Eseménytelen hét?

Írta EniAnyu a EniAnyu blogja blogban. Megtekintés: 250

Kicsit sem mondhatnám.
Az időjárás ugyan cseppet sem tudta, hogy mit akar, azonban az élet más terén bőven kaptunk az eseményekből.

Egyrészt megint beteg lett egy gyerek. A legkisebb ugrifüles kezdett el (szerintem) nagyon csúnyán köhögni. Az orvos mást nem talált, pénteki ellenőrzés után pedig hétfőn mehet oviba. Bár szerintem még mindig csúnyán köhög... Nem baj, ezt már csak kikezelem valahogy. Viszont közben becsatlakozott hozzá a középső is.

Zárván a februárt, mind a két szélső szülöttemnek péntekre pakolták a farsangot. A nagyok túrórudinak öltöztek kollektívben. Akart szegény szóló jelmezt is, de lebeszéltük. Ahhoz sem volt kedvünk, hogy még jelmez után rohangáljunk... meg mikor... A kicsi meg teljesen kimaradt. Nem baj, péntekre megint táppénzen voltam emiatt, így legalább megszabadultunk a maradék karácsonyi dekorációtól, és félig sikerült ki is takarítani.

Ezen felül a tromf az autócsere. 3 gyerekes családként joggal gondolhatná bárki, hogy biztos egy csomó támogatást tudunk igénybe venni. Azonban a ház felújjításba olyan szerencsétlenül jött ki, hogy semmit nem tudtunk igényelni. Ha megtettük volna, többe került volna az egész. Így a havi rendszeresen felül mindenből kimaradtunk, egészen mostanáig. Most ugyanis a 7 személyes autó vásárlásra megkaptuk. Így lecseréltük az 5 személyes, 1000-es ecobust-os benzines egyterűnket, egy 7 személyes diesel üzeműre... Miért is van ennek jelentőssége?

Borzasztó nehezen szokok meg új járművet. Erre a 2020-at kezdtük egy motorral, amivel már tök barinők lettünk, és most megérkezett ez a monstrum (tudom annyira nem nagy, csak nekem)... Amikor az előző cserénél egy fiestából lett cmax remegő lábban ültem át, hogy mi lesz itt... a mostani érzéseimet hagyjuk is. Párom, és a gyerekek is élvezik persze, egyszer majd megszokom én is... Bár a legutóbbit is lecseréltük mire megszoktam :muhaha:
Öröm az egészben, hogy ma végre az új hálószoba bútort is be tudtuk szerezni... és befért a kocsiba :muhaha:

Korábban beszéltünk róla, ha hamarabb lett volna meg az autó mint a motor, nem kellett volna utánfutó, mert azt is berakhattuk volna hátra... Nem baj, majd megszokom.

Szóval ilyen volt az én motor tulajdonosként megélt első motorozásnélküli hetem... Nem szeretnék több ilyen egy jó darabig... Mármint motorozás nélkülit.

Szép következő hetet!
Pusszantás!
EniAnyu

Csatolt fájlok:

NaNa és MoncA kedveli ezt.
  • Ferenc
  • NaNa
  • Ferenc
  • EniAnyu
  • Vidék
  • Ferenc
Hozzászólnál? Jelentkezz be...