24/2019 Vickancs fotoblog - Olyan csajos

Írta Vickancs a Vickancs blogja blogban. Megtekintés: 197

Pünkösd miatt rövid hét volt, vagyis nekem olyan szerencsém volt, hogy több nap volt pihenős mint melós.
Hétfőn motorozni voltunk a párommal, egy motorral mert az én motorom még szervizben maradt, hogy a "nagy túra" előtt még átnézzék.
Először a Bakony felé vettük az irányt, de Várpalotánál nem tudtunk felmenni Tés felé, mert katonai éleslövészet volt, és nem engedtek át a területen..... Így aztán Balaton felé vettük az irányt. Balatonfüereden nyaltunk egy Tihanyi visszhangot, aztán irány Nagyvázsony, ahol a Vár alatt ebédeltünk. Zirc, Csesznek kanyarjat nem hagytuk ki és onnan haza. A nagy meleg miatt nem mentünk nagyobb kört (250 km). :)

Kedden, szerdán meló, meg már nagy készülődés. Csütörtöktől szabi ..... mert a hétvégén volt a 48h órás Onroad tájékozodási verseny. Évi barátnőmmel ketten egy csapatot alkotva, indultunk ezen a rendezvényen. Szalafő volt a központi helyszín, szállással együtt. Mivel nem a szomszédban van, így mi már csütörötön indultunk. Nem rohantunk sehová, így volt időnk motorozgatni. Nem vettünk részt a májusi Zsákfalus Onroad túrán, ezért tájékozodtam a leírásból, és a néhány helyszínt belevettem a napunkba. Így a Balatongyöröki Szépkilátó mellett eljutottunk Keménfára és Ispánkra is.
A túráról majd külön írok :p legyen csak annyi előljáróban, hogy jó buli volt, de minden erőnkre szükség volt. :csam:

Csatolt fájlok:

NaNa, bocsi és Vidék kedveli ezt.
  • Vickancs
  • Vickancs
Hozzászólnál? Jelentkezz be...