Cseh-turné + Stelvio - 1. nap szállás (4. rész)

Írta MoncA a MoncA blogja blogban. Megtekintés: 178

Elég későre járt már, mivel programokkal tarkított 632 km-t nyomtam aznap, így a naviba találomra beütöttem egy olyan kempinget, amiről úgy sejtettem a nevéből adódóan, hogy biztosan nyitva lehet, ez az Autocamping Rozkoš volt.

Maga a táborhely egy tó partján terül el. Itt szembesültem vele először, hogy az igazán nagyforgalmú külföldi kempingekben szűken mérik a meleg zuhanyvizet, pénzt kellett bedobni egy automatába és csak remélni tudtam, hogy időben le tudom veretni magamról a szappant, mielőtt elapadna a víz.

A kemping bulisoráról késő éjszakáig ordítottak a '90-es évek elcseszett pop-slágerei, amik annyira nívótlanok voltak, hogy az Ice Ice Baby című örökzöld szinte már felüdülést hozott. Azon kaptam magam Iron Maiden fan-ként, hogy én is éneklem félálomban.

Reggel kisétáltam a tópartra, közben belebotlottam ebbe a két trike-ba. A két motorral egyébként még aznap délelőtt össze is futottam egy kanyargós hegyi úton, előttem haladtak hosszú kilométereken át, olyan hangerővel, hogy bukón keresztül is majdnem kiszakadt a dobhártyám.

DSCF0500.JPG DSCF0498.JPG DSCF0501.JPG DSCF0502.JPG DSCF0503.JPG DSCF0504.JPG DSCF0505.JPG DSCF0506.JPG
Hozzászólnál? Jelentkezz be...