14/2020 Motortalan kerékpározás

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 639

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon.

[​IMG]

Szerencsére van kertünk, így nem kell egész nap a szobában kuksolni, de a gyerekek mégis csak akkor mennek ki szívesen, ha mi is kinn vagyunk. Ha meg kinn vagyok, akkor nem tudok dolgozni... nekem az lenne a jó, ha azalatt tudnék dolgozni benn, amíg ők kinn vannak benn meg csak a csend. Ez esélytelen.

Na mindegy. Most nem ennek van itt az ideje. Ha azt akarom, hogy igazán elfáradjanak estére, akkor le kell őket mozgatni. Meg persze magamat is, de engem nem a fáradtság miatt, mert az anélkül is megvan, hanem hogy egy kicsit mozogjak. :D

Egyébként mostanra egész jól beállt a rendszer nálunk. Habár nem mindig tudom épp milyen nap van, szerencsére a tanító néni napokra lebontva küldi a leckéket, úgyhogy azok helyrerázzák az agyamat.

Hét közben délelőtt tanulunk, délután pedig megpróbálok dolgozni, a tanulás szüneteiben ebédet főzök és ritkán takarítok is, inkább csak söprögetek.

A mosás mennyisége lecsökkent - ahogy azt már korábban is írtam - viszont a mosogatógép nonstop működik, hiába, négyen eszünk itthon egyfolytában.

És igen, az evés. Minden nap eszünk főtt kaját, amit én főzök. Nem minden nap, mert próbálok több napra főzni, de mivel itthon vagyunk és mindenki rájár a hűtőre, van hogy elfogy hamarabb, mint gondoltam.

A súlyom jelenleg stagnál, a férjem nem mert még mérlegre állni, én minimum 3 kiló pluszra tippelek nála, de lehet, hogy több is felcsúszott már. A gyerekek nőnek, mintha húznák őket, egyelőre nem látom őket kövérnek, bár a rendszeres sport azért hiányzik nekik.

Eddig többet sportoltam, mint a szociális távolságtartás előtt, aztán múlt héten egy gerinctréning után meghúzódott a hátam, úgyhogy azóta pihentetem. Élvezem az online edzéseket, meg hogy bármikor lehet nézni és csinálni őket. Csak nehéz rávenni magam, meg időt szakítani rá.

Szóval a 14. héten ennyi történt. Várjuk a végét.

Viszont jó hír,hogy csütörtöktől tavaszi szünet van. Végre együtt lehet a család itthon! :D

Veletek mi jó történt az elmúlt héten?
Szegecs, Vidék és Vickancs kedveli ezt.
  • Vidék
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...