22/2021 Bae Kawája

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 734

Ez a hét elég sűrűre sikerült (legalábbis anyuka időszámításban mérve). A suliban utolsó előtti hét tele záródolgozattal, készült bodzaszörp és sikerült eljutnom a Rómaira a csajokkal bandázni egyet ráadásul a Siklóval. Ha jól emlékszem, az eső sem esett épp akkor.

[​IMG]

Közben Semmi-Kis Tünde letesztelte a Harley-Davdison Pan Americát Csehországban. Mehettem volna én is, de sem oltásom, sem tesztet nem szerettem volna... Bevallom, kicsit félek is tőle. (Nem Tündétől, hanem a motortól.) Viszont lehet, hogy hamarosan így is megkapom pár napra, akkor majd elmondom, hogy nekem leér-e róla a lábam hazai terepen.

Aztán hétvégén vidékre utaztunk, egyik csamos társuk @bae volt a célpont. A gyerekeke nagyon élvezték a tanyát - hazafele végig azt hallgattam, hogy miért kell hazamenni és mikor jövünk megint.

Fecni és Lölő nagyon egymásra hangolódtak, mindketten bele vannak buzulva a Minecraftba, és mivel most buli volt, hát játszhattak este. Mondjuk mi nem úgy gondoltuk, hogy éjjel fél háromig, de ilyen az, amikor a gyerekeknek külön szobája van. Az anyukák elvesztik a kontrollt. :)

Az indulást kissé megnehezítette, hogy egy értelmes autós épp a bejáratunk elé parkolt, de végül megoldottuk ezt is. (A részleteket láthattad a Facebookon, ha követsz.)

A lényeg, hogy a sok egyéb kaland mellett megcsodálhattam Bae motorkáját is... szegény vasszamárnak mostanában elég nehéz sorsa van, épp kiköltöztették a garázsból, mert "csak" foglalja a helyet. De legalább még megvan. Kérdés, hogy mikor lesz megint idő motorozni rajta három gyerek mellett. De kár lenne eladni, Fecni hamarosan belenő...

Mondjuk akkor le kell majd szedni róla a csamos matricát.
Liviszita, bae, bocsi és 1 másik tag kedveli ezt.
  • Vidék
  • Babulu
  • bae
  • Babulu
Hozzászólnál? Jelentkezz be...