Megvan a Női Motoros Nap fotóverseny győztese

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 319

A 15. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából - ha már motorozni nem lehetett együtt - fotóversenyt hirdettünk.

[​IMG]

A játék lényege, hogy ebbe az albumba töltöttük fel az aznap készült képeket. Akinek a képére 2021. május 15-ig a legtöbb szívecske érkezett, egy 30 000 Ft értékű CsamShop kuponnal lett gazdagabb.

A szerencsés nyertes pedig nem más, mint Sztanojev-Olasz Lívia, aki időközben már el is költötte a nyereményét. Remélem, hamarosan megmutatja, miket vásárolt.

Még egyszer gratulálok, és köszönöm, hogy velünk játszottatok!

A játéknak még nincs vége!
Egész szezonban folytatódik fotós játékunk #csamfoto2021 hashtaggel. A hashtag azért kell, hogy amikor a képeket megosztod a közösségi oldalakon, könnyebben megtaláljuk őket.

A játék részletes leírását ITT találod meg.

Annyit segítek, hogy ki kell nyomtatnod ezt az ellenőrző listát, mindenhova magaddal vinni a forgalmidban, és amikor elkészültél egy képpel, akkor kipipálni azt.

[​IMG]

A képeket gyűjtheted saját galériában itt, és megoszthatod egyesével a közösségi oldalakon is őket.

A közösségi oldalakon (Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, TikTok stb.), ne felejtsd el használni a #csajokamotoron és a #csamfoto2021 hashtageket. Így tudjuk majd megkeresni őket.

A szezon végi sorsolásban azok vesznek majd részt, akiknek megvan mind a 10 képe. Ezeket itt egy külön galériában és/vagy az Instagramon egy 10 képes galéria-posztban kell közzétenni a fent említett hashtagekkel.

A nyertest sorsolás útján fogjuk kiválasztani. A nyeremény ismét egy CsamShop vásárlási utalvány lesz 30 000 Ft értékben, de várhatóan lesznek majd más nyeremények is, amelyeket később teszek majd közzé.

Szóval hajrá! Játékra fel!

(A csapot elzárhatná már valaki!)
Vidék és Szegecs kedveli ezt.
  • Yamina
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...