Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Mind a napi csúcshőmérséklet rohamos emelkedése, mind a honi belpolitikában tapasztalható turbulenciák bőségesen szolgáltatnának okot arra, hogy holmi tavaszozással, szépekacsajokozással, húsvéti kaja- és alkoholmérgezéssel, illetve bajnaigordonozással vesztegessük az időt, figyelmünk elterelődjék tehát hazánk egyik legfontosabb és legsürgősebben megoldandó társadalmi problémájáról, amelyet az időjárás - jóllehet: törvényszerű - nyárias fordulata idéz elő részben.
  Létezik Magyarországon egy agresszív, magát a köztársaság törvényein kívül helyező destruktív csoport, amely visszaélve a polgárok türelmével, jóhiszeműségével évente több mint százötven napon át, tavasztól őszig terrorizálja a lakosságot. Erkölcsi gátlásaik nincsenek, érzelmi intelligenciájuk nulla, pusztán önös érdekeikből - lehet szó anyagi vagy éppen szexuálpszichológiai természetű motivációról, de a legtöbb esetben valószínűleg csak a torzult elmék diktálta mániáról - képesek ártatlan emberek millióit zaklatni, életminőségüket jelentősen rontani.
  Ez a gátlástalan, antiszociális, kártékony kisebbség az utóbbi években egyre növelte létszámát, egyre nagyobb vonzerőt gyakorol a tisztességes családokból származó, de még kialakulatlan egyéniségű fiatalokra és persze a társadalom jellemhibás, deviáns, periferiális tagjaira. Ezt a magyarellenes csoportot, bár én nem félnék kimondani a faj szót sem, hiszen ezek az emberek nyilvánvalóan genetikailag képtelenek a normális, szociális létre, alantas ösztöneiket beteges hajlamuk diktálta brutalitással szabadítják rá a nemzet még egészséges érzületű és sajnos túlságosan is jóhiszemű tagjaira, általában motorosoknak neve

  Bélyegezhetnek engemet rasszistának, és magyarázhatják, hogy a motorostársadalom többsége igenis törvénytisztelő, tisztességes polgár, szerintem mindaddig indokolt a kirekesztés, a megbélyegzés és a megvetés legradikálisabb formája is, ameddig maguk a motorosok nem vetik ki maguk közül a selejtet, azokat, akik szónikus terror alatt tartják az országot, tövig húzott gázzal bőgetnek belvárosi sikátorokban, kertvárosi utcákon, falvak főterein, éjjel, nappal, minden időben, kisgyermekeket ríkatnak, fáradt nyugdíjasokat ugrasztanak ki az ágyból, békés polgárok kezéből verik ki az evőeszközt gusztustalan randalírozásukkal.
  Nem, a motorostársadalom többsége nem tisztességes, erről bárki meggyőződhet, aki egy tavaszi hétvégén kiül negyedórára a Dunakanyar bármelyik településén a főút mellé: hány motorosból hány húz el ezer decibellel bömbölve? Tízből nyolc, minimum. Milyen kisebbség, mi?
  Na jó, a szalonképesség kedvéért lazítsunk egy kicsit a fajelméleten, és ne a kerekek száma szerint ítéljük el ezeket a bűnözőket: a motorosok közé sorolhatjuk az összes felfúrt kipufogós Peugeot tulajdonosát, a lámpától mindig padlógázzal induló seat leónosokat és a többi hasonszőrűt.
  Mindenki bőget gátlástalanul Battonyától Nemesmedvesig, tekintet nélkül arra, hogy szűk belvárosi sikátorban, óvoda, zeneiskola vagy jógatanfolyam mellett megy el éppen. A negyvenkilós szemüveges ügyvédbojtár bőgeti az új olasz sportgépet, a metroszexuális banki üzletkötő bőgeti az endúróját, a műkörömstúdió-tulajdonos bőgeti a japán Cruisert, bőget a motoros futár a 125-ös özönvíz előtti Yamahával, bőget a robogós suttyó gyerek. (Csak az Alföld jellegzetes őslénye, a negyvenéves Simson Schwalbén diszperzites vödörrel, óriási merítő szákkal, katonai gyakorlóban horgászni motorozó nyugdíjas nem bőget.)
  A magyar állam, úgy tűnik, képtelen megvédeni tisztességes polgárait a motorosbűnözéstől. Ugyan, hány rendőrt láttunk az utak mellett zajmérő műszerrel? Miközben az erőszakszervezet kíméletlen szigorral csap le az állam rendjét hiányos izzókészlettel vagy nem szabványos elakadásjelző háromszöggel fenyegető polgárokra, addig a motoros bűnözők gátlástalan és cinikus törvényszegését soha, sehol sem érheti retorzió.
  Dobhártyaszaggatásra nincs nulltolerancia.
  Nem tűrhetünk tovább, magunknak kell kézbe vennünk a sorsunkat, meg kell védenünk magunkat az audioterrortól! Tegyünk a motorosbűnözés ellen!

  Mind ezt a szépséget a Népszabadságban írta Rólunk egy Uj Péter nevezetü /újságíró/ Én nem kommentálnám!
 2. üzenet:
  A segítségüket szeretnénk kérni CSERBEN HAGYÁSOS GÁZOLÁSSAL kapcsolatban !!!!! 2009.aug.08.-án szombaton kora este kb. 18:30-18:45 között Érden a 6-os út 21 km kőjénél egy zöld színű skoda fábia bal elejével hátulról telibe kapott egy motorost !!!!!
  Majd a szalag korlátnak csapódott az autó ! Ami által az autó egész jobb oldala sérült, továbbá letört a bal tükre ami a helyszínen maradt !
  A kedves sofőr 1 másodpercre megállt a becsapódást követően, majd elmenekült a helyszínről !
  A motorosnak nyílt lábszártörése van órákig műtötték ! Itt szeretném megjegyezni, hogy ő az a fajta motoros aki SOHA NEM SZÁGULDOZOTT eszetlenül, most is épp azért fékezett állt volna meg, hogy kikerüljön valamit ! Az autós viszont 158 méteres féknyomot hagyott maga után, tehát ő ment mint 1 barom !!!!!
  Kérjük mindazok segítségét akik bármit tudnak, láttak az ügyel kapcsolatban az itt iwIw-en keresse a P. Edina Patríciát vagy a Zodoma Ritát !
  Ha elküldi a számát privátban mi vissza hívjuk ! Vagy hívja az Érdi Rendőrkapitányságot !!!
  Ez nem kamu körlevél !!!!! Szépen kérünk mindenkit legalább azzal segítsen, hogy továbbítja ezt az üzenetet, hogy kézre, a törvény elé kerüljön a cserben hagyó gázoló !!!!!
  Nagyon Köszönjük ! P.Edina Patrícia, Zodoma Rita, Komáromi Emese, Hajduska Irina" 20 órája válaszolok rá
 3. Szegény kis thaliamba sikerült másfél év alatt beletenni 60-ezer km,akkor vezérműszíj generátor szíj csere görgővel.Semmi baj elindultam a szerelőmhöz hogy gyors csere mire közölte hogy csak szakszervízben tudják cserélni mert valamilyen kütyü kell a vezérlés beállításához,na irány vecsés alkatrész+munka díj 125000 pénz kissebb szívroham 45 a munka díj a többi az alkatrész,kopasz balra el iszunk látásig címszóval:eek:!Felhívtam egy haverom és láss csodát az alkatrészeket tokkal-vonoval meghozta potom 35000-ért már csak keresni kell valakit aki kicseréli,telefon cegléd renault szervíz,előtte két nyugtató,kellemes női hang a vonalban amennyiben a szervízt keresi nyomja meg a 2-es gombot megtörtént:elmondom a problémám a szakinak aki némi fejszámolás után közli minekután csak munkadíj 10-15000 de csak jővőhét kedden tudnak fogadni!Most már csak azt nem értem hogy két renault szervíz között hogy lehet ekkora árbeli különbség vagy az 42km ilyen sokat jelent?:csa
 4. Sziasztok nem szoktam írogatni ez meg is látszik majd az írásomon,de ez kikívánkozik belőlem!Azt mondják az EMBER a legértelmesebb élőlény de a tegnapi híradó engem megingat ebben,csak néztem és nem akartam hinni a szememnek hogy egy akciós sajtért képesek vagyunk verekedni és összetaposni egymást nem beszélve svéd országról ahol éppen két jól megtermett emberke egy széken verekedett össze!Ahogy néztem egy régi Edda dal jutott eszembe hogy a huszadik most már a huszonegyedik század barbárai lettünk :((.......!Őszintén remélem hogy tévedek,és ez csak az elenyésző kissebségre vonatkozik!