36/2021 - Teljesítmény túra

Írta Vickancs a Vickancs blogja blogban. Megtekintés: 535

A vírus miatt a szervezett túrák is elmaradtak, így nagyon vártam már hogy ismét a hagyományos formában megrendezett Motorun-on vehessünk rész. Barátnőmmel már évek óta párban járunk, de most csatlakozott hozzánk a párja is. Így hárman vágtunk neki a 8-900 km-re tervezett útnak.
Az esemény központja Révfülöpön a Nádas csárdában volt, innen rajtoltunk, illetve értünk célba, és vacsiztunk. A csárdától kemény 700 méterre sikerül szállást foglalnunk, így még este vissza is tudtunk sétálni 1-1 sörre. A szállásunkról még annyit, hogy gyalogosan a főutcáról megközelíthető volt, de motorral csak "hátulról" egy meredek, részben murvás zsákutcából. Ami sötétben kimondottan élvezetes volt.
Pénteken délben startolt a mezőny. Első nap Balaton felvidék, Pápa, Bakonybél útjait jártuk be. Szombaton reggel 7től folyamatosan indultak a csapatok. Kellett is a korai indulás, hiszen ezen a napon egy kb 550 km-es távot kellett megtenni a kapott itiner alapján.
Miért is teljesítmény túra/verseny?
Itiner információi: PL: Elsőbbség adás táblánál fordulj jobb! vagy Fordulj balra a sárga Madaras háznál!
Ezen kívül a túra szakaszokra volt osztva, ahol "pontőrök" voltak. Ők ellenőrizték a megtett kilométert, átlagsebességet.
Én miért szeretem? Mi nem nyerni megyünk, hanem teljesíteni, feszegetni a határainkat, hogy ezt is meg tudjuk csinálni. Jah és persze, mert egy jó kihívás, jó buli!

Csatolt fájlok:

Szegecs és Vidék kedveli ezt.
  • Vidék
  • Vidék
  • Vickancs
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...