16/2019 Robogóztam - hátul ültem

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 718

Komolyan elgondolkoztam azon, hogy mikor fogok tudni végre motorozni egyet a Siklóval. Ez a hét sem szolgáltatott alkalmat rá, hogy elővegyem...

[​IMG]

Amellett, hogy a múlt heti takonykórom mostanra ismét arcüreg-gyulladásban csúcsosodott ki, a szokásos anyukás feladataim voltak: a gyerekeket hurcolászom folyton ide-oda, amikor meg napközben nincsenek itthon, akkor próbálok dolgozni. Pedig azt hiszem, ez az egy esélyem van, hogy motorozhassak.

A héten az nehezítette még a dolgomat, hogy mindkét autónkat szervizbe kellett vinni, így esett meg, hogy a férjem mögött utazhattam a robogóján, hogy eljussunk a kocsiért a szervizbe. Mondanám, hogy :hura:, végre megint motoroztam, de azért ez nem ugyanaz... bár szeretek mögötte ülni.

A hétvégén húsvétoltunk a családdal, és csak egy laza kis kerti buli maradt a régi motoros haverokkal, akik viszont újra bemotorosodtak, de az egyiknek külföldön van a motorja, mert amúgy ott élnek, a másiknak meg még nem sikerült átíratnia.

Szóval most azt tervezem, hogy egyrészt leszervizelem a Siklót, mert tavaly elmaradt az olajcsere is, olyan keveset használtam, és a Női Motoros Nap előtt megyek vele egy keveset valamikor hét közben, mert május 4-ig már csak egy hétvége van, az meg megint gyerekes program.

Jól fog jönni az a vezetéstechnikai tréning május 22-én a Hungaroringen.
Szegecs, Vidék, bocsi és 1 másik tag kedveli ezt.
  • Babulu
  • Vidék
  • Vidék
  • NaNa
Hozzászólnál? Jelentkezz be...