2016. 06. 8. - 17. Harley-Davidson Open Road Fest (Alsóörs)

NaNa

nanana, Life is Life!
Fórumvezető
13102873_1150693268326196_7424344315085100249_n.jpg


Magyarország legnagyobb motoros és zenei fesztiválja Téged is tárt karokkal vár!

Dögös programcsomagra számíthatsz: a maximális rock-zenei élményről a Helloween és a The Sweet rock himnuszai gondoskodnak, sőt az idén jubiláló Ossian új lemezének szerzeményeit a fesztiválon hallhatod először élőben.

A rock klasszikusokat a legkiválóbb tribute bandák hozzák el. Fellép: a #KissForeverBand, Hollywood Rose (Guns N' Roses Tribute Band - Hungary), ACid/DC, ZZ Top cover / ZZ Copy, Good Time Boys, SCORPIONS Tribute Band (H) , #CryFree, Motorbreath Twisted Sister Tribute Band #TheSilverShine, Ed Philips and the Memphis Patrol - Elvis Live, Üzletembers Zenekar , Nemcsak Berry, #AMadarakHbz.

A fergeteges koncerteken túl nappal is rengeteg izgalom vár Rád! Lesz tesztkamion, ahol a #HarleyDavidson gyönyörű motorjait is kipróbálhatod, a fesztivál megkoronázásaként, pedig ismét felsorakoznak a vaslovasok, hogy együtt guruljunk Európa egyik legnépszerűbb felvonulásán.
Kíváncsi vagy a többi programra? Tartsd szemmel az #OpenRoadFest facebook és eseményoldalát, mert szépen lassan minden kiderül!

Váltsd meg jegyed most a szabadság birodalmába: http://goo.gl/jntJtz
Találkozzunk az Open Road Fest-en június 8. és 12. között! ;)
------------------------------------------------

http://www.openroadfest.hu/
 
Back
Oldal tetejére