About me and my day :)

Írta Betti364 a Motoros élmények, érzések :) blogban. Megtekintés: 248

Huhhh... hát most először életemben nem tudtam címet adni a blogomnak (volt már ezelőtt is, meg írtam naplót is még kézzel...), hulla fáradt vagyok a szó mindenféle jó értelmében. Ma "sajnos" elaludtam, ezért a BKV nem volt opció hogy beérjek a munkába, "sajnos" a motorral kellett menni :D
Szuper jó idő volt reggel, meleg de nem túl meleg, tökéletesen kellemes hogy kényelmesen beérjek. Egész nap amikor csak időm volt a motoros túrákat böngésztem, motoros vonulásokat/felvonulásokat/összejöveteleket és tervezgetem hogy mikor hova megyek :)
Munka után elmentünk a kollégákkal iszogatni, pontosabban ők iszogattak, én maradtam a zéró CocaCola-nál ;) Este háromnegyed 8-kor indultam el hazafele és az idő még mindig szuperjó volt, hatalmas élvezettel jöttem haza és arra tudtam csak gondolni, hogy nemsokára túrázni megyek, szabadság kivéve ;)

oh, és arra is gondoltam, hogy írok magamról egy kicsit, mert hát a Bemutatkozás oldalon nem írtam valami sokat. Az már valószínűleg feltűnt hogy imádok motorozni... március 25-én hoztam el Monstert és már 400 km-t tettem bele :D
Ezen kívül lovagolok, 10 éves korom óta, az első lovamat a 11. születésnapomra kaptam, ő azóta is velem van, a választások napján, április 8-án ünnepli 25. születésnapját. Németországban éltem közel 5 évet, és onnan is van egy lovam aki 9 éves, rajta lovagolok rendszeresen és van egy felesbértartóm rá, akinek edzéseket tartok. A napjaimat a konditermes edzés, futás, munka, lovaglás és a két gyönyörű kutyusom teszik ki, ezen kívül természetesen motorozok, barátokkal vagyok, szeretek olvasni és filmet nézni, fotózni, kirándulni és nyelveket tanulni. Szeretem a tetoválásokat, amit már szintén tudhattok mert raktam fel egy képet a Tetkós csajok albumba. Hát most mára hirtelen ennyi!

Még megosztanék egy kis szösszenetet angolul:

1. Make peace with your past, so it won't disturb your future.
2. What other people think of you, is none of your business.
3. The only person in charge of your happiness is you.
4. Don't compare your life to others, comparison is the thief of joy.
5. Time heals almost everything. Give it time.
6. Stop thinking so much. It's alright not to know all the answers.
7. Smile. You don't own all the problems in the world.

Everything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end!

Mindenkinek csodaszép estét! :flover:

99B771E8-A19B-401E-8078-8F98E668E583.jpeg
bocsi, Vidék és NaNa kedveli ezt.
  • NaNa
  • Vidék
  • Betti364
  • Vidék
  • Vidék
  • Vidék
  • Betti364
Hozzászólnál? Jelentkezz be...