Album: Mz-vel az utakon

Egy kis szösszenet a motorozásai(nk)-ról az elmúlt években. Persze ezeken kívül még gurulgattunk erre-arra,de ezek a pillanatok (élmények,nyaralások,gurulások) maradtak meg bennem a leginkább. <br /> És nagyon remélem (legalább is azon vagy(unk) ,hogy ennél még jóval több élménnyel gazdagodjunk majd útjaink során. <br /> <br /> Fogadjátok sok szeretettel és mindenkinek széles utat! <img src="data/smilies/36_2_26.gif" class="mceSmilie" alt=";)" title="Kacsint ;)" />

Mz-vel az utakon

Frissítve 2016 Május 13
szezonzáró 2011  
szezonzáró 2011  
Mz-s gurulás  
15.Harley Feszt  
Dobogókő  
Balaton_2013  
fogadás  
Harley_2014  
Kékestető  
Búbánat-völgy  
Harley_2015  
Pilis környéke  
A motorom és én  
Képek betöltése......
Képek betöltése......
Bikerheart
Egy kis szösszenet a motorozásai(nk)-ról az elmúlt években. Persze ezeken kívül még gurulgattunk erre-arra,de ezek a pillanatok (élmények,nyaralások,gurulások) maradtak meg bennem a leginkább.
És nagyon remélem (legalább is azon vagy(unk) ,hogy ennél még jóval több élménnyel gazdagodjunk majd útjaink során.

Fogadjátok sok szeretettel és mindenkinek széles utat! ;)
 1. BenkóÉva és NaNa kedveli ezt.
 2. BenkóÉva
  BenkóÉva
  Gyönyörű ez a motor! Nekem is volt egy Mz-m, és imádtam! Néha megmakacsolta magát,de egy gyertya vagy biztosíték csere valóban mindíg megoldás.. 25ezer km után váltottam nagyobbra,és mai napig sajnálom. Kívánom, hogy nagyon sok örömöd legyen még benne!
 3. Bikerheart
  Bikerheart
  Köszönöm szépen! :)
  Hát ha váltok is egyszer nagyobb motorra , ezt a motort nem szeretném eladni soha. Annyira a szívemhez nőtt. Akármennyire kis csettegő kétütemű 30éves motor ,de az enyém :)
 4. BenkóÉva
  BenkóÉva
  Hát igen... Én sem akartam megválni tőle. De a páromnak is volt egy MZ-je meg nekem is. Jött mellé a két nagy, és azért 4 motort tartani.....
  Élvezd amíg csak lehet! Én egy picit irigyellek! Tényleg nagyon szép! Az meg semmit sem jelent, hogy 30éves! A jelenlegi Kawasakim 38! És nagyon jól megy.

Megosztás