Cseh-turné + Stelvio - 7. nap szállás (3. rész)

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 295

Olasz matricánk nem volt, így Brennerig főúton haladtunk végig, majd a határon egy rövid ejtőzést követően átállítottam a navit pályahasználatra, hogy kicsit haladjunk is már.

Ausztria közel sem áll olyan jól kempingek terén, mint Csehország, ezért nagyon át kellett gondolni, hol töltsük el az utolsó éjszakát. A Sankt Johann melletti Camping Michelnhof-ra esett a választásom.

Jó nagy területet foglalt el a kemping, ezért térképet is kaptunk a számla mellé. Átszámítva fejenként 6 ezret fizettünk a saját, névre szóló Zeltenplatz-unkért (mi voltunk a 9-eskék), ami elsőre kicsit húzósnak tűnt, de amint beléptem a vizesblokkba, zongorázni lehetett a különbséget a cseh "autocamp"-ek és e között.

Minden modern, tiszta, külön zuhanyfülkék öltöző előtérrel, üvegpanalekkel elválasztott mosdósor, a mozgássérülteknek saját wc-zuhany-mosdó fülke, anyukáknak külön pelusos és babafürdetős zárható fülke, hajszárítók...

Kérdeztem Csabit is, hogy a férfi-részleg is ilyen frankó volt-e. De azt mondta, ő csak bement, lezuhanyzott és kijött, fogalma nincs, mire lett volna még lehetősége. Mondjuk nem tudom, miért teszek fel ilyen hülye kérdéseket egy férfinak.

Egyébként sátorral csak páran voltak rajtunk kívül, a táborban inkább a telepített lakókocsikat veszik igénybe, melyek zöméhez zárt terasz is tartozott.

DSCF1355.JPG DSCF1356.JPG DSCF1359.JPG DSCF1361.JPG IMG_20200904_0001.jpg
Vidék, Szegecs és NaNa kedveli ezt.
  • NaNa
  • MoncA
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...