még mindig. De csuromvizes, érződik, hogy olvad. Mi is a kocsikázós kirándulás mellett döntöttünk tegnap, a Gerence-völgybe néztünk el. Nagyon szép a téli erdő (is), a Bakonyban mindenhol hó, az út viszont szörnyű. Arrafele végig szokás, hogy alaposan az útra lógva parkolnak, ami motorral nem is akkora probléma, de a Yardisszal bizony már nem sikerült olyan szépen kezelni a helyzet, egy erős kanyarban parkoló mókus kocsijához sikerült hozzádörgölni a jobb tükröt (keskeny út, jöttek szembe, én meg pár centivel benéztem a mértéket - francz, megszoktam, hogy elférek...) :( Még jó, hogy az ő tükrének semmi baja nem lett, sajátot majd szerzek valahogy... ja, meg kátyú is rengeteg van most... :karomkodik2:

Az átlag pedig odafele 4, visszafele 3.77 liter lett :D

De ha folytatja az olvadást, végre megint Teresa lesz soron. Alig várom...
 
V
Ha az számít, hogy 12.-én vittem az új szerzemény CB400-at eredetvizsgára lábon, akkor igen, megvolt a téli motorozás a 7. héten :) Mondjuk verőfény volt, meg tök száraz utak, így lehet, hogy papírkutyaságnak számít... :)
 
Na, mára viszont egész letisztult legalább a földút, az a nyamvadt kis vizes hó meg nem is csúszott annyira, így újra Teresával jöttem munkába. Ismét marha jól esett. Reggel hazafele valószínűleg fagyni fog, de ha nem lesz hó vagy köd, nem bánom, belefér.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
779
Hozzászólások
16
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére