32/2019 Vickancs Fotoblog - szuper csajos nap

Írta Vickancs a Vickancs blogja blogban. Megtekintés: 248

Vasárnap csajos napot tartottunk. Összebeszéltünk, hogy vasárnap motorra pattanunk és gurulunk egyet. De hova.... Balaton - ááááááá ne, mert ott sokan vannak. Így ellenkező irányba indultunk.
Fantasztikus ebédet fogyasztottunk Esztergomban a Csülök Csárdában (csülkös bableves mennyei), amit lekisértünk egy fagyival a sarkon. Majd Párkány - Letkés határátlépésekkel megérkeztünk Börzsönybe, ahol felkerestük a Kemencei Erdei Vasútmúzeumot.
Az étterembe is megkaptuk a pincér külön figyelmét, hogy 3 motoros csaj csak így férfi kíséret nélkül és ha nem "ebéd idő" lenne meg is motoroztathatnánk.
Erre a sztorira jött rá, hogy amint leparkoltunk a vasútmúzeumnál, összeszedelőzködtünk, hogy bemenjünk - még bejárathoz se értünk, leáll mellettünk egy motoros, hogy nem mehet el csak úgy el itt, hogy ne álljon meg 3 motoros csaj láttán. Kérdezgetett minket, hogy hogy keverdtünk oda, meg hát hovamegyünk, meg hogy lehet, hogy csak nők együtt. Ilyen nagy szám lenne, hogy csajok együtt motorozunk?!
A nap folyamán még meglátogattuk Verőcén Ybl Miklós szobrát, és a vasakat megkompoztattuk Visegrádnál, majd zárásként egy Lepencei kanyargás.
Szentendrén megitattuk a vasakat, búcsúzkodtunk.

Csatolt fájlok:

Vidék, NaNa és Zsila kedveli ezt.
  • NaNa
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...