Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
  1. Tegnap reggel néztem az RTL klubot,és VV Olivér mondta:80napot benn töltött a Villában és amit kap nem bír betelni vele.Na erre gondoltam én is leírom az én Való Világomat.

    Olivérnek 80 nap kellett ahoz,hogy fotózák,a lányok imádják stb.
    Igaz,nekem valamivel több,de életemben először kimentem a bringa expóra már 2-en fotóztak.Párszor a Wild c.motoros magazinban is volt fotóm pedig vajmi kevés közöm van a motorhoz...Nagyon-nagy embereket ismertem meg!!Hársvölgyi Józsi bácsi/Itt kezdődött lovas pályafutásom/Túri Joe/Bugaci csikósból lett világhirű lovas/Bartha Laci bácsi/Állatorvos,edző/Szopó Béla bá/Kutya oktató/Geri/Zenész,m.szerelő/Szakáll/Motor épitő/Igaz több,mint 80 nap de szerintem többet ér!!:csam:
    Szegecs kedveli ezt.
  2. Szombaton l buszoztam Szalkszenmártonba,az IHMC bulira!!
    Sajnos nem tudtam mind a 4 napra menni...
    Mikor leszálltam Szalkon,betértem enni a Szalki fogadóba.Mikor befejeztem elköszöntem egyik "Devilses" haveromtól,vigyorogtam,mert azt mondta nem jönnek be a Körtóhoz,mert nem tudnak úszni...Akkor még nem tudtam...
    :D
    Ami engem pénteken bringán ért/Még az alsó gatyám is csurom vizes lett/az Szalki körtó területét úgy eláztatta,hogy iszap,sártengeré vált ott minden...:((
    Csak azt sajnálom,hogy a Lord elmaradt...De Gyuláék és az IHMC Nagyon kitett magáért!!!!!!:);)Köszönöm ezt a hétvégét Gyulának,az IHMC-nek,Szalkszentmártonak/Nagyon kedves kis falú?város?
    "Jövőre ugyanitt emberek:)
    U.I:És bocs kit kihagytam!!!!!!!!!!!!
    Szegecs kedveli ezt.
  3. Tegnap lementemIHMC-biker partyra,Szalkszentmártonba a Pipacs utcába.
    Ahol is találkoztam NAGYON-Nagy ÖRÖMÖMRE Pancsival és Balu kapitánnyal!!És Gyula azt mesélte ma reggel,hogy ilyen nagyszerű dolog,megtiszteltetés motoros clubot nem érte!!Mert Pancsi és Balu kapitány végleg össze kötötték sorsukat!!!!És az első útjuk egy baráti-motoros partyba mentek!!!
    Pancsi és Balu,mivel élőszóban nem adtatok rá lehetőséget,itt ország-világ elött hagy gratuláljak egy igazi motoros párnak!!!!
    Tartsatok ki jóban-rosszban egymás mellett,míg a hlál el nem választ!!!!!!!!!!!!!!!!!:heureka::heureka::heureka:[​IMG]
    Szegecs kedveli ezt.
  4. Előre leszögezem ez egy "Furcsa"blog!!
    Hogy mitől??Hát attól,hogy egy betegség folytán pár évig nem dolgozhattam imádott pacijaimmal.És ezért a fejembe vettem egy motorozás után,hogy lesz jogsim!!Az már megvan igaz kis motorra...
    De a motorozás miatt elkezdtem bringázni,most már a Kerepesi úttól-aKörútig bárhol ott cikázok a pléh dobozok közt és az se rettent el ha 2 busz közt megyek./A bringások se normálisak!!/:D
    Azt hittem vissza megyek a szakmámba,ezért már elterveztem,hogy a Kék Szépségemet,jótékony keretben eladom.Mert amit ráköltöttem,annyiért úgyse tudnék megválni tőle...Hát,akkor összejön ami összejön és jótékony célra megy...
    De nem jött össze rendes meló adok magamnak még 1 fél esélyt,hátha.....
    De valószínű,én már bringás maradok!!!:csam::beteg::cool:Zöldebb is bár ZP a legzöldebb!!!:p
    De ugyan úgy veszem a Wildot,Veteránt és nézegettem a motorokat én meg a kis tesójukkal megyek!!És bringás körökben az én 55-éves veterán csodámat bámulják!!!!!!!!!!!!:);)
    Szegecs kedveli ezt.
  5. A Vén Lányom színterezésre vár,utána meg kis felújításra meg kerekekre.:)
    Az örömben az üröm,hogy kb2-hete nem raktam meg...:(:(
    De ma kapok egy kölcsön piros triciklit Jazzpeta jóvoltából!!!És ha minden igaz az első utunk a Big bikéhez fog vezetni!!Hisz ő is bike!!!
    Még ha a motorja én vagyok!!
    Szegecs kedveli ezt.
  6. Ez úgy kezdődött,hogy nem kaptam meg az orvosit nagy motorra,mert a normálisnál 4-5-ször
    rosszabb a reflexem...
    Na erre fater kitalálta ülje bringára,mert,ha bringa gyászon is megyek kereszteződés,zebra minden van ott is amire figyelni kell.
    Aztán elkeztem kerekezni egy régi /40-éves/Favorittal.Mindenhová még a simson boltba is avval mentem alkatrészért,persze mondták,miért nem simsonnal megyek??De én csak tekertem!
    Meg is lett az eredmény,nyár végén vagy még közepén??Meg lett elsőre a rutin vizsgám,ha minden jól megy november végéig meg lesz a forgalom is...Ha nem márciusban újból leteszem a kreszt és utána forgalom!
    Persze addig is minden héten 1-szer irány nyomor city és kis gurulás a Szépségemmel!!:csam:A baj csak az,múlt hét pénteken szét szereltük a Vén Lányomat,mert megy színterezésre meg még új kereket is kap...Addig 1-héten csak 1-szer gurulhatok...:((:((:((
    De hogy mi a jó a tekerésben?!Ingyé van a brenya,nagyon jó a bringás társadalom!!!
    Velük mindig élvezet tekerni!!!És már elhatároztam:pesten soha nem fogok motorra ülni,csak ha messzebbre kell gurulni illetve hegyre fel...Vagy motoros találkozóra!!
    KERÉKPÁROS SÁVOT A NAGYKÖRÚTRA!!!
    MINDEN ÚT BRINGA ÚT!!![​IMG] [​IMG]
    Szegecs kedveli ezt.
  7. Ma Robiztam,kb 2-éve erre várok a jövő héten rutin vizsga!!!!!!!!!!!!!!:):):)
    A legfurcsább az,hogy 2-3 hete nem ültem Robin és tegnap mintha megtáltosodtam volna.....
    EZ NEM LEHET IGAZ?!:D:D:D:D
    Szegecs kedveli ezt.
  8. Yama mindig ír arról,hogy épp mit szerel mociján.
    Hát most,hogy elégé úgy néz ki kb a vége felé tartunk én is leírom...Legalábbis megpróbálom...:)Az úgy kezdődött megvetem,szép volt.:)Szerelem első látásra....Már tudom nem kellett volna...Hozzám 2 lábon jött,Majd faterral 1-2-szer kimentünk gurulni akkor kezdtek jönni a bajok,fater felült1-esben elindult ajárda végén lefuladt.Elhivtam Szakált-nézd már légyszi meg,hogy mi van vele?!!Nézegeti egyszercsak kiböki:ő még simsont soha életében nem szerelt...:(De ajálott 1 srácot a Gerit!!Köszi Szakál!!!:):cool:
    Még most is jön mindig és szereli,szereli!!Köszönet érte!!!!!!
    Már majdnem mindent kicseréltünk benne,most a lábtartó,a víllágitás beállítás következik meg át kéne kábelezni,ki tud hozzá embert??????????????????Remélem hamarosan megjavul!!!Még így is úgy-de úgy megszerettem!!Ő az én szépségem,igaz amenyibben már van,rég egy új simot vehettem volna.De ha nem is fogok soha motorozni ő úgy mint ahogy hozzám került,tőlem nem mehet,,,,,
  9. A hétvégén Tószegen jártam!!A Bázison hívták rá a figyelmemet,és hívtak,hogy jó buli!:)
    Arra gondoltam,hogy 14 -évesen sokáig leveleztem egy Tószegi lánnyal,még a címére is emlékszem....Mondtam elmegyek,azt pénteken megnézem az utcát ahova leveleket írtam,és megnézem meg van-e a Kati??
    Nah,ha tudom,hogy fél országot át köll utazni,el se indulok...:cool:
    Na pénteken egy nagyon kedves motoros fogadd a kapuban,azt uzsgyi sátrat állítani.Közben már a második zenekar nyomta,mikor mobilt nyomtak alig birtam elen állni,hogy ne kibáljak!!Tunyót csak kevés ember tudja utánozni....:(Na mondom,csak a Rock"n"Rocket"s" lesz a jó banda??Hát ők lettek.
    Másnap rám köszön:Mámoros Sanyi ki ezt a találkozót rendezi./még élewtemben nem láttam../Pesti vagy ?? -kérdi
    -Igen
    -Wigwamban láttalak vgy Josefinában??
    _Milyen buliban voltál??
    -Jozefina:Beatrice,Wigi:Wall Street.
    -Wigiben láthatott,mert Wall Streeten ott voltam.

    Na mondom:eljövök a világ végére azt ott is ismernek??:D
    A szombat nagy dumálásokkal,piálgatással és este csapnivaló illetve egy banda volt azthiszemG41 bolt a nevük??!!Ajánlom minenkinek,meg még az első banca a Korona blues band jött be nekem ,Koronáék mobilt,Radicsot,Billt ,szóval jó ROCK"N"ROLLOKAT nyomtak.A G41 olyan Blörós felállásban nyomták,igaz a y-ig mindent nyomtak de NAGYON JÓL!!!!
    Vasárnap még delött meglátogattam Mámoros Sanyi kocsmáját a MámoRockot!:)
    Azt utánna vonatozás Pestre!A vonatozás nem volt jó,de nagy buli volt!;):):)Már mondhatóm:Tószegen is jártam!:cool:Jó embereket megismertem és jövőre Isten segedelmével újra megyek!!:cool::cool:
    U.I:Kati jövőre megkereslek!!!!!!!!!!!!!;):hura::hura:
    Szegecs kedveli ezt.
  10. Szombaton,mikor fürödtem és a kádban pihentem ki a pénteki napot azon filóztam,hogy:

    Pár éve kimentem Katival a Lovas juniális rendezvényre ott Waszival és Katival/Waszi barátnője/ futottam össze.Erre Katim kérdi kik ezek??-Mondom a legjobb barátaim...
    -Ezek,a csövesek,mert sokkal jobban nem néznek ki...
    Hát lehet,hogy nem adunk magunkra de olyan sívünk is van...
    Sutám nagyon nagy szív....
    Waszi,ő meg mindig osztja a hülyeségeit,főleg szegény Sutát találja meg mindig....
    És,hogy jönn ide tabán??
    Minden évben kijövünk még h majom zenekarok is vannak,mert itt a Kallákán már 1 NAGY család vagyunk....
    Indián lyány mondta is pénteken veletek nem lehet rendesen bulizni,mert minden 2 cm-en meg kellállni,mert TI mindenkit ismerek....
    SAJNÁLOM....
    Idén sajnos a Kalákát megcsalom a SIMSOÁLISsal,mert oda is úgy hívnak...
    És sajnos a Kaláka és a Simsonális egy időben van sajna 2 felé nem tudok szakadni...:bömböl::bömböl:
    Szegecs kedveli ezt.
  11. Ezt a blogomat az illete,hogy tegnap éjjel újra megnéztem a leggyorsabb INDIANT!!!:)
    Nagyon jó,mint film,mint élettörténet stb ....Egyszerűen nagyon jó!!
    Az jutott az eszembe/ha van,nekem/Hogy ha Burt Monronak megért 25-évi kemény motorépítést,alakitást,kitartást,hogy Ő,pontosabban a Vén lány legyen a leggyorsabb a világon,akkor Nekem is megéri a kitartást,hogy meglegyen végre a jogsim!!:):csam:
    Azt mondta Anyum 1 valamiben nagyon a fatera ütök,:mégpedig,ha valamit a fejembe veszek végig csinálom!!

    Százszor eltaposhatsz,
    Újra felálok!!
    Az útat végig,
    Kell járnom!!/motorozni/
    Szegecs kedveli ezt.
  12. Az úgy kezdödött,hogy múlt hét szombaton Devilsen találkoztam Szakálal és mondtam neki valamelyik nap meglátogatom!!:)
    Kedden és pénteken ott voltam,nagyon jó fej.
    Láttam a Jawaját aki épp beteg szegény...:(
    Egy Junakot amit börzére épít,szeretné ha elkészülne a börzéig!!
    Húú meg egy bicikli vázat abból vajon mi lesz???
    Szegecs kedveli ezt.
  13. Tegnap kinn voltam Dallos Gyula és Sótonyi professzor előadásán az Állatorvosi egyetemen.
    Az előadás címe:A sportló magas szintű kiképzése az anatómiával összhangban.
    Ott az jutott eszembe/már,ha van nekem eszem:D/,hogy én amelyik lónál próbálok edzősködni,mindig a hallottak szerint próbálok cselekedni.
    Eljött velem Zozó haverom aki miután az előadásnak vége volt megkérdzte Gyula bát,hogy jó e amit a dícséretről gondol, mivel ő nem paskolja a lovat hanem SZIGORÚAN csak simogatja dícséretnél,büntetésnél paskolja!!
    Dallos úr azt mondta ez az elgondolás elgondolkoztató és igaz,mivel a paskolás egy mútatós valami a simogatás már egy közvetetebb ismeretséget,barátságot jelent!!
    És ezt a két műveletett rajtam érzékeltete egy Dallos.
    Még eszembe jutott,hogy Gyula bá 3-szor jutott volna ki az olympiára,de mind 3-szor a cél előtt valami közbe jött,pedig már az olympiai esküje is megvolt!!!!
    Ezek után én úgy gondolom,hogy semmi nincs ha még adok egy esélyt magamnak tavsszal,hogy meglegyen a jogsim és ha mégse sikerül én úgy érzem én minden tőlem telhetőt megtetem,ki vagyok én egy Dallloshoz képest egy SENKI!!!!!!!!!
    Szegecs kedveli ezt.
  14. A történelem során emberek,közösségek,népek sorsa múlott a lovakon,háborúban vagy békeidőben egyaránt.Ma egészen más szerep vár a lóra,békésebb,kevésbé harcos,kevésbé kemény-de nem kevésbé fontos.A ló iránti vonzódásunk,rajongásunk tovább él annak ellenére,hogy legtöbbünk mindennapjaiban már nem szerepel e nagyszerű állat,mint egykor.Mégis,hatezer év alatt annyira összefonódott az ember és a ló sorsa.
    ,hogy ezeket a szálakat az elmúlt fél évszázad változásai nem voltak képesek elszakítani.Sokunknak a ló jelenti a kapcsolatot természettel,az állatvilággal,másoknak híd őseink,történelmünk felé,ismét másoknak a kikapcsolódásban,a sportban nélkülözhetetlen társ.Már közhelynek számít,de minden közhely igazságon alapul:aló szerepe megváltozott,de a ló nem tűnhet el az ember életéből!!
    Minket,magyarokat lovas nemzetként ismer és ismer el a világ.Az elmúlt évszázadokban annyi csodálatos dologgal gazdagítottuk az egyetemes lovas kultúrát,hogy kivívtuk a többi nemzet lovasainak elismerését.A közlekedésben a kocsi,a hadászatban a huszárság,a tenyésztésben számos kiváló fajtánk,a fogatsportban a magyar hajtóstílus mind beépült a világ lovas életébe,elődeink dicsőségére-és egy kicsit a mienkre is!!A magyarok lovas nemzetként valóismertségének egyik legjellemzőbb története a puszta ötös létrejötte.Esze ágában sem volt a magyar csikósnak a lovak hátára fölállni ,amikor rá is ülhetett,amíg egy német festő el nem képzelte a magyar postát,és meg nem festette.Koch festményén öt ló vágtat a pusztában,és a hátulsó kettő farán áll a magyar csikós...Így képzelték el a magyar postát.Nos, ha elképzelték akkor a magyarok meg valósították azt.Először Lénárdt Béla /nyugodjék békében!/fogta be az azóta világhirű puszta ötöst vagy más néven Koch ötöst,1953-ban.Őutána még sokaknak sikerült,és a puszta ötös ma puszta 12-nél jár...Szinte valamenyi lovas bemutató része,felejthetetlen látvány!!
    Nekünk az a feladatunk,hogy ne hagyjuk feledni, lovas nemzet vagyunk.Ha a világ nem felejtette el,mi se tegyük,És ne hagyjuk honfitársainknak se!!!Ne hagyjuk hogy a lovat száműzék környetetünkből,falvakból,kisvárosokból,az átlag magyar ember mindennapjaiból.Szükség van a lovakra,szükség van lószerető emberekre,hiszannyi szépet,jót kaphatunk mindnyájan a lótól!!Ma már nem kell csatákat nyernie,nem kell földeket szántania,de a régi mondás ma is igazz:ló nélkül lehet élni,de nem érdemes!!!!;)
    Szegecs kedveli ezt.
  15. Ma kinn voltam lovazni a haveromal,akinek a nyár végén segitetem kondiba hozni Arabs ménjét.Ez úgy kezdődött,hogy egy este a Wigiben mesélte,hogy vett 1 lovat!!;)
    Én Öregesn ahogy jól esik félig józanúl hallgattam,de mikor monja a ló neve valami Azim elkezdtem gondolkodni,hogy mintha ismerős lenne ez a név valahonnan!!
    Pár nap múlva kimentem megnézni a lovat és csodák-csodája ismertem,mitöbb,ápoltam!!!
    Most karácsonykor irtam neki jókivánság smst-és visszairt,hogy nekem is boldog karit,de,mikor megyek megnézni a lovat??
    Hát 3-napon keresztül ott voltam...
    Ma még fel is jöttek a barátnőjével,mert szakkönyveket keresgéltem nekik!!:)
    Persze hogy vagy 5 könyvel mentek ell,de még majd jönnek,mert van még!!:D
    De még bonctan füzetet is találtam meg régi meghivókat,fényképeket,elmentek még vagy 3/4-ed órát nézegettem őket és nosztalgiáztam....
    De jó,hogy még megvannak!!;):):hura:Bocs,hogy csak lóról irok!!:(
    Remélem tavaszal már arról irhatok,hogy megszereztem a jogsit!!BOCS!!!:csa
    Szegecs kedveli ezt.