16/2019 Vickancs fotoblog - Tojásfa vadászat

Írta Vickancs a Vickancs blogja blogban. Megtekintés: 581

Mindig öröm, hogy ha a munkahét rövid, mert akkor hosszú a hétvége. Persze így 4 nap alatt kell elvégezni minden munkát ....
Nagypéntek örömére, ami már munkaszüneti nap, így mindenki szabad. A kollégáim kitalálták, hogy kimennek közösen az Euroringre pályázni kicsit. Én nem csatlakoztam hozzájuk, mert nem akartam pályázni, a pálya szélén meg csak aggódtam volna. Inkább elmentem motorozni. Húsvét lévén az ország több pontján is tojásfát állítottak, úgy gondoltam elgurulok egyet megnézni. Dunaföldvárra eset a választásom, ahol 7020 tojással díszítették a főtéren álló fát.
Megálltam a főtér mellett, sehol semmi, gondoltam, ha már nem jártam sikerrel felmegyünk a vár étteremhez inni egy kv-t. Az étteremben kérdezetem a pincért, hogy hol lehet ez a fa - ő se tudta, így kicsit csalódott voltam.
A várból visszafele gurultunk a főtér fel. Ekkor egy isteni szikra, és megláttam a fát. Pont ott ahol elsőre megálltam, csak egy másik fa eltakarta. Gyors parkolás, röhögés, hogy majdnem elmentünk mellette. Bár tegyük hozzá, hogy a jó időben annyira megeredtek a fák, hogy a tojások alig érvényesültek rajta. Valamint számomra csalódás volt, hogy műanyag tojások lógtak a fán. Sokkal szebb lett volna, ha egyedi tojásokkal lett volna díszítve.

Csatolt fájlok:

Szegecs, Vidék, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
  • NaNa
  • Vickancs
  • NaNa
  • Vidék
Hozzászólnál? Jelentkezz be...