Cseh-turné + Stelvio - 2. nap szállás (13. rész)

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 169

Közel 19 óra volt már, ezért ismét eljött a szálláskeresés ideje.

Találtam egy olyan kempinget a naviban, ami egy tó partján terül el, így újfent abban bíztam, hogy ez is egy nagy tábor lehet, valószínűleg üzemel.

Az aznapi kánikulától izzadtan és büdösen estem be a Koupaliště Sloup v Čechách sorompóján, ahol rögtön el is daráltam, hogy sátrazni szeretnék.

Kiderült, hogy itt sem lehet csak úgy tekergetni a zuhanyzó csaptelepét, egy kis chipes kütyüt kell a falba tolni, az szabályozza a 2,5 percig tartó melegvizet.

Pechemre már zárva volt a recepció, így chip-et sem tudtam (volna) kapni, de Leonard Kriško, a magyarul ugyan nem beszélő, de magyar édesapától származó őr minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy mocskos testemet valamilyen módon szalonképes állapotba hozhassam.

Nyomta a telefonokat minden irányba, így este 22 óra után meg is érkezett a felmentő sereg, és a kezembe nyomták a vízfakasztó csodachip-et.

Leo még placcot is ajánlott, mivel ismerte a táborlakók mulatozási szokásait, így jobbnak látta, ha a recepció melletti területen nézek magamnak valami megfelelően csendes helyet.

Amíg az emberünk megérkezett, mindenféle érdekes sztorival szórakoztatott. Elmesélte azt is, hogy lánya a szülinapjára csak annyit kért, hogy menjenek el családostul Karel Gott egykori házához, mert nagyon szerette volna látni, hol élt a mester. Drága gyermek!

Leo egyébként szintén motoros (volt).

Reggel lementem a plázsra, nagyon szép, rendezett volt minden, a domboldalon még egy kis lombkoronás kalandparkot is létesítettek.

DSCF0770.JPG DSCF0764.JPG DSCF0765.JPG DSCF0766.JPG DSCF0768.JPG
bocsi és Vidék kedveli ezt.
  • Vidék
  • MoncA
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...