2019. 05. 18. - MotoAngels Gyereknap (Páty)

NaNa témája a 'Eseménynaptár' fórumban , 2019 Április 15.

MotoAngels Gyereknap
Kezdés dátuma: 2019. 05. 18. 10:00 AM
Befejezés dátuma: 2019. 05. 18. 03:00 PM
Időzóna: Europe/Amsterdam +02:00 CEST

Helyszín:
Gondviselés Háza

Páty

Közzétette: NaNa

Megerősített tagok száma: 0
Erre az eseményre nem tudod jelezni a részvételi szándékodat...

Ez az esemény már elkezdődött vagy már elmúlt; a jelentkezést lezártuk.
  1. NaNa

    NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2006 Április 21
    Üzenet:
    23,574
    Kapott Lájkok:
    11,301
    [​IMG]

    Nagy vonalakban a lenyeg a Gyereknappal kapcsolatban:

    ➡️Helyszin: Paty, Gondviseles Haza.

    ➡️ Idopont: Majus 18 Szombat. (Esonap Majus 25, par nappal elotte dontunk ha ketseges az idojaras) Kb 10-14/15 oraig tervezzuk magat az esemenyt. Ha mindenki jol erzi magat es meg van ertelme, akkor lehet kicsit tovabb is, de mivel messzirol is jottok, nektek is kell ido hazajutni

    ➡️ Kb 65 gyerek lesz, akiket (tobbnyire) a csaladsegito halozat es gondozok fognak kihozni. Ebbol 50 hatranyos helyzetu (sokuk velhetoen alulszocializalt) 15 pedig kulonbozo fogyatekossaggal el. Termeszetesen lesznek veluk gondozok akik foglalkoznak veluk. Fiuk es lanyok vegyesen, 6-14 ev kozott fokent.

    ➡️ Az adomanyokat mi gyujtjuk, juttatjuk el, es mi is adjuk at. Akinek nincs lehetosege gyujteni, azoknak segitunk gyujtopontokkal. Errol meg kulon fogok irni kesobb, ahogy arrol is, hogy pl mikbol kene allnia az egysegcsomagoknak.

    ➡️ Zartkoru rendezveny lesz, dedikaltan ezeknek a gyerekeknek. Fogunk csinalni valamilyen mozgasos vetelkedot, rajzversenyt. Meg probalok szervezni programokat, amikhez keves eszkoz kell, esetleg valami fellepot tanc / enek / harcmuvesz...ilyesmi. Otletek, javaslatok johetnek ha vannak!

    ➡️ Mivel zartkoru lesz, es ez az elso esemenyunk nekunk is mint MotoAngels nem fogjuk hatalmas dobra verni az egeszet elore. Alapvetoen megtartanam meghivasosnak motoros reszrol is. Nagysagrendileg 35-40 motorost szeretnek, es ebbol ha lemorzsolodik nehany, meg akkor is jok vagyunk. Felvettem a kapcsolatot NaNaval a "Csajok a Motoron"-tol, hogy ne csak pasik legyenek, vele meg egyeztetni fogok. Van meg nehany klub akiket direktbe meg fogok keresni, hogy noveljuk kicsit a diverzitast [​IMG]:) Erzesre kell ide a csoportba lehalabb 100-150 tag ahhoz, hogy legyen 35-40 aki el is jon. Ugyhogy ha ismertek valakit, aki normalis, segitokesz, tud viselkedni es tud azonosulni azzal amit es ahogy csinalunk, akkor hivjatok meg ide nyugodtan!

    ➡️ Lesz gyerekmotoroztatas. Csak azok vehetnek reszt, akik hozzak a szulo / gondviselo altal kitoltott felelossegvallalasi nyilatkozatot (ami minket mentesit) es mi is alkalmasnak iteljuk meg ra. Ettol termeszetesen az erkolszo felelosseg meg a mienk! Ez fontos, mert nem akarom, hogy problema legyen. Probalok szerezni 2 motorosrendort aki segit, de ebben majd segitsegre lesz szuksegem, mert nincs ilyen kozvetlen kontaktom (RILI-seknek tudok irni). A helyi onkormanyzatnal le lesz jelentve az esemeny, az utvonalat en adom majd, mert ismerem a kornyeket.

    ➡️ A helyszint, valami harapnivalot, WC-t, jo esellyel ugralovarat, talan satrat es asztaloakt is a Maltai Szeretetszolgalat fog biztositani a lehetosegeihez kepest.

    ➡️ Fotos jon, videot probalom a Maltaiakkal elintezni hogy legyen, mert van sajat stabjuk. Kulsos media nem lesz, de az osszes anyagot felhasznalhatja a Maltai Szeretetszolgalat es mi is. Hozzajarulo nyilatkozat alairasa szinten feltetele a reszvetelnek.

    Mivel minden felol jottok, szerintem valahol talalkozzunk es erkezzunk egyutt a helyszinre. Fogok keresni egy erre alkalmas helyszint ha mar latom hanyan leszunk es ki merrol jon. A program utan levezeteskent fel tudom ajanlani, hogy atmegyunk az Uvegtigrishez egy kavera / dumalni ha van kedvetek. Kb 20 perc a helyszintol [​IMG]:)


    MotoAngels - HUN oldal: https://www.facebook.com/motoangelhun/

    https://motoangels.hu/page1.html
     
    #1
  2. NaNa

    NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2006 Április 21
    Üzenet:
    23,574
    Kapott Lájkok:
    11,301

Megosztás