2019. 03. 23. - Nyílt Nemzeti Goldfren-Motocomplet Motocross Bajnokság (Esztergom)

NaNa témája a 'Eseménynaptár' fórumban , 2019 Március 4.

Nyílt Nemzeti Goldfren-Motocomplet Motocross Bajnokság
Kezdés dátuma: 2019. 03. 23. 08:00 AM
Befejezés dátuma: 2019. 03. 25. 12:00 AM
Időzóna: Europe/Amsterdam +01:00 CET

Helyszín:
Esztergom-kertvárosi motocross pálya

Esztergom

Közzétette: NaNa

Megerősített tagok száma: 0
Erre az eseményre nem tudod jelezni a részvételi szándékodat...

Ez az esemény már elkezdődött vagy már elmúlt; a jelentkezést lezártuk.
 1. NaNa

  NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

  Regisztrált:
  2006 Április 21
  Üzenet:
  20,891
  Kapott Lájkok:
  7,346
  ESZTERGOMBAN KEZDŐDIK AZ IDEI MOTOCROSS BAJNOKI SZEZON!
  egom_motocross_2019.jpg

  Az Esztergom-kertvárosi motocross pálya ad otthont az év első bajnoki fordulóinak! Szombaton a női, junior és senior kategóriában mérik össze a tudásukat az ifjú titánok, helyet adva a beko meghívásos MX1-MX2 Open futamoknak is ahol indulhatnak külön élsport és tömegsport kategóriában a helyi hobbisták vagy külföldi versenyzők is! Számukra a Hauser Magyarország értékes ajándékokat ajánlott fel, így érdemes lesz nevezni ezekre a futamokra!

  Vasárnap már a nagyágyuk lesznek a porodon, azaz az első osztálytól a harmad osztályig induló versenyzők között osztogatják majd a bajnoki pontokat! Mindkét versenyen izgulhatunk, szurkolhatunk a helyi versenyzőinknek. A 85 ccm be Pergel Bence, majd visszatérőként első bemutatkozásra bátyja Pergel Márk húzhatja a gázt! A dombok kis királya a „Csévi csávó” Hertlik Donoven is a dobogót célozza meg a helyi szurkolók előtt.Gál Lili aki kategóriát váltott indul nem csak a női hanem a férfi mezőnybe is mind két nap!

  Az izgalmakat lefojthatjuk a Pizza Casa Luigi kínálatával akár étel vagy italról legyen szó, de a fesztiváli hangulaton lesz még lángos, kürtöskalács Motocross bazári vásár és mi egy más! A GYERMEKEKNEK készülünk INGYEN motorozási lehetőséggel akár elektromos vagy akár benzin üzemű motorokról legyen szó! A belépő a gyermekek és a motorral érkezők számára INGYENES a felnőtteknek pedig 1000 Ft lesz! A kertvárosi vasútállomástól mindössze 10 perc séta, ezért érdemes megfontolni a gyalogos vagy kerékpár túrát! Térképet, időrendet, vagy bővebb információt az MX pálya Esztergom facebook oldalán, vagy a www.mxtrack .hu oldalon találhatják!
   
  #1
 2. NaNa

  NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

  Regisztrált:
  2006 Április 21
  Üzenet:
  20,891
  Kapott Lájkok:
  7,346