47/2022 Anya-fia nap

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 173

Tök király, hogy a gyerekekkel már lehet "normális" programokat csinálni. Úgy értem nem a játszótéren üldögélés a program, hanem csinálunk együtt valami érdekeset, közben beszélgetünk meg ilyenek.

[​IMG]

Most az volt, hogy a lányom közölte, hogy ő az unokatesójánál tölti a hétvégét, apuci a haverokkal kanbulizott, mi meg kettesben maradtunk. Gyorsan fel is kerekedtünk, és a délelőttöt a Városligeti műjégpályán töltöttük, délután pedig moziba mentünk az Arénába. Komplett nap lett, nagyon jól éreztük magunkat.

Mondjuk az kimaradhatott volna, hogy a végén fáradtan, az Arénában egy órán keresztül kerestük a kocsit a parkolóban. Most komolyan, az normális, hogy minden szinten ugyanúgy vannak beszámozva a parkolóhelyek? Márépp azon morfondíroztam, hogy hívom a rendőrséget, hogy ellopták a kocsit, mikor beugrott, hogy mi van, ha ez nem is az a szint...

Még a szállodákban is odaszeszik a szobaszám elé a szintnek a számát, hogy tudjad hol jársz... egy ekkora hodályban még jobban figyelhetnének erre. Gyanítom, hogy nem én vagyok az egyetlen rutintalan plázába járó.
Szegecs és Vidék kedveli ezt.
  • Vidék
  • NaNa
Hozzászólnál? Jelentkezz be...