Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre kávézni vagy csak élvezni a napsütést. Persze csak akkor, ha ép valaki nem foglalja el a helyemet .....

  Csatolt fájlok:

  NaNa, bocsi és MoncA kedveli ezt.
 2. Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj otthont" nem tudtam betartani és egy laza 100 km-re csak elvittem a picikémet.:csam:

  Kis karikám: Törökbálint - Zsámbék - Bajna - Nagysáp - Sárisáp - Tinnye - Zsámbék - Páty - Biatorbágy - Törökbálint
  Jelenleg : Gyermely és Bajna között felmarták az aszfaltot. Mindenhol 30 és 40 táblák kihelyezve. Aki teheti, ne menjen arra motorral.
  Tinnyén az út menti homokszoborból csak egy homokkupac van. A teniszpályánál tavaly több homokszobor is volt, szerintem jelenleg azok nem látogathatók. Ott jártamkor a kapu zárva volt. Az útról a homokszobrok úgy tüntek, hogy azok is ép átépítés alatt vannak, voltak.

  Csatolt fájlok:

  bocsi, Vidék, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
 3. Mielőtt az állatvédők megtámadnának :) csak a kép idejére tettük bele a robogó kosarába.
  Ilyen kis mókázás belefér a munkaidő végére?!

  Csatolt fájlok:

  NaNa és MoncA kedveli ezt.
 4. Csöppségem lassan 7 hónapos, így már 3 hónapja járhatunk vele közössége. Már 2 hónapja oktatásokon is résztveszünk vele. Kezdetben "Kölyök kurzus"-ra jártunk, már a "Kezdő engedelmességi tréning"-et nyomjuk.
  Büszkén monthatom, hogy jól szocializált kutyánk van, kicsi és nagy kutyákkal is nagyon jó a kapcsolata, imádja az embereket.

  Csatolt fájlok:

  NaNa és MoncA kedveli ezt.
 5. Amikor új motor érkezik hozzánk mindig megcsodálom, körbejárom.
  Az itt látható motor, - Kawasaki W800 Street. 773cm3 motorral szerelt és mégis A2-vel már vezethető. Szerintem egy nagyon mutatós gépezet.

  Csatolt fájlok:

  Vidék, NaNa és MoncA kedveli ezt.
 6. Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2 héten belül előveszem a motorom.
  Ritka pillanatok egyike, hogy a párom és az én motorom egymás mellett állnak. Bár mindketten motorozunk, de mi nagyon ritkán motorozunk együtt. Ennek az oka, hogy gyakran eltérő munkarendben dolgozunk, valamint hogy különböző stílusúak vagyunk. Ő nem szereti a szüttyögős, nézelődést - ahogy szokta mondani a motoros turistáskodást - ő a haladós, megérkezős fajta, elsősorban külföldi útminőséget preferálja. Ezzel ellentétben én a "tipikus turista vagyok" - megnézem merre megyek, mit érdemes megnézni, megállok egy képet készíteni. Így csak a téli pihenőt töltik egymás közelébe motorjaink, azt se folyton egymás mellett - mert mozgatjuk a motorokat, felkészítés közben cserélődik a sorrend .

  Csatolt fájlok:

 7. Nekem még nem kezdődött el a szezon. Motorom békésen pihen. Mivel még nem motorozok, így más kikapcsolódást találok magamnak.
  Ősszel kezdtem érezni, hogy valami annyira hiányzik az életemből. Régebben "kreatívkodtam" - ahogy családom nevezte - ami lényegében gyöngyfűzést, üvegfestést, goblein készítést stb takart. Szabadidő hiányában elhagytam ezeket a tevékenységeket, mivel továbbra sincs oly sok időm egy más dologgal próbálkozok. Tavaly már mutattam képet amit festettem, most ismét elérkezett az idő egy újabb művem bemutatására.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, MoncA és Vidék kedveli ezt.
 8. Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó irányba terelgetni.....
  Betegség, sok munka és persze az otthoni terhek. Hiába voltam masszíroztatni pénteken, vasárnapra megint a hátam, vállam tiszta görcs volt.
  Ilyenkor a legegyszerűbb dolgokban se vagyok képes dönteni, de szerencsémre ilyenkor van egy pasi mögöttem aki határozott. Vagy mégse .... Ilyen mikor már ő is kikéri más véleményét a választásban.

  Csatolt fájlok:

  bocsi, Vidék, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
 9. Hiába volt a hétvégén már 15 fok, én még nem nyitottam meg a szezont, helyette inkább csak készülök rá.

  Mivel nem volt tankpad a motoron, így újítottam rá egyet és a fiúk fel is nyalták nekem. Jah és az indítás sem maradt el, legalább szagolhattam kicsit... Aminek a hatására egyből el is kezdtem jegyzetelni, ötletelni, hogy idén hova is megyünk motorozni.

  Csatolt fájlok:

  Vidék, MoncA és NaNa kedveli ezt.
 10. A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki, de azért nem fárasztalak megint mindenkit egy újabb kutyás sztorival.
  Helyette a hetem fénypontját hoztam el. Barátnős estét tartottunk a Sunny Diner-ben, ahol egy finom Red Baron-t iszogattam. Mióta letettük a motorokat azóta ritkán tudunk találkozni a csajok. A tavasz még messze van - érzésre - ezért összebeszéltünk és leültünk pletyózni, s a szezont tervezni.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.
 11. 3 hét szabadság után ismét munkába álltam, álltunk. Kis drágaságom otthon marad ilyenkor egyedül, és alszik, játszik, rosszalkodik. Egyik este ez fogadott - kis Ártatlanság ágya szétrobbant.

  Csatolt fájlok:

  NaNa és MoncA kedveli ezt.
 12. Minden szezon kezdett előtt elmegyünk egy pár napos kirándulásra a párommal. Idén Visegrádra esett a választásunk, egy kutyabarát hotelben szálltunk meg, így hármasban mentünk. Négylábúnk még nem látott havat, ezért odafelé felkanyarodtunk Dobogókőre. Szikrázó napsütésben csodálhattuk meg a téli tájat.
  Visegrádi tartózkodásunk alatt hatalmasakat sétáltunk és wellness részleget is kihasználtuk.
  Feltöltödve várjuk a szezont.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.
 13. Nem tudom más hogy van vele, de én öregszem. Már nem birom ezt az ünnepi hajtást - folyamatos evés, ivás . Szilvesztert is 2 napig pihentem ki.

  Csatolt fájlok:

  Vidék, NaNa, MoncA és 1 másik tag kedveli ezt.
 14. Kis Malackám mit is kaphatott volna mást karácsonyra, mint egy malacot, azóta is van közös röffögés.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.
 15. Nagy ünnepi forgatagban elvesztem. Ezért most gyorsan pótolom a lemaradást :)

  Régóta szemeztem vele, hogy megkósolom. Most lehetőségem nyilt rá.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.