Elhunyt motoros társaink emlékére.

Írta Spider Man a Spider Man blogja blogban. Megtekintés: 1412

Mint azt mindenki tudja, hallotta a médiában, lengyel országban három motoros társunk balesetben elhunyt. Sok motoros fórum kezdett gyűjtésbe az elhunytak családjainak, amihez már nagyon sok adomány érkezett, köztük tőlem is. Szervezik a végső búcsú utat. Motorosnak érzed magad??
Érző ember vagy??
Veled is történhetett volna ez a tragédia, és akkor mindegy hogy a menybe, vagy a pokolba kerülsz, de látod hogy vannak társaid akiknek hiányozol, és veled vannak az utolsó utadon.
Kérlek titeket csajokat, hogy gyertek el minél többen,és rójuk le végső tiszteletünket, három halott motoros társunk előtt.

MOTOROS BARÁTUNK!

A Lengyelországban, tragikus motorbalesetben elhunyt 3 Magyar Motoros Családjainak megsegítésére létrejött, széleskörű, Motorosok, Barátok, Munkatársak által szervezett jótékonysági összefogásról tájékoztatunk és KÉRÜNK TÉGED IS, lehetőségeidhez mérten VEGYÉL RÉSZT BENNE!

1; 2012.06.05-én, „UTOLSÓ KÖZÖS MOTOROZÁS” néven a motorozz.hu-n, az Elhunytak földi maradványait szállító autó, Parassapusztától kb. 20 órakor , Budapestre, kb.21.30-kor a Fiumei úti temetőig történő motoros kíséretét szervezik. A menethez, az útvonal ismeretében több ponton lehet csatlakozni, kiírás és részletes tájékoztatás, a http://www.motorozz.hu/<wbr>main.pl?menupage=tour&t_id=<wbr>4668&session_id oldalon.

2; 2012.06.05-én, „KEGYELETADÁS, BALESETBEN ELHUNYT MOTOROS TÁRSAINK LENGYEL ORSZÁGBÓL TÖRTÉNŐ HAZATÉRÉSÉNEK ALKALMÁBÓL” néven a motorozz.hu oldalon, azoknak, akik csak Budapesten csatlakoznának és a temetőben szándékozzák kegyeletüket leróni, az alábbi linken kapnak bővebb tájékoztatást: http://motorozz.hu/<wbr>main.pl?menupage=tour&t_id=<wbr>4677&session_id

3; ADOMÁNYGYŰJTÉS
Az általunk megfogalmazott felhívás helyett, idézek a MOTaMOT-hoz eljuttatott levélből, melyet az elhunyt házaspár közeli családtagja írt:

2012.05.25.-én induló pünkösdi motoros élményúton vett részt K. János és felesége K. Jánosné Andrea Lengyelországban, ami sajnos 2012.05.27-én a késő délutáni órákban számukra véget ért egy baleset során, ugyanis a helyszínen életüket vesztették.
A házasságukból született 2 leánygyermek, akik most árván maradtak. A 2 gyermek már nagykorú, de még iskolába járnak.
A veszteség hatalmas a családnak, felfoghatatlan, a gyermekek számára egyenesen leírhatatlan a fájdalom…
Rettenetes érzés az, amikor egy gyermek elveszíti valamelyik szülőjét – itt egyszerre veszítették el mind a kettőt…
Rettenetes érzés az, amikor egy szülő veszíti el a gyermeket – itt most ez is megtörtént…
Bárki úgy érzi, hogy a 2 gyermeknek szeretne segíteni, számukra az anyagi segítség lenne a legmegfelelőbb.
Köszönjük az együttérzést,
Tisztelettel a hozzátartozók

KÉRJÜK, ha szándékod és lehetőséged is van bármilyen összeggel hozzájárulni az adományozáshoz, a következő számlaszámra utalj június 30-ig!
Számlatulajdonos: MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT alapítvány
Számlavezető bank: Raiffeisen
Számlaszám: 12051003-00153216-00200006<wbr>

Az erre a bankszámlára, 2012.06.30-ig beérkező összegek 100%-át, tehát a számlán szereplő teljes összeget, 2/3-1/3 arányban, a Lengyelországban elhunyt, három Motoros Családtagjainak adjuk át, legkésőbb 2012.07.15-ig. Mivel, ezen a számlán semmilyen más pénzmozgás nem történik, ezért a közlemény rovatba, nem kell bejegyzést írni az Adományozóknak.
A MOTaMOT alapítvány kuratóriumi tagsága, úgy döntött, hogy az alapítvány is erre a számlaszámra elhelyez 200.000 Ft-ot (azaz kettőszáz ezer Ft-ot).


SZÉLES UTAT!:csam:

MINDENKIT VÁRUNK!
  • Brigó
  • Picar
  • Spider Man
  • Yamina
  • Pankamano
Hozzászólnál? Jelentkezz be...