Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. 3 hét szabadság után ismét munkába álltam, álltunk. Kis drágaságom otthon marad ilyenkor egyedül, és alszik, játszik, rosszalkodik. Egyik este ez fogadott - kis Ártatlanság ágya szétrobbant.

  Csatolt fájlok:

  NaNa és MoncA kedveli ezt.
 2. Minden szezon kezdett előtt elmegyünk egy pár napos kirándulásra a párommal. Idén Visegrádra esett a választásunk, egy kutyabarát hotelben szálltunk meg, így hármasban mentünk. Négylábúnk még nem látott havat, ezért odafelé felkanyarodtunk Dobogókőre. Szikrázó napsütésben csodálhattuk meg a téli tájat.
  Visegrádi tartózkodásunk alatt hatalmasakat sétáltunk és wellness részleget is kihasználtuk.
  Feltöltödve várjuk a szezont.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.
 3. Nem tudom más hogy van vele, de én öregszem. Már nem birom ezt az ünnepi hajtást - folyamatos evés, ivás . Szilvesztert is 2 napig pihentem ki.

  Csatolt fájlok:

  Vidék, NaNa, MoncA és 1 másik tag kedveli ezt.
 4. Kis Malackám mit is kaphatott volna mást karácsonyra, mint egy malacot, azóta is van közös röffögés.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.
 5. Nagy ünnepi forgatagban elvesztem. Ezért most gyorsan pótolom a lemaradást :)

  Régóta szemeztem vele, hogy megkósolom. Most lehetőségem nyilt rá.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.
 6. Egyre közeledik a Karácsony. Ebben a tavaszias időben nincs még ünnepi hangulat, így én stimulálom, pl: Adventi vásárban borozással, díszítéssel, zenével. Díszítést a kutya se úszta meg. Igaz csak pár pillanatig tartott.... de így lesz a kutyából szarvas :)

  Csatolt fájlok:

  NaNa, MoncA és Zsila kedveli ezt.
 7. Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami mást kell csinálnom, így találtam rá a "festegess"-re. Amikor van kedvemre való kép, és persze időm is, akkor feliratkozok egy eseményre/foglalkozásra.
  A csütörtök estémet arra szántam, hogy kicsit popartosan megörökítsem a kis kedvencemet. Mint azért látható nem leszek festőművész, de kikapcsolodásnak remek.

  Csatolt fájlok:

  Zsila, NaNa, MoncA és 3 további tag kedveli
 8. Elérkezett végre az adventi időszak. Szeretem ezt az időszakot, főleg a városban sétálós, forró csokit szürcsölös részét.
  Páromnak megigértem, hogy kitartok és csak decemberben kezdem el dísziteni a lakást. Elérkezett a december 1 és vele advent első vasárnapja is. Sajnos minden ellenem esküdött össze, nem volt időm koszorút készíteni, és a díszek is a pincébe maradtak még. Az első gyertyát csak illik valahogy megyújtani, ezért gyorsan összekapkodtam amit találtam és egy tányérra helyeztem. Ez lett az idei "mininál koszorúm".

  Csatolt fájlok:

  Zsila, NaNa, MoncA és 1 másik tag kedveli ezt.
 9. Hiába az őszi napsütés, engem már nem csal ki az utakra. Helyette inkább bekuckózok egy jó könyvvel a kezembe, és egy kutyával az ölembe.

  Csatolt fájlok:

  Zsila, NaNa, Vidék és 1 másik tag kedveli ezt.
 10. Nem akartam megint a kuytámról hozni képet, mert szinte csak őket fotoztam a múlt héten. Olyan cuki :)
  Vasárnap sétáltunk kicsit Fehérváron, egy újabb látnivalót fedeztünk fel. Székesfehérvár Öreghegyi városrészében található egy Bányató.
  Ez a tó 1917-ben váratlanul egy éjszaka alatt jött létre. A magas sziklafalak között működő bányát hirtelen víz árasztotta el, így a tó fenekén még ma is megtalálhatók a bánya munkaeszközei és csilléi. A tó igen vize hideg, fürdésre alkalmatlan a változó mélysége, és a mélyben rejtöző tárgyak miatt is.
  A víz hideg hőmérséglete ellenére vígan úszkáltak benne kacsák, hattyúk. Számomra a legcsodálatosabb látványt a fehete hattyúk nyújtottak.

  Csatolt fájlok:

  Zsila és MoncA kedveli ezt.
 11. Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies időjárásban. Inkább a szoba melegében pihizek a pici kutyusommal. Ilyen mikor bekuckózunk a Tv elé, egy jó meleg tea társaságában - persze ezt valami motoros bögréből lehet csak megtenni ;).

  Csatolt fájlok:

 12. Már egy ideje érlelődött a motorcsere. 3 év 1 hónapig voltam boldog Yamaha MT03 tulajdonos, de egy korszak lezárult. Másik motor, új márka....
  3 évvel ezelőtt mikor a MT03 mellett döntöttem, kerestek a kihívást, a változatosságot. Élveztem az 1 henger miatti vibrációt, nyomatékot, igazi kis huncut kalandmotor. Könnyű, kicsi. Több ezer kilométert tettünk meg együtt. Imádom, Imádtam. Akkor miért is cserélem le, hát .... Változik az ember és formálódik az ízlése, elvárásai. Na jó .... bevallom! Öregszem és már a vibrációját egyre kevésbé viseltem jól, hamar elzsibbat a kezem, lábam. Így egy másik motor után kezdtem kacsingatni, a mi a MT07 volt. Voltam tesztvezetésen, nagyon tetszett, de sajnos nem állt össze a keret.
  Így nekiálltunk nézegetni, hogy milyen motorok is jöhetnének szóba. Végül, egy Suzuki Gladius mellett döntöttem.

  Csatolt fájlok:

 13. Még sose faragtam tököt, ennek is elérkezett az ideje. Tudományosan álltam a dologhoz, olvastam cikket róla, kerestem hozzá sablont, és persze a szülői kertből egy kisebb méretű tököt is vadásztam.
  A kis szőrcsomómmal kettesben voltunk otthon - gondoltam míg alszik , végre is tudom hajtani a műveletet. Persze ezt a tevékenységet az ölemben kellett végrehajtani, így kissé akadályoztatott voltam.
  Felrajzoltam a mintát a tökre, majd nekiálltam a tök kivájásának. Hiba volt nem alkoholos filcet választanom, szinte azonnal a kifolyó töklé le is mosta a rajzomat. Így újra kellett a mintát rajzolnom és figyelnem, hogy a minta ne tünjön el minden vágásnál. A szike és a zöldségpúcoló kés nagyon hasznos eszköznek bizonyult. ;)
  Így sikerült ... még egy kis gyakorlás és egész jó lesz......

  Csatolt fájlok:

  Bibi 79, Vidék, Zsila és 1 másik tag kedveli ezt.
 14. Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok trappolása töltötte meg a lakásunkat, életünket.
  9 hetes kölyökkutya révén belekóstolhatunk a "kisgyerekes" családok életébe, éjjeli felkeléssel, etetéssel, bekakilással stb. Voltunk doktorbácsinál is, mérlegelésen, oltáson.

  Csatolt fájlok:

  Zsila, bocsi, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
 15. Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is igaz.

  Csatolt fájlok:

  Zsila, Vidék és NaNa kedveli ezt.