03/2022 Hazajött a Sikló

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 577

Ennél motorosabb képem már biztos nem lesz ezen a héten. Főleg, hogy tegnaptól karanténba került a kislányom egy kontakt osztálytárs miatt (amit csak ma tudtunk meg.:D), szóval nem megyünk sehova.

[​IMG]

Viszont tényleg szuper meglepetés volt, hogy Sanyika hazahozta a motort. Útban volt a szervizben, de ilyen mínuszokban esély nem volt rá, hogy lábon hozzuk el.

Most nagyon patent lett. Egy csomó mindent megcsináltak rajta a Radical Garage-ban.

A kormánnyak-csapágyat és a telóolajat kicserélték, a régi szivargyújtó maradványait eltávolították, a fejidom tartókonzolját megjavították, kiszedték a hátsó ültetést (erre kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz így motorozni vele), aztán a kipufogó végéről levakarták a hámló rozsdát, úgyhogy most fénylik, mint a Salamon töke. Kuplungbovdent cseréltek...

Biztos van még valami, amit elfelejtettem, de a lényeg, hogy felrakták az új markolatot, amit a férjemtől kaptam szülinapomra. Rózsaszín. Sajnos nem olyan rózsaszín, mint a motor többi rózsaszínje, de remélem hamar bekoszolódik és hasonló árnyalatú lesz.

Szóval jöhet a tavasz!

***
De még mielőtt megjönne a tavasz, ma bedöglött a kazánunk és csak hétfőn tud a szerelő új alkatrészt hozni... Szóval ezen a hétvégén nem fürdünk és itthon is kandallóval fűtünk. Kár, hogy az irodámig nem ér el a kandalló melege... bár végülis beljebb költözhetek az új laptopommal...

(Ha nem jelentkeznék, akkor megfagytunk. Állítóélag ez lesz a tél eddigi leghidegebb hétvégéje.)
Szegecs, Vickancs és Vidék kedveli ezt.
  • Vidék
  • Vidék
  • NaNa
  • Babulu
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...