Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Az életben nagyon ritkán van, amikor minden tökéletesen tökéletes...sajnos...

    Kijöttem Angliába, 2 hétre rá volt munkahelyem, rendes, tisztességes, még akár jolfizetőnek is nevezhetjük...szeretnek a kollégáim, szeret a főnököm, 1 honap alatt saját kulcsot kaptam az üzlethez, most készülnek emelni az orabéremen is, közben már voltam otthon is, épp most készülök haza kedden megint..ráadásul fizetett szabadságom van, várnak vissza...Tényleg megszerettem itt.nem mellékes, hogy Atival is jol megvagyunk...szoval 5böl 4es boldogság volt.
    Hiányzott a motorom.. nagyon... ráadásul április 10én lejárt a müszakija, nem is tudtam használni mikor legutobb otthon voltam...(10 napot voltam otthon, és pénzem se volt elég, hogy gyors rendberakatom, irány műszaki)..szoval.. hiányzott a motor..

    DE MOST!!! megyek haza 1én, 14én jövök vissza, motor a szerelőnél. uj gumik megrendelve, 10én megy műszakira és utána jön ki velem és körbejárjuk Angliát...nem mellékes, hogy a Németben dolgozo anyukámat motorral 8 ora alatt meg tudom látogatni...szoval kezd a dolog 5böl 5ös lenni...

    ÁM:
    és lehet ezzel kellett volna kezdenem: Rettenetesen szomoru vagyok...fáj a világ is...Az otthon maradt 21 éves Andris cicám, aki a Mindenem, nagyon beteg.amig itt vagyok, naprol napra azért imádkozok, hogy még idejében hazaérjek és eltudjak köszönni a Drágámtól, aki hű társam volt 21 évig...
    szoval..5ből 0...:((

    És ezáltal már a motor kérdés se érdekel...

    Joállapotu Kawasaki zzr 400asomat uj gumikkal, friss müszakival, kevés kilométerrel, szép festéssel elcserélném 5 boldog évre a macskámnak.
    Deal or no deal?
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Történt ez az a napokban...tudja aki tudja, de senki ne vegye magára!
    Hangoztatják oly' sokan, hogy az intelligens emberek meg tudják beszélni, le tudják rendezni egymás közt ha bajuk van egymással és mikor ezt mondják, mindenki olyan okos de ha történik valami, akkor megy a sunnyogás, az elrejtőzés, a nemköszönés, a más általi üzengetés...stb.
    Gyakran kerültem már én is ilyen helyzetbe, de mindig "sértett" oldalon. Ez is motiválta ennek a röpke szösszenetnek a megírását.
    A lényeg a lényeg. Ha a közeljövőben bárki (mondom lassan, hogy mindenki megértse: báááárrrrkkkkiiiiiii) úgy érzi, hogy megbántottam, nem vagyok neki szimpatikus, vagy bármi fáj neki velem kapcsolatban, az legyen kedves felhívni, vagy levelet írni és előadni a panaszát FÉSZ TU FÉSZ (face to face:D) (meg fogom hallgatni, ha igaza van bocsánatot kérek) de ne üzengessünk már és ne legyünk már olyan gyerekesek, hogy majd a Te apukád/anyukád/testvéred/barátod stb. felhívja az én anyukám/apukám/testvérem/barátom stb. és megüzeni és finoman céloz rá, hogy baja van velem, mert oltárian szánalmas és lássuk be ezzel saját magad járatod le!

    Mégegyszer mondanám, személy szerint senki ne vegye magára, de szeretném ha a közeljövőben Nekem csicseregnétek el mi fáj!

    köszönet!
    Szegecs kedveli ezt.
  3. Szóval lopnék egy ötletet...
    magyarországon van 3 S.O.S. gyermekfalu és a kecskemétit múlt hétvégén ellepte pár motoros és megmotoroztatták a kicsiket és meg is fagyiztatták őket...
    tudom,hogy mindenki szarul áll anyagilag és víz,gáz, fűtés és 300ftos benzin, de nem-e lenne kedvetek egyik hétvégén megmotoroztatni a Battonyai s.o.s. gyermekfalu lurkóit???
    Mivel battonya itt van hozzánk közel, vállalnám esetleg,hogy a nap végén nálunk összegyűlnénk,lehet sátorozni és bográcsban összedobhatnánk valamit...
    Szóval? valakit érdekel?legalább minimum10-15 motorral érné meg megcsinálni...
    például július 26 vasárnap.
    Szegecs kedveli ezt.
  4. mi a picsáért kell regelni egy női oldalra,osztani az észt veszekedni,kakaskodni...mindenféle trágár megjegyzéseket írogatni a dumaládába????
    Menjen minden pasas a sunyiba,meg olyan oldalakra ahol elfogadott és megtűrt az ilyen viselkedés...

    Pacikónak van egy nagyon találó csamos matrica a sisakján: Minek nekem pasi,van motorom felírattal...

    tudunk mi egyedül is, nélkületek motorozni...tudunk mi is tankolni, gumit venni,láncsprét használni, és a többi...bármire és mindenre képesek vagyunk amire Ti is, pasik...ha valami meg olyan, vannak szerelőink...majd ők megoldják...azért vannak...
    Sajnálom, hogy általánosítok(anélkül,hogy bárkit is különösebben ismernék),de én is már itt vagyok majd 2 éve,de egyre ritkábban nézek fel,mert teljesen szánalmas ami itt megy...és rengeteg ilyen csajrol tudok még,akik itt voltak,aranyosak voltak,el lehetett velük menni gurulni,de hanyagolják az oldalt,MIATTATOK!
    Menjenek innen a pasik!
    Szerezzetek máshogy csajokat...(és most elő ne gyertek a Ti nem csajozni jártok ide dumával...legalább 10 nevet tudok aki innen "szerzett" csajt...nem is egyet..)
    Totál szánalmasak vagytok...
    (meg kell jegyeznem,hogy természetesen van 1-2 kivétel...kivétel mindig van...)

    Jah....és csak azért,hogy csak azért...lehet kommentelni...de most mondom,hogy a pasik kommentjeit ki fogom törölni és moderálni...
    éljen a feminizmus!

    (és még mielőtt valaki a rosszuldugottságomra vagy a szánalmas szingli életemre apellálna mint kiváltó okra,az bukta!:p éljen a boldog párkapcsolat egy NEM motorozó pasival!:D )

    hoppá

    :csam:
    Szegecs kedveli ezt.
  5. BEVEZETÉS:
    Május 1e idén péntekre esett és úgy döntöttem,hogy motorozzunk! szervezkedtem előtte,hogy elmegyek Bejjással, Henivel és Ste-funnyval Kunmadárra,de nem igazán tetszett a dolog,mivel csak egynapos banzáj volt ott,de én több napra mentem volna.Ezért vettem a bátorságot,írtam Hakapeszinek,h nem-e tud vmi hétvégi motoros programot?Persze,hogy tudott! Honda cbf találkozó és hétvége Balatonakaliban, napi 300-400kmes gurulásokkal,kempinggel,ottkajával,tökéletes szervezéssel.telefon ide-oda,mehetek,juhé!!
    ÉS INNENTŐL JÖN A SZTORI:
    Május 1 péntek reggel, süt a nap,fülig ér a szám,Én és Borka(zizi) megyünk le a balcsi partra.csomagok fel hátulra;Kistáska,nagytáska,elvtárska..
    gyújtás,kuplung egy és induláááás.
    Hódmezővásárhely-Szeged(ott gyors bucsupuszi Atinak)-tovább Üllés felé Kiskunhalasnak.Ám Üllésen 30as tábla derékszög kanyar,Kata lelassít egyes,15,motor dönt...kurva anyja,sóder a kanyarban végig,basszameg,csatt,kopp,motor az oldalán,nézek utána siklik a betonon,már folyik is vmi..fuck...Én? élek?ja..fáj a térdem,,,ráesett a motor..200kilo..nembaj..rá tok állni.kocsik megállnak,jönnek,látják állok,segitenek felszedni a motort.Él? él! csak a benya folyt ki..kit érdekel..más?index búra kitört,de no probl,mert az égő benne és villog.egyéb: leszakadt a jobb oldali lábtartó és vele a hátsófék.de a motor indul.Jön egy srác,vmi kurva nagy fehér luxus dzsippel,bőr ülés,fifi torony,meg minden extra.nézi a motort,ő is motorozik,mondja,és épp szerelik az övét,toljam el,2 utcányira laknak,majd kitalálnak vmit.elkezdem tolni borkát,nehéz mint a fene,fáj is a térdem kurvára.megáll,kiszáll a kocsiból:-Tudod vezetni?-Ja!-Akkor vezess te,majd én tolom a motorodat! (Anyááááám!ilyen pasik még vannak????) elmentünk hozzájuk,ott ő és a haverja csőbilinccsel felfogatták a leszakadt részt,jó utat kívántak és utamra bocsájtottak.(hát persze,hogy nem hazafelé mentem!:D) irány Balaton! nem adjuk fel!jött az eső,2szer is,fujt az oldalszél,fájt a térdem,de mentem...Elértem Balatonkeneséig
    PART II:
    kenesénél körforgi,jövök ki lassan belőle,mert igazábol nem tudtam,hogy jófelé meyek e,jön utánam két motoros(Laci és Krisztián),aztán mellém,mutogat..azt hittem vmi buzi kis helyi vagány apa motorjával..int,álljak le...jó..
    mellém jön: Nagyon mozog a kipuf dobod!
    (persze,mert arra esett a motor és a tartó csavar letört és utközben el is hagytam) ut szélén álltunk,én motoromon van elakadás jelző villogo,kiraktam,ők állnak,nézik milyen csavar kellene,eccer csak,szol az egyik,hogy nem jol villog a lámpám.Mondom mivan? inditsam ne,szte lemerült az aksi..2perc állástól??inditom..semmi..mégegyszer..semmi..a két srác: nem baj,be kell tolni.Énn?? Nem,ők voltak kedvesek,és feltolták a járdára az ő motorjaikat egyik ráült az enyémre,a másik meg elkezdte tolni:D:D:D( anyáááám! ilyen pasik még vannak???)tolták 200métert,de zizzi csaknem indult.sőt,már a visszajelzői se égtek.Közben még ők ott tologatták Zizót,megállt újjabb 2 motoros srác (János és Ákos) azok is nézik,közös nevezőn vannak: egyikük se látott még ilyet:D
    A Laci azt mondta,ismeri a helyi kikötő mestert,majd ő elmegy hozzá,kér aku töltöt,10perc,vissza is jött,közben bekéreckedtünk az ut szélén egy házhoz,h adjanak áramot,adtak,rendesek voltak...tölt-tölt-tölt az aksi,10 perce,levesszük,berak,még mindig nincs visszajelzés se.János elment közben és vett bika kábelt.összekötötték a két motort,ugy ment az enyém.de leszedték és meghalt.közben ki az apját,ki a szerelőjét hivogatta,hogy ez most akkor mi,mire a Laci apukája kitalálta,hogy zárlatos lehet az aksim,az ütéstől leszakadhatott egy cella...(ekkor már 13 órája voltam uton,kezdett besötétedni és mind az 5en éhesek voltunk..merthogy mind a 4 srác végig ott szorgoskodott körülöttem,sztorizgattunk,nevetgétünk,,,olyan volt,mintha mindig is ismertük volna egymást...)Kell egy új aksi..Pfff...honnan..este 9 van...Laci szülei épp jöttek haza Oszrákbol és a nagymamája finom rakott krumplival várta(volna) őket, ám mivel mind éhesek voltunk,Laci mondta,hogy zárjuk le Zizit ott az út szélén,üljek fel mögé,a közelben lakik a nagymama,van kaja,menjünk el enni és majd lesz akkumulátor is(ILYEN NINCS CSAK A MESÉBEN!!soha egyikünk se alálkozott előtte a másikkal..azaz a Laci és a Krisztián haverok voltak az Ákos és a János pedig tesók,de így együtt,5en nem ismertük egymást)elmentünk..a nagymama tök ismeretlenül beengedett minket,megetetett rakottkrumplival és még forró teát is főzött...aztán elmentünk a Laciékhoz,akinek a szülei hazaértek és lett egy ROBOGÓ akkumulátor,amit meg kellett heggeszteni,mert nem olyan volt a csatlakozoja ami zizoohoz kellett volna..meg is csinálták,ekkor már este 3/4 10 volt:D utána vissza motorral a zizihez,még mindig 5en..belerakták a tök sötétben 3 mobiltelefon világitása mellett az aksit és lás csodált,5 óra küzdelem után életre kelt a motorom.De...
    PART III:
    Mivel a 2 fiú(Laci és Krissz) azért állított meg,mert fityegett a kipufogóm és az a hiba még orvosolatlanul volt,ezért...a háznak,ami mellett Zizit hagytuk drót keritése volt és mellette egy hatalmas gesztenye fa állt,ezért..én szedtem le egy darab drótot a kerítésből, az egyik fiú pedig (nem tom melyik volt az a lángész:D) a dróttal átszúrt egy gesztenyét,amivel megoldotta leszakadt kipuf dobom hézagolását!!!
    Miután a motort így sikerül egybe hozni,el is indulhattunk...mert ugyanis,mind ezután a kálvária után még felajánlották,hogy elkisérnek Akaliba,hogy mostmár biztos megérkezzek....
    BEFEJEZÉS:
    Másnap Krisztián és Laci is csatlakozott a honda túrához,sőt,a Laci volt olyan kedves és mondta,hogy ne terheljem ZiZit és ő vitt el a túrára hátul, délutánra pedig János és Ákos is előkerültek és velük is mentünk egy nagy kört...telefonszám sere,puszi-puszi és vasárnap reggel indultam haza!
    A fiúknak millió köszönet,tuti,hogy találkozni fogunk még,nagyon örülök,hogy megismerhettem őket!

    Köszi annak aki végigolvasta!

    Szegecs kedveli ezt.
  6. Érdekes...nekem a vészfékezésről is másabb elképzeléseim vannak,mint például a körültekintésről...
    Nekem vmi különös elbaszott rendszere lehet a kawámnak,de bárhogy is csináltam,esküszöm elmentem és kipróbáltam,akárhogy is próbáltam vészfékezni,bizony először a motorfék állot be,hisz levettem a kezem a gázról,sőt én elvetemült,vissza is fordítottam eredeti állásba a gázkaromat.Aztán voltam olyan kis rafinált,hogy behúztam a kuplungot és egyszerre használva az első és hátsó féket(vészféknél jobban az elsőt) még meg is tudtam állítani kurva rövid idő alatt a motort...
    Persze nem nyélgázról,mert az az enyémnél kb. 220, de el lehet hinni nekem,hogy 160ál eme módszer a lehető legtökéletesebben beválik...:D
    Elbaszott japán belpiaci részleg furmányos fékrendszerrel..no,de ez van...Kawasaki,én így szeretlek!:D
    Szegecs kedveli ezt.
  7. Keveset aludtam...lehet mert izgultam,hogy el ne aludjak reggel...fél7kor már fent is voltam...7kor pedig már a motort melegitettem...finom reggeli hideg volt,de...érződött,hogy meleg napunk lesz.Végülis csak 9 után sikerült elindulni,addig szöszmöszöltem...reggeli,fogmosás,1-2 telefon,tankolás,stb...
    Hát,a félsz a múltkori "baki" után rendesen bennem volt,alig mertem húzni neki...a szegedi úton határozottan örültem,hogy kirakták a 60as táblát a négysávosítás miatt...aztán...Szeged...belváros...tömeg...villamos sín,troli,busz,kamion, béjemvés...oké..Szeged vége tábla...lássuk mit tud,húzzuk neki...Wááááá...még most is fáj a hátsóm...a Szeged-Kiskunhalas út SZÖRNYŰ!!! kátyú és betömött kátyú egymás hátán...utazótempó a 80-100..ráadásul az egész út,kanyarok felszórva vmi finom löszös izével..halál volt...de mégis..motoroztam! jó volt! (ez az igazi fanatizmus,mikor valaki az ennyire nagyonrossz vmire is azt mondja,hogy "de milyen jó volt...":D )Halas után,Soltvadkert alatt fordultam vissza,tankoltam a halasi tesco kuton,összebarátkoztam egy aranyos kamionos sráccal,aztán haza...egy masik úton...Tompa-Mórahalom felé...az út sokkal jobb volt,de ott meg elkapott vmi oldalt szélfújás és kb én és a motor folyamatos 45 fokos dőlésben értünk be Szegedre:) izgi volt...szegedre délután 1re értem,meglátogattam Attilámat,elsírtam neki,hogy mennyire fáj a hátsóm,de sokat tenni az ügyért nem tudott:D Tőle 3kor indultam vissza Vásárhelyre..na,az kúúúúl volt...megint lassits! tábla,négysávosítás...hehe..nagy volt a szám..mondom nem nekem...és jót szlalomoztam a kocsik között...
    Lenyomtam kb 250 kilómétert,sajog a hátsóm,de NAGYON JÓ VOLT!!!!:bang::bang::bang:
    Szegecs kedveli ezt.
  8. Csatolás megtekintése 13125
    " "Nincs olyan hely a földön,amelyet egy nő ne tehetne szebbé."A Nő életének mozgatója nem lehet más, csak a varázslat. Varázslat a hódítás, amennyiben elhiteti a zsákmánnyal, hogy ő a legjobb vadász, varázslat, amikor ünnepet csinál a gyors ebédből, vagy meditációt az esti tévénézésből. És varázslat az is, amikor önmaga határait kitapintva, felfedezi a benne lakó kislányt, aki nem más, mint e varázslat teremtője.

    Írástöredék a lélek felfedező útjairól
    1-Tündérek
    Két tündér beszélget.
    -Van úgy, hogy elromlanak a dolgok. -mélázott az egyik
    - Na,igen... - nyújtózott végig társa a magasra nőtt fűben, miközben egy szalmaszálat rágcsált.
    - Talán ezúttal segítenünk kellene...- szólalt meg kis idő elteltével, tétovázva az első.
    - Talán igen... - hunyorgott a másik, miközben a szalmaszálat majszolva a napba nézett. - Másfelöl viszont, megfosztanánk legcsodálatosabb problémamegoldó tanítómesterétől.
    - Kitől?
    - Hát önmagától...


    2- A múzsa
    Amikor megérezte a narancs ízét az édes forralt borban, már tudta, hogy őrültség lett volna megölnie magát.
    - szükséged lesz egy múzsára. - hangzott mindenttudó asszisztensének parancsa, egy hónappal az öngyilkossági kísérlet után, azon a napon, mikor elhatározta, hogy könyvet ír a hazugságról.
    - Múzsa? Ugyan már! Egy ilyen témában elég körülnézni, és a politikától a zöldségárúsig, gyakorlatilag az egész világ a múzsám lehetne.
    - Még mindig úgy gondolod, hogy a cinizmusod nélkül nem lehetsz jó író? Boldoggá teszel-e bárkit is ezekkel az írásokal? De legfőképpen, te boldogabb leszel tőlük?
    Az embereknek varázslatra van szüksége ebben az eltompult materializmusban.Miért nem adod meg nekik? Végül is nő vagy, nem lehet olyan nehéz...

    3-Kislány a törmelékek alatt
    Darabokra kellett zúznom magam és a gondolataimat, hogy esélyem legyen egy új "én"-re és egy új képre a fejemben.
    Ezek a képek fontosabbak, mint gondoltam. ezekkel teremtünk, ugyanis.
    Tehát ilyen érzés, amikor egy ember egy pillanat alatt darabjaira törik. egy örökké tartó, végessé szűkített pillanat. És ebben az ájult állapotban egyszer csak megnyugszol.
    A törmelékek alatt találkoztam egy kislánnyal, aki az ujjával rajzolt mindenféle formákat. Értetlenül s kissé zavarban kérdeztem meg, hogy miért csinálja ezt.
    Nem válaszolt, legalábbis szavakkal nem, de pici ujjával ezt írta a levegőbe: "Rajzolom a képeket, amiket a gondolataimmal látok."
    - De miért a levegőbe? - kérdeztem
    - "Mert elvetted a színes ceruzámat."
    - Meg sem ismersz,igaz?- kérdezte immár hangos, számonkérő szavakkal.
    - Csak sejtem, és bocsáss meg.
    Azt hiszem, megpróbálhatom visszaszerezni a színes ceruzáidat.
    Azzal becsuktam a szemem, és elkezdtem figyelni. Próbáltam előcsalogatni a világ színeit a fejemben, Azokat a színeket, amelyeket kislányként láttam, éreztem. Egyszer csak megjelentek előttem: tengereknek az a kéksége, amelytől már-már szomjas leszel, vizes falavelek élénksége, a fehér napfény forrósága, a piros háztetőcserepek, a vidám téli pulóverek, az ijesztő fekete napszemüvegek. Kalandozó gondolataimat, a kislány lelkes kiáltása törte meg.
    - Te jó ég! Mennyi színes ceruza és festék! Ismét színes lesz majd minden.



    Én is megnyugodtam, hogy vége a szürkeségnek. ismét tudtam varázsolni
    Mivel is kezdjem? Te mivel kezdenéd? "

    /***Illik megjelölni a forrást,ahonnan idéztem:http://anoha.blog.hu//
    Szegecs kedveli ezt.
  9. Reggel 7-kor a kapucsengő ébresztett...
    kirohanok az előszobába,remélve anyum még nem ébredt fel,de kiszólt a szobájából mielőtt felvettem volna:"Akárki az,mondd neki,hogy a jóédös...":D felvettem,Judit volt az!(takarító nő)

    Ahhj..csütörtök...Ahhj..7 óra..Ahhj..Judit...NEEEEEE!
    Mindegy! Beengedtem.mit volt mitteni.
    Pizsiben,kócosan és hulla fáradtan...


    Mire 8at ütött az óra,már ruhában álldogáltam az ajtóban,menekülve a lehetséges anyai utasítás elől,hogy segíteni kelljen Juditnak.
    Irány a kisház!Juhé! kifli a boltból és már bicikliztem is kefelé a városból!
    Annyira finom,friss volt még a levegő.Mmmm

    Egész délelőtt füvet nyírtam és virágot ültettem.Isteni elfoglaltság mind a kettő,nem kell sokat gondolkozni közben.:)
    Közben jó meleg lett..rövidgatyó és fürdőruhafelső...Ééés..az elmaradhatatlan rózsaszínű GUMICSIZMA! ="SZEXI" ÖSSZKÉP:D
    de kit érdekel??jó volt! nagyon jó!imádom azt a hatalmas kertet!Egész évben vasalt nadrág,kisszoknya,kiscipő,jókislány,szép kislány..de OTT! szabadon lehetek "paraszt".:D
    Délután kettőre értem haza.Jól esett utána az ebéd,elhihetitek!
    Szegecs kedveli ezt.
  10. Reggel 5kor ébresztett Andris.kb úgy mint Simot-t a macskája:) aztán reggeli anyuval most meg itt vergődök magyarország 20dik századi történelme fölött...Pacikó felhívott.meg a háttérben sokmindenki...jajj,annyira hiányoznak!annyira ott lennék velük!:(( olyan jó kis banda!én is úgy eláztam volnaaa!most ünnepelnem kellene,de szomorú vok! Júliusban tuti OTT leszek Ági!!!
    Szegecs kedveli ezt.
  11. nagyon kell vigyázni kinek szólsz mert tegnapeste sétáltunk Morzsitoval és egy muksó vas láncon!! vezette a tacsiját,közben üvöltött rá,hogy "figyelsz!" és verte a vas lánccal a kiskutya hátát.én meg nem bírtam tovább és ráförmedtem,hogy ha nem hagyja abba,hívom a rendőrséget és az állatvédőket,mire a pasi(kb 140kg) tökre nekem esett,h mit képzelek,meg,h hány éves vok és hogy összetöri a csontom,meghogy megöl és köpködött..még jo,h volt köztünk vagy 3 méter távolság,és előnyben éreztem magam,mert mindig is jó futó voltam...nomeg a rendőr ismerősök...de kurva mérges lettem..Ilyen cigány f*sz..egy ilyen Dzsoki Juing Texasz kalapban,basszus!nem futottam el,visszadumáltam,hogy ne köpködjön,mert én is tudok köpni,csak én nagyobbat és az véletlen az arcában landolna...szóval elértem,h mégjobban feldühödjön és ott ordítozott az utca közepén,én meg szép nyugisan elsétáltam..kit érdekel,csak szegény kutyiját sajnálom.kár,hogy csak 50 kilo vagyok,ha lettem volna vagy 100,tuti nekimentem volna,nemcsak visszadumáltam volna...:((
    Szegecs kedveli ezt.
  12. Itt van a nyár...meleg..napról napra melegebb van...Ilyenkor az ember önkéntelenül is izzad..ez természetes...
    DE KÖNYÖRGÖM!!! AZ, hogy reggel 8kor(amikor még "hűvösebb" van) egy "NŐ?"nek (drabális állat cigányasszony) már olyan szaga legyen mint napvégén egy dokkmunkás férfinak..és bassza meg, pont mellém ül le a buszon és fészkelődik fél órán keresztül...
    Basszus,még most is hányingerem van...:boa:
    Szegecs kedveli ezt.
  13. ...

    pfff....:mad:
    Szegecs kedveli ezt.
  14. van egy kedves versem;

    KÉSZ A LELTÁR

    Magamban bíztam eleitől fogva -
    ha semmije sincs, nem is kerül sokba
    ez az embernek. Semmiképp se többe,
    mint az állatnak, mely elhull örökre.
    Ha féltem is, a helyemet megálltam -
    születtem, elvegyültem és kiváltam.
    Meg is fizettem, kinek ahogy mérte,
    ki ingyen adott, azt szerettem érte.
    Asszony ha játszott velem hitegetve:
    hittem igazán - hadd teljen a kedve!
    Sikáltam hajót, rántottam az ampát.
    Okos urak közt játszottam a bambát.
    Árultam forgót, kenyeret és könyvet,
    újságot, verset - mikor mi volt könnyebb.
    Nem dicső harcban, nem szelíd kötélen,
    de ágyban végzem, néha ezt remélem.
    Akárhogy lesz, immár kész a leltár.
    Éltem - és ebbe más is belehalt már.


    Szóval ez az évem..tudjátok az előzményeket...sí eksön, aztán alig álltam talpra, anyum törte össze magát, aztán valahogy a suli se az igazi,meghalt a sz.Ámítógépem, persze, hogy pont mielőtt le kellett adni az évfolyam dogát meg a NaNa cikkét..mindegy..megoldottam.Lejárt a rendőrségi kiküldetésem is,pedig az tényleg jó volt. legalább az!A motor is tönkrement...(azóta meggyógyult)
    Mostmeg: itt a vizsgaidőszak...Bassza meg, hogy utálom!Plusszba elvették az augusztusi pótvizsga napokat...AHHJJJ..
    Sújt az ég ebben az évben idáig..De mit tettem???
    Na, mindegy,nekiállok tanulni és hajtok, hogy júni 7én találkozzunk Nyéken!!!:cool:;):eek:
    Szegecs kedveli ezt.
  15. Szóval ma elgondolkoztam.(ritka dolog nálam,általában csak megyek előre és majd lesz vmi)Szóval átgondoltam az ez évi történéseket...a januári dupla influenzát,a februári síbalesetet,a márciusi motoros satufékes délelőttöt...szóval,lehet hogy a NaNának van igaza és minden vmi miatt van,és valaki esetleg ott fent azt akarhatta,hogy kicsit lazítsak?vagy eddig túl szerencsés voltam és most úgy gondolta, hogy idén próbára tesz???De basszus akkor még mi jöhet????holnap után itt az április...már várom milyen próbatétel vár rám.remélem mihamarabb abba marad ez a pech sorozat,mert idén még nem sikerült egy jót aludni:( minden este rémálmaim vannak...fúúúúj:( ha vkinek van vmi kuruzsló ismerőse,szedesse már le rólam a rontást,nem leszek hálátlan:D:D
    Szegecs kedveli ezt.