Az első két hét...

Írta senki a senki blogja blogban. Megtekintés: 2443

Mit tehet az ember, aki még mindig nem is „igazi” motoros, ha nyiladozik a természet és érzi, hogy négy keréken már nem bírja soká?
Új motor után néz…
Nos én is megtettem, és így egy Újabb GS500 tulajdonosa lettem. (a régi megmarad donornak)
Mostmár kicsivel több mint két hete járom az utakat napsütésben, tavaszi időben, latyakban és esőben, de főleg hidegben…
Közben rájöttem, hogy a balesetem után egy – két héttel vagy azonnal motorra kellett volna ülnöm, mert bizony az első héten néha benne volt a zabszem a seggembe.
Vagy csak öregszem... :D
Mindenesetre tavaly ősz óta az autósok mintha figyelmetlenebbek, a motoros futárok bénábbak lennének. :(
Nem is beszélve az olyan tavasszal előveszem a vasat emberekről, mint amilyen most én is lettem…

És most elemezzük ki az elmúlt két hétben az általam tapasztalt közlekedési résztvevőket…
- gyalogos –

Bárhol felbukkanhat, kiléphet eléd, anyázhat rád, beszélgethet a zebránál, vagyis bármit megtehet. És meg is teszi, mert neked meg kell tudni állni.

- biciklis –

Szintén bárhol felbukkanhat, áthajt a piroson, nem ad elsőbséget és alapvetően az utak Janija Ő, aki mindent megtehet, sőt az új kreszmódosítás alapján még alkoholfogyasztás után is bicajra ülhet.:mad:

- autós –

Védőburokban van, ha azt hiszed elenged akkor se biztos, sőt ha jobbhra indexel lehet akkor balra megy. A közlekedésben nem ismeri a tréfát, ha ő öt kilométer után le akar fordulni, akkor biztos, hogy a 40-es tempójával egy 70km/h-s úton is a belső sávban fog haladni.
Nem engedi be a motorost, és a kormányt is ráhúzza, mert hát az a piszok előremegy a pirosnál… Persze ez irigység, mert Ő nem teheti meg.;)

- Robogós – Motoros Futár –
A robogós futár áthajt a piroson. (rendszám nincs). Ha beengeded magad elé, mert siet, akkor tuti kifogod azt a kezdőt, aki nem mer elmenni az autók között, még ha álnak, akkor se…
És igen a motoros futár, aki nem látja a megfagyott vízátfolyást, amit te látsz, és öt centire jön a seggedbe, és anyázik, mert lassulsz, majd kövérgáz ki és kivágja maga alól a vasat a jégen.
És első szava mikor megállsz megnézni lett –e baja: Mit bénázol előttem, most miattad taknyoltam el xxx… (Hát kapd be hülyegyerek felkiáltással otthagyod…):karomkodik2:

Szóval ezek voltak az első két hét termései…

Széles utat, jó gurulást és ha olvassák fent, akkor jó időt mindenkinek!

üdv: senki
  • Babulu
  • NaNa
  • PapírCica
  • Brigó
  • alvaro
  • Kellawyn
  • Kellawyn
Hozzászólnál? Jelentkezz be...