Blogbejegyzések megtekintése ebben a kategóriában: Vickancs fotoblog 2020

 • Vickancs
  Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2 héten belül előveszem a motorom.
  Ritka pillanatok egyike, hogy a párom és az én motorom egymás mellett állnak. Bár mindketten motorozunk, de mi nagyon ritkán motorozunk együtt. Ennek az oka, hogy gyakran eltérő munkarendben dolgozunk, valamint hogy különböző stílusúak vagyunk. Ő nem szereti a szüttyögős, nézelődést - ahogy szokta mondani a motoros turistáskodást - ő a haladós, megérkezős fajta, elsősorban külföldi útminőséget preferálja. Ezzel ellentétben én a "tipikus turista vagyok" - megnézem merre megyek, mit érdemes megnézni, megállok egy képet készíteni. Így csak a téli pihenőt töltik egymás közelébe motorjaink, azt se folyton egymás mellett - mert mozgatjuk a motorokat, felkészítés közben cserélődik a sorrend .

  Csatolt fájlok:

  Vidék, MoncA, Ferenc és 1 másik tag kedveli ezt.
 • Vickancs
  Nekem még nem kezdődött el a szezon. Motorom békésen pihen. Mivel még nem motorozok, így más kikapcsolódást találok magamnak.
  Ősszel kezdtem érezni, hogy valami annyira hiányzik az életemből. Régebben "kreatívkodtam" - ahogy családom nevezte - ami lényegében gyöngyfűzést, üvegfestést, goblein készítést stb takart. Szabadidő hiányában elhagytam ezeket a tevékenységeket, mivel továbbra sincs oly sok időm egy más dologgal próbálkozok. Tavaly már mutattam képet amit festettem, most ismét elérkezett az idő egy újabb művem bemutatására.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, MoncA és Vidék kedveli ezt.
 • Vickancs
  Érezted már, hogy döntened kell, de nem tudsz..... Meghallgatsz ilyenkor mindenkit, hátha segít a jó irányba terelgetni.....
  Betegség, sok munka és persze az otthoni terhek. Hiába voltam masszíroztatni pénteken, vasárnapra megint a hátam, vállam tiszta görcs volt.
  Ilyenkor a legegyszerűbb dolgokban se vagyok képes dönteni, de szerencsémre ilyenkor van egy pasi mögöttem aki határozott. Vagy mégse .... Ilyen mikor már ő is kikéri más véleményét a választásban.

  Csatolt fájlok:

  bocsi, Vidék, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
 • Vickancs
  Hiába volt a hétvégén már 15 fok, én még nem nyitottam meg a szezont, helyette inkább csak készülök rá.

  Mivel nem volt tankpad a motoron, így újítottam rá egyet és a fiúk fel is nyalták nekem. Jah és az indítás sem maradt el, legalább szagolhattam kicsit... Aminek a hatására egyből el is kezdtem jegyzetelni, ötletelni, hogy idén hova is megyünk motorozni.

  Csatolt fájlok:

  Vidék, MoncA és NaNa kedveli ezt.
 • Vickancs
  A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki, de azért nem fárasztalak megint mindenkit egy újabb kutyás sztorival.
  Helyette a hetem fénypontját hoztam el. Barátnős estét tartottunk a Sunny Diner-ben, ahol egy finom Red Baron-t iszogattam. Mióta letettük a motorokat azóta ritkán tudunk találkozni a csajok. A tavasz még messze van - érzésre - ezért összebeszéltünk és leültünk pletyózni, s a szezont tervezni.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.
 • Vickancs
  3 hét szabadság után ismét munkába álltam, álltunk. Kis drágaságom otthon marad ilyenkor egyedül, és alszik, játszik, rosszalkodik. Egyik este ez fogadott - kis Ártatlanság ágya szétrobbant.

  Csatolt fájlok:

  NaNa és MoncA kedveli ezt.
 • Vickancs
  Minden szezon kezdett előtt elmegyünk egy pár napos kirándulásra a párommal. Idén Visegrádra esett a választásunk, egy kutyabarát hotelben szálltunk meg, így hármasban mentünk. Négylábúnk még nem látott havat, ezért odafelé felkanyarodtunk Dobogókőre. Szikrázó napsütésben csodálhattuk meg a téli tájat.
  Visegrádi tartózkodásunk alatt hatalmasakat sétáltunk és wellness részleget is kihasználtuk.
  Feltöltödve várjuk a szezont.

  Csatolt fájlok:

  NaNa, Vidék és MoncA kedveli ezt.
 • Vickancs
  Nem tudom más hogy van vele, de én öregszem. Már nem birom ezt az ünnepi hajtást - folyamatos evés, ivás . Szilvesztert is 2 napig pihentem ki.

  Csatolt fájlok:

  Vidék, NaNa, MoncA és 1 másik tag kedveli ezt.