Várom...

Írta Doreeka a Doreeka blogja blogban. Megtekintés: 1321

[​IMG]
Nagyon várom a jövő hét péntek hajnalt.

Párommal elindulunk Siófokra a két kis bestiával (Aprilia SR50 Stealth), Bajáról. Teszt kör meg volt, 216 km-t nyomtunk le velük. Semmi bajuk. Röhögve bírja a két olasz telivér. Mondjuk mi nem megyünk 60-70-nél jobban hosszútávon. Csak én tépek 80-90-nel haza fele jövet az irodából, de hát .. az más... :D

Holnap áttolom a vasat öcsémhez egy alapos takarításra, átnézésre, légszűrő cserére.

Annyira ki van a hócipőm az egész mindenséggel, hogy eldöntöttem, hogy telefon off, emberemnek sem nagyon engedem. Veszek egy részletes autóstérképet, itthon bejelölöm a fontos helyeket (benzinkút, pihenő..), és tipli. Minden ki van táblázva, nyíl egyenes úton NEM lehet eltévedni!

Próbálom kiagyalni, hogy mit hova fogok tudni pakolni, dobozok híján hátizsák, a motorok ülése és a két láb közötti bukósisak tartókkal tudok gazdálkodni.

147 km háztól házig az út. Muszáj lesz hajnalban, legkésőbb 5-kor elindulni, hogy fél6-kor tudjunk indulni a benzinkútról. Hajnalban alig van forgalom, mire elkezdene jobban tűzni a nap, addigra ott vagyunk.

Lepakolunk Siófokon, elszaladok valami multiba, szerzek sört, meg kaját és pihi.

Lesz ott Wartburg találkozó nem messze a kempingtől, hmmm.... :) Van pár hely, amit szeretnék megnézni. Leginkább ingyenes kilátók... :D Ez ilyen alacsony költségvetésű nyaralás lesz. Utálok pénzt költeni.

A kerek 30. születésnapom lesz ott tartva. Semmi fellángolás nem űz, hogy a forró betonon itthon pattogjak vendégeknek, meg a forró bogrács mellett kuporogjak.

Szüleimet átinvitáljuk majd rá következő hétvégén (mert nagyon sokadikán születtem, ugyebár... :) ), akkor szeretnék valami finomat bográcsozni, de semmi humorom most naagy naaaaaaaagy családi összejövetelhez. Van az a kor, és van az a sok történés, ami után azt mondja az ember, hogy: nem.
Semmi extra indoklás, csak egy egyszerű nem.

Párommal ránk fér már egy kis édes kettes, felfedezzük együtt a világot, érzelmek és egyéb normális emberi dolgok.

Ajándékot se akarok senkitől. A legnagyobb ajándék, ha békén leszek hagyva. Illetve, ha jobban végig gondolom... benzin. Sok benzin.​

motoros.jpg
  • NaNa
  • Doreeka
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...