"Az író dolga, hogy meséljen, de igazat írni ne féljen..." - Nyerges Attila - Ismerős Arcok
Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Ez egy olyan alkalom volt, amikor amotoros buliba családot is lehetett vinni. Bármáskor vannak más családok is, most termézstetesen csak velünk voltak gyerekek. De sebaj, rendesen viselkedtek, nem zavartak senkit, és így legalább én is ott lehettem.

  [​IMG]

  Persze nem motorral,mert az urolsó pillanatban felmértem a csomagjaim mennyiségét, és arra jutottam, hogy ennyi hálózsákot és matracot még két motorra em tudunk felmálházni. A következő projekt tehát ez. Kell valami zsákot szereznem a Street Glide-ra.
  Vickancs és Vidék kedveli ezt.
 2. Falunap volt Csömörön, és mivel a kislányomnak fellépése volt, hát megnéztük az utána következő műsort is. Így történhetett, hogy láttunk motoros kaszkadőröket és néhány Törvényenkívüli motorost is a Henrix Cityből.

  [​IMG]

  Ők nem tudták, hogy tavaly már találkoztunk... akkor én voltam motoros és ők csak "sima" vadnyugati gengszterek.
  Vickancs és Vidék kedveli ezt.
 3. Valamikor még februárban keresett meg a Fábry Show szerkesztője, hogy szívesen látnának minket a műsorban. Akkor egy sajnálatos családi esemény, egy temetés miatt elhalasztottuk a felvételt. Úgy volt, hogy majd augusztusban visszatérünk rá. Aztán egy váratlan fordulattal felgyorsultak az események.

  [​IMG]

  Így is gyorsan sikerült összetrombitálni a csajokat a felvételre, hogy két hónappal előrébb került a felvétel. Sőt még talán jobb is, hogy még senki nem ment el nyaralni vagy ilyesmi. Össze is jöttünk 12-en mindenféle motorkategóriában, hogy reprezentáljuk a magyar motoros nőket.

  A felvételmajd szeptemberben lesz látható. Sokat nem tudok róla mesélni. Jó buli volt, bár ismét megállapítottam, hogy fárasztó ez a popszakma. Éjjel negyed 12 lett,mire végre hazaértem és nyugovóra térhettem a sűrű nap után.

  Majd szólok, ha tudom már a műsor időpontját.
  Vidék kedveli ezt.
 4. Ahogy közeledik a nyár,illetve aktiválódik a motoros szezon, egyre sűrűbb a program. A héten pl.elindult az Open Road Tour, aminek csütörtökön volt a nyitónapja a Bázison.

  [​IMG]

  Habár eredetileg csak a sajtótájékoztató volt tervben, kiderült, hogy koncertek is lesznek, szóval @Ste.funny :) -t is megfűzetm, hogy jöjjön el velem. Végül nagyon jól szórakoztunk a celebek között, és végre élőben is meghallgathattam Gangsta Zolee és takács Viló új formációját. Szeritnem én voltam az egyetlen, aki ismerte a dalokat, mert a férjemnek ezt a lemezt vettem tavaly karácsonyra. :D

  Az öltözékünkkkel kissé kilógtunk a kemény motorosok közül, de ha már nem motorral voltunk, lehettünk kicsit nyáriasban.
  Szegecs kedveli ezt.
 5. Az elmúlt hétvégét kettesben töltöttük a férjemmel, hogy megmentsük a keresztanyám két éves voucherét az enyészettől. Beáldoztuk magunkat és 10 év alatt (mióta megvannak a gyerekek) második alkalommal töltöttünk el egy hétvégét kettesben az urammal.

  [​IMG]

  Miután megállapítottuk, hogy egyszer tíz éve már jártunk Sopronban és akkor idegenvezetővel végignéztük a belvárost (habár semmire nem emlékszik belőle egyikőnk sem, de fényképes bizonyítékaink vannak erre), úgy döntöttünk, hogy ellátogatunk a helyi Harley-Davidson szalonba.

  Külföldön is mindig megnézzük a helyi Harley-szalont és legtöbbször vásárolni is szoktunk legalább egy pólót, amin rajta van a szalon neve, de ez most elmaradt. Bár a férjem majdnem vett egy oldalkocsis EVO Harley-t, de másnapra átgondolta ezt az üzleti befektetést.

  Szóval miután jóval zárás utánig feltartottuk Andreast és Mónit, csatlakoztunk a soproni bornapok forgatagához.

  Apropó Sopron: mit szólnátok, egy Csajok a motoron szülinaphoz Sopronban Harley-szalonlátogatóval és motorteszteléssel valamint Ausztriai motoros túrával egybekötve?
  Vidék és Vickancs kedveli ezt.
 6. Úgy alakult, hogy a héten nem mentünk messzire itthonról, mert a kislányom szülinapi buliba volt hivatalos szombaton, így aztán vasárnap azon tanakodtunk, hogy milyen programot találjunk ki, hogy a gyerekek ne egész nap a gép előtt üljenek.

  [​IMG]

  Szóba jött minden: mozi, játszótér, állatkert, kirándulás... és akkor a férjem megszólal, hogy "Miért nem megyünk el motorozni?"

  Hirtelen tök zavarba jöttem, mert ez a verzió eszembe sem jutott. Mondjuk eddig (mióta a gyerekek megvannak) nem sűrűn motoroztunk együtt, így ha ott vannak a gyerekek, nekem azt jelenti, hogy valami gyerekes programot kell szervezni és a motorozás az nem az.

  De mint kiderült (rajtam kívül) már mindenki felkészült az együtt motorozásra. Én vagyok a leggyengébb láncszem, mivel sosem akartam utast vinni, és most ez az egyetlen módja annak, hogy együtt motorozhasson a család. Nincs mese, ki kell lépnem a komfortzónámból!

  Most kihagyom a nyünnyögést, hogy a motorom még mindig magas, mert kivettük az ültetést, és alig ér le a lábam, és gumit akarok cserélni... összességében nagyon jól sikerült ez a kis túra.

  Következő alkalommal majd olyan helyre megyünk, ahol kanyarodik is az út. :D
  Vidék, Szegecs és Vickancs kedveli ezt.
 7. A héten még tartott a Rebel teszt, és MoncA fülesének hála még hétvégére is nálam maradhatott. Így aztán úgy döntöttem, hogy kipróbálom a kis Rebelt a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából szervezett vezetéstechnikai tréningen is. A Siklóval voltam előzőleg a HUMDA MotoSafetyn, szóval nem lesz hiányérzetem.

  [​IMG]

  Most nem volt olyan sok csaj Rebellel, mint az előző tréningen - csak hárman voltunk - de azért csináltunk egy márkatársas fotót Tündével.
  Vidék és Vickancs kedveli ezt.
 8. ...olyannyira, hogy annyira besűrűsödött a programom, hogy még a blogról is majdnem megfeledkeztem.

  Szóval ezen a héten megkaptam a Honda Rebelt tesztre egy hétre. Nagyon örültem neki, ezért ahova csak tudtam, azzal mentem. Mindenféle dolgokat elintéztem a városban. Levezényeltem egy lakásfestést, egy ingatlan adás-vételt, volt papírgyűjtés, tánc fellépés, voltam koncerten (ezekn nem motorral), és majálisozni is.

  [​IMG]

  Egyedül a gyerekek fuvarozását és a bevásárlást intéztem kocsival, úgyhogy nagyon rockernek éreztem magam egész héten.
  Vickancs kedveli ezt.
 9. Ezen a héten annyi minden történt, hogy még leírni is sok.

  Kedjük ott, hogy tavaszi szünet volt, így végre le tudtunk menni a nyaralóba. A húsvétot is ott ünnepeltük, de azért közben még volt egy családi szülinapozás is két év kihagyás után az ellenkező irányban.

  [​IMG]
  (A képet nem én csináltam - hiszen rajta vagyok - köszi a paparazzának.) Kattints ide a teljes galériáért!

  Aztán csodák-csodájára a hétésfél éves kislányom úgy döntött, hogy külön költözik a bátyjától és felcuccolt a padlásra. Szuper kis kuckót csináltunk neki pár nap alatt. (Most három napja megint lenn alszik a gyerekszobában, mert nem szereti, ahogy kopog az eső a tetőn állítólag... még jó, hogy nem dobtuk ki az ágyát első szóra.)

  Aztán pénteken az eső ellenére jó sokan voltunk a HUMDA tréningjén a Hungaroringen. (Ági beszámolóját ITT tudod elolvasni róla, itt meg a galéria. Ja, és videó is van.)

  Hétvégén az iskolai papírgyűjtésre készültünk. 82 kilót sikerült összekaparni a padláson meg a barátoknál... Sajnos kétfelé kellett osztanom, így egyik gyereknek sem lett kiugró a teljesítményem :)D), de majd ha nyerni akarnak, akkor ők is belehúznak.

  Vidék és Vickancs kedveli ezt.
 10. Habár az időjárás engedte volna, ezen a héten a tavaszi szünet miatt nem motoroztunk. Helyette tojást festettünk, füvesítettünk, aztán hagytuk meglocsolni magunkat.

  [​IMG]

  Zsanci (a cica) jött velünk a nyaralóba. Döbbenet, hogy teljesen otthon érzi magát ott is, pedig én azt hittem, hogy a cicák egy helyhez ragaszkodnak.
  Vidék kedveli ezt.
 11. A héten megint kettesben voltunk itthon a lányommal, aki egész héten náthás volt, ami elég ahhoz, hogy ne mehessen iskolába, de közben semmi baja nincs ezért kb. a fejemen pörgött egész héten. Ez alól apró kivétel volt, amikor csütörtökön a Harley-Davidson Bázisba mentem sajtótájékoztatóra, és addig lepasszoltam a Mamáékhoz.

  [​IMG]

  Közben - csak hogy ne unatkozzak - bedöglött a redőny is a konyhában. Először nem tudtuk felhúzni, aztán úgy maradt felhúzva. Mivel szerettem volna kilátni a kertbe, szét kellett szednem, hogy megcsináljam.

  Ha pedig már úgyis le kellett pakolni a pultot a konyhában és kinyitni az ablakot, amit amúgy soha nem szoktam, rászántam magam egy redőny és ablakpucolásra. Szerencsére a lányom nagyon lelkes volt, (mondom, hogy tele van energiával, remélem az iskolában is ilyen aktív!) a nagy részét ő csinálta.

  Szóval most mondhatnám, hogy ez is a húsvéti nagytakarítás része volt, de ez nem lenne igaz. Akinek van gyereke, az gondolom tudja, hogy a takarítás elég sziszifuszi munka. Az egyik helyen kitakarítasz, közben a másik szobában kiborítanak valamit a padlóra vagy ilyesmi...

  ...de most legalább átlátunk az ablakon a konyhában.
  Szegecs, Vidék és Vickancs kedveli ezt.
 12. Már nem is nagyon emlékszem mi történt ezen a héten. Azt tudom, hogy sűrű volt, és hogy hétvégén esett a hó. Mondjuk nem erre számítottunk, de ilyen szeszélyes ez az április.

  [​IMG]

  Aztán persze azonnal el is olvadt, de a hideg még maradt egy pár napig.
 13. Végre tavasz lett, nem is csoda, hogy mindenki előkapkodta a motorját. A hétvége mégis motorozás nélkül telt nálunk.

  [​IMG]

  Mivel szombat munka- és ezért iskolanap is volt, nem tudtunk lemenni a nyaralóba. Vasárnapra rövid kiruccanást terveztünk be a gyerekekkel. Nadapra mentünk az unokatesómékkal, és onnan túráztunk a Velencei hegységben.

  Pont elég volt ez a rövid kis út, hogy még a hűvös idő előtt visszaérjünk. Habűr az óraátállítás után hosszabbak lettek a nappalok, azét még nincs az a fenenagy kánikula...
  Szegecs, Vidék és Vickancs kedveli ezt.
 14. Miután már minden közösségi oldalt teleraktam vele, gondolom nem mondok újat, hogy végre megnyitottam a motoros szezont. Ha már a temetés miatt itthonkellett maradnunk, gondolta kihasználom a jó időt.

  [​IMG]

  Csak egy kis kört terveztem menni, amíg a férjem otthon fekszik náthásan, a gyerekek meg ülnek a gép előtt a délelőtti tábor és az ebéd után. Végülis nem volt nagy kör, bárnem mértem, hogy mennyit mentem. Annyira nem voltam képben...

  Annyira nem, hogy még a nullásra is simán felmentem, ahogy szoktam. Csak azt felejtettem el, hogy még nem vettem meg az idei pályamatricát. Na mindegy. Drága gurulás lett. Ha hozzá adom, hogy 600 Ft volt egy liter 100-as benzin, akkor meg pláne. De a motorok jobban szeretik ezt.

  Most azon gondolkodom, hogy kellene egy alacsonyabb profilú hátsó gumi és vissza kell tennem az ültetőszettet, mert most pont olyan a motor, amilyenről átalakítottam olyanra, amilyen nekem kényelmes. Azért durva, hogy 10 év után ott tartok, ahol az elején, és kezdhetm elölről az átalakítást. :D

  És a markolatom is milyen...
  Szegecs és Vidék kedveli ezt.
 15. Végre eljutottunk a telekre lassan 2 hónap kihagyás után, és szerencsére az időjárás is szuper volt. Amíg mások az első idei motoros túrájukat ejtették meg március 15 alkalmából, mi gyereket legeltettünk a Duna mellett 5 napon keresztül.

  [​IMG]

  Persze nem is én lennék, ha a hooooosssszú hétvége csak hereverével telne... mivel földet nem tudtunk hozani, így elmaradt a kertészkedés, maradtak a csamos dolgok. Így történt, hogy ez idő alatt elkészültek az új kendők, amit a CsamShop motoros webáruházban vásárolhatsz meg.

  A régiekből is van még néhány, ha az tetszikjobban, csapj le rá, mert a készlet már véges!
  Szegecs, Vickancs és Vidék kedveli ezt.