Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Fogjunk össze a benzinár ellen!

Ma már tizedszerre kaptam meg a levelet e-mailben, de persze a közösségi oldalakon is folyamatosan kinn van a címlapon:

benzin.jpg


"BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK

(próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)"


Hogy őszinte legyek, még egyszer sem olvastam végig. Elég volt az a pár szó, ami megragadta a szemem: ELLEN, ne tankolj, küldd tovább...

Persze nem akarom elvenni senkinek a kedvét attól, hogy ne tankoljon, sőt azt hiszem, a jelenlegi árak mellett egy csomóan önkét és dalolva fognak nem tankolni. Mégis szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy ami ellen harcolunk, AZT nagy valószínűség szerint megkapjuk jutalmul az erőfeszítéseinkért.

Nem lehetne inkább az alacsony benzinárakért összefogni, emberek?​

Egyénbként én még azt is gyanítom, hogy ha kevesebb fogy valamiből, akkor annak fel kell emelni az árát, hogy meglegyen ugyanaz a hasznuk a MILLIÁRDOS olajipari cégeknek.

Hozzászólások

Fogjunk össze a hazug politikusok és a tetves bankok ellen...
Tovább nem írom mert még rám fogják, hogy a Kennedyéket is én szedtem le. ;)
 
Szvetocska;bt17841 írta:
Voltak már "anna" is megszorítások, csődök is.De még mindig találták még v.mit.
"-Atyám, meddig lesz ez?Már nem bírjuk !
- Jaj,emberek, csak ne legyen ennyi ,amennyi képesek vagytok bírni! " (bocs, de csak kis nyers forditás :)
Nagyon türelmesek rendes állampolgárok vagyunk.:hura:
Birkák vagyunk, ez az igazság. Nézd meg pl a franciákat, azok tudnak tiltakozni, el is érnek valamit. Itt meg nem mer senki, ha meg néhányan fel merik emelni a szavukat, akkor már ők a koszos csőcselék.
 
Leesett!
A hírekben benne volt, hogy a holnapi benzináremelést semmi nem indokolja. Kivéve a "benzinkutak elleni kampányt". :D
Ma tutira mindenki elrohan megint tankolni és leszarja a "kampányt".
Okosak a mi politikusaink. :D
 
Rohadtul igazad van, jár a szánk, de nem teszünk semmit soha.
Igaz könnyebb dumálni mint cselekedni. Ez van.
Csibi;bt17905 írta:
Birkák vagyunk, ez az igazság. Nézd meg pl a franciákat, azok tudnak tiltakozni, el is érnek valamit. Itt meg nem mer senki, ha meg néhányan fel merik emelni a szavukat, akkor már ők a koszos csőcselék.
 
Ciao!
A benzin ár témában konkrétan a bicska nyílik a zsebemben amikor meghallom...napi szinten 110km autózok a munkahelyemre összesen, gondolhatják mennyire érzékenyen érint a téma. (Munkába járásnál a legjobb egyébként a 9Ft/km-es hozzájárulás....basszus, 5évvel ezelőtt is ennyi volt amikor még a benzin is majdnem fele ennyiba került...) Több sebből vérzik ez a benzin dolog... :( Remélem azért hamarosan rendeződik és lehet csapatni a nyáron bőőőőőségesen megtanolva! :):):)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
1,169
Hozzászólások
90
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére