Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Már a munkahelyemen is beindult a karácsonyi szezon. Idén 3 főre bővült a női szekció, így sikerül az irodába egy kis hangulatot csempészni. VÉGRE!
  Mivel nem akartuk sokkolni a többieket, ezért apránként fokozzuk a hangulatot. Manó és Mikulás virág már van az irodában.

  Csatolt fájlok:

  NaNa kedveli ezt.
 2. Közeledik az év vége, és nekem nagyon sok szabadságom van még...
  Az egyik csajos napon, voltunk állatorvosnál, majd mivel megérdemeltük, ellátogattunk az Ikeába. És az Uramat is meglátogattuk az új munkahelyén.

  Csatolt fájlok:

  NaNa kedveli ezt.
 3. Nincs lóvé új konyhára, de valamit mégis kell kezdeni vele. Így jött, hogy csináljuk magunk. Nem cseréljük le, hanem a jelenlegit frissítjük fel.
  A szekrényajtókat öntapadós tapétával vontuk be, és lecseréltük a fogantyúkat, a konyhapultot, pedig lefestettük konyhabútor festékkel. Kb. 20 ezer forintból sikerült újjávarázsolnunk a konyhákat.

  Csatolt fájlok:

  Szegecs és Vidék kedveli ezt.
 4. Hamar sötétedik, közelegnek a téli esték és a karácsony is. Minap egy karácsonyi cicás ajtódísz jött velem szembe a facebookon. Lementettem a képet, mert nagyon megtetszett és anyósom jutott eszembe. Ő annyira macskamániás, mint amennyire én bulldogos. Így el is gondoltam, hogyan készíthetnék neki egy hasonló díszt.
  Kartondobozból kivágtam a formát, szereztem maradék fonalat, és egy masnit.
  Gyorsan el is készítettem, mert a hétvégét nála töltöttük, és karácsonyig már nem is megyünk.

  Csatolt fájlok:

  Vidék kedveli ezt.
 5. Van hogy nem azt kapod amit kérsz, de pont azt kapod amire szükséged van.
  Valahogy így éreztem magam mikor ezt felfedeztem egy képen (festményen).

  Csatolt fájlok:

  NaNa kedveli ezt.
 6. A hűtőm kattant egyet-kettőt, majd megadta magát. Persze mikor este 10kor. Uram megvizsgálta, meggoogle-zita. Hiba jelenség vagy kompresszor vagy termosztát.... mind kettő olcsó hiba. Persze, gyorsan kell valami, mert hosszú hétvége következik.
  Másnap rendeltünk egy új hűtőt, amit hamar ki is szállítottak. Így nyugodt szívvel tudott Uram elutazni a Csabai kolbásztöltő fesztiválra.
  Amig ő távol volt, én vissza tudtam rakosgatni a kedvenceimet. Igen, őrült hűtőmágnes gyűjtő vagyok.
  Azt mondják, hogy nem jó ajándék a hűtőmágnes - kivéve nekem. Imádom őket, és mindig veszek nyaraláson, kiránduláson - mindegy, hogy már jártam ott korábban és már van onnan. Így van Grossclocknerről is pár, vagy Krumlov-ból.
  A kép csak a hűtő egyik oldalát mutatja be .....

  Csatolt fájlok:

  Szegecs és NaNa kedveli ezt.
 7. Kihasználtuk az ősz utolsó kellemes napját, és elmentünk wellneszezni Bükfürdőre. Szombaton Kőszeg belvárosát néztük meg. Nagy bánatomra a cukormentes cukrászda zárva volt, és ahol kérdeztük ott se süti, se fagyi nem volt mentesbe.
  A szállás kifogástalan volt, minden működött (szauna, külső-belső medencék) és volt olyan étel, amit tudtam enni.
  Jól kiáztattuk magunkat, és feltöltöttünk.

  Csatolt fájlok:

  Vidék és NaNa kedveli ezt.
 8. Sajnos az idei szezon nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Családi körülmények miatt úgy alakult, hogy majd 2 hónapig nem tudtam motorra ülni. Igazából az idő engedte volna, de annyira megviselt voltam, hogy nem mertem felülni, mert nem voltam ott fejben. Október első hétvégéjén csak összeszedtem magam, csak társaság miatt, hogy megyek egy rövidke kört, dumcsizunk, motorozunk kicsit. Csákváron volt a randink 11kor.
  Indulás előtt uram ránézett a motorra, elvitte megtankolni és kerekekbe is fújt. Tudtam, hogy nekem most ez milyen fontos, és óvatosan utamra engedett. Alig értem ki a városból, élvezni kezdtem, rájöttem hogy hiányzott és nem gondolkoztam. Még volt időm a találkozásig, így a hosszabb úton mentem - nem is bántam meg, mert felfedeztem, hogy Csákvár- Gánt között újraaszfaltozottak az utat.
  A csákvári cukrászdánál találkoztam a többiekkel. Dumcsiztunk, átugrottunk Mórra kajálni, majd Sukorón kávéztunk, onnan pedig Nadapra ugrottunk át egy baráti párhoz. Innen én Fehérvár felé fordultam, a többiek vissza Budapest felé.
  Hazafele, ha már úgy is a Velencei-tó partján jártam, megejtettem az idei csamfoto vízparti témáját is.

  Csatolt fájlok:

  Szegecs és Vidék kedveli ezt.
 9. Szeptember utolsó hétvégéjén volt Móron a bornapok. Pénteken is kint voltunk, de akkor a sofőr szerepét játszottam. 16 helyi pincészet volt kitelepülve. A fiúk igyekeztek végig kóstolni .... a végére nem minden emlék maradt meg....
  Szombaton kettecskén, az Urammal, voltunk kint. Tömegközlekedéssel közlekedtünk, így mindketten kóstolhattunk. Idei évben kedvence a Móricz Bormanufaktúra Rajnai Rizlingje lett.

  Csatolt fájlok:

  Szegecs és Vidék kedveli ezt.
 10. Ismerőseim meg szokták jegyezni, hogy nálunk lennének kutyák.
  Hát igen, kutyarossz sorsuk van.
  Ez a kép is tükrözi, hogy mindenki a saját szintjén nyomorog...

  Csatolt fájlok:

  Szegecs és Vidék kedveli ezt.
 11. Néhány hete kiderül, hogy inzulinrezisztenciám van.
  Egyből diétára fogtak - 1400 kalóriás 160gr szénhidrát diétát kell csinálnom. Ez alaposan felforgatta az életemet, hiszen nem mindegy hogy mikor, mit eszek. Az eddigi 2-3 étkezést, felváltotta a napi 5szöri, valamint búcsút vettem a "cukros kávétól" is.
  Eddig sokszor rendeltünk ebédet, hogy ne napi szinten főzzünk. Ennek is vége, mert menük között nem találtam megfelelőt a számomra.

  Csatolt fájlok:

  NaNa kedveli ezt.
 12. Kutyákkal voltunk a kutyafuttatóban, mikor az Uram ezt találta. Mindig ő találja meg a kincseket - sasszeme van. Ha Geoládát keresünk vagy követ, mindig ő találja meg.
  Tehát találtunk egy ilyen sorszámozott kutyabilétát.
  Gyorsan írtam is a szervezetnek, hogy kié lehet a biléta, mert vissza szeretném juttatni. De elküldtem barátnőmnek is, hiszen az ő párjának is a szervezettől van a vakvezető kutyája. Mint kiderült ők vesztették el, így hamar megtaláltuk a gazdi-kutya párost.

  Csatolt fájlok:

  NaNa kedveli ezt.
 13. Lassan búcsúzunk a nyártól, a szezontól.
  A céges szezonzáró vacsora után, már a naplementébe araszoltunk hazafelé az M7-es autópályán.

  Csatolt fájlok:

  NaNa és Vidék kedveli ezt.
 14. Idén először a kollektívánk indult egy 24 órás Robogóversenyen. Régen Totalbike24 néven futott, jelenleg BSSW24h.
  Hónapok óra készülünk rá, ötleteléssel, szereléssel. De ez az utolsó héten a tetőfokára emelkedett. Szombaton indul a verseny, de még szerdán szerelőpadon állt a motor. Csütörtök este álltunk neki az elképzelt dízájn-t megvalósítani.

  Csatolt fájlok:

  Szegecs, NaNa és Vidék kedveli ezt.
 15. Van mikor egy kis vidámságot csempészünk a munkába. Az Uram ép egy gorillát tesztel.
  Van az a mondás - "Majom a köszörűkövön" , szerintem ez most is megállja a helyét.

  Csatolt fájlok:

  NaNa kedveli ezt.
 16. Mi úgy nyaralunk, hogy nyáron elmegyünk a télbe. Hegyekbe fel! Felmentünk 3000 méterre felvonóval, ahol hógolyóztunk, körbenéztünk. 1500 és 2000 méter közötti magasságban túráztunk. Hol felhők felett, hol alatt, hol esett, hol nem.
  Az Alpok mindig lenyűgöznek, idén se történt máskép. Jah, és szuper hasznát vettem a CSAM-os pulcsinak.

  Csatolt fájlok: