Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Kukimágnes

Tegnap elmentem a robesszal 160 km-re a kaptárgyárba lépkeret lécekért a méheknek, mert a kaptár meg jövő héten szerződik be, de keretet nem adnak hozzá.... Jövök vissza felpakolva a 100 db keretléccel ( mindösszesen 400 db léc ugyi szétszedve, értsd a robesz csomagtartó csurig léccel pakolva, hátizsák csurigléccel a nyakamban, rajta csinos masnival felkötözve a méhész füstölő billegve, és a robeszon felkötözve még egy adag léc, tehát vonzó voltam mint a sátoros cigány útközben, mindenz férfi motoros dzsekiben, mert már csak az méret van rám. Leizzadtam mert a kúton tologatnom kellet az egész járműkomplexumot az előttem bénázó miatt.

Szóval megtankolom a paripát, mellétámasztva a 40 literes hátizsák, jövök ki bukóban a kútról, enyhén lelakva a hátam mögötti 300 km-től (motort csak teli tankkal rakhatunk le otthon, mert bármikor motorozhatnékom támadhat). Cibálom magamra a zsákot, épp érzem a csít, hogy végre fel bírtam emelni és most felmászok a nyeregbe hogy leüljek és a motor vonszoljon minket tovább, erre megjelenik a férfitársadalom egyik oszlopos ifjú titánja kb 18-20 éves és kocsányon logó szemekkel. Odabiciklizik mellém, közben kiabál, hogy álljakmegálljakmeg, diszkrét laza mozdulattal ledobja a bringát, lábamhoz veti a hátizsákját... Gondoltam kibomlott a masni a füstölőről és épp készül fejbevágni a hátizsák tetejéről leperecelve, ezért rikolt az ifjú, hogy meg akar menteni de nem.... Mondja úristen, de szép ez a motor (Suzuki Burgmann 400, mondom robogó, de hát ki mire gerjed, örülök hogy tetszik, csak egyszer borultam fel vele a kapuban a murván, nagyon nincs lelakva, ki lehetett polírozni). Joviálisan bólogattam, biztos ilyet akar venni és most jön a kérdezősködős rész. Minnyá felülök rá, tehát nem csuklódhatok össze a zsák alatt... Hát ő lehet nagyon szemtelen, felülhetne rá és kipróbálhatja milyen rajta ülni. Óbmeg gondolom magamban, épp hogy tudok állni a zsákkal még 3 mp-ig, de rohaggyámeg, lásd üjjé rá vazze, a motorosok jó emberek.... Kihúztam a kulcsot és intettem neki, hogy hajrá. Felül óvatosan, billeg rajta, nem meri levenni a sztenderről mondja nehogy felboruljon vele. Bólogatok, közben gondolom magamba, hogy az tuti, hogy ha eldobod, akkor erőre kapok és ezzel a zsákkal a hátamon verlek agyon, meg a 400 darab keretléccel egyesével...

Mondja tovább, hogy járok-e motoros találkozókra, mert ő igen. Mondom nem. Sűrűn motorozok erre? Mondom nem. Erre kiböki, mert ő szívesen kipróbálná a hátsó ülést is, megadnám a facebook profilomat, mert mint nő is szimpaikus vagyok... Vázz, ovit kell nyissak!? Mondom nincs facebook profilom, no szállj le a motorról mert mennem kell.... Váze, mekkora pofa kell ahhoz hogy hímnemű egyed létére nő mögé kéreckedjen fel egy ROBESZRA!?
1f603.png
1f603.png
1f603.png
Egész úton hazafelé azon morfondíroztam, hogy közel így az 50 felé lehet tényleg igazuk van a férfiaknak, hogy motort vesznek, hiszen ez nemcsak pncimágnes hanem kukimárnes is lehet...
1f603.png
1f603.png
1f603.png
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

:heureka:
Nagyon jót röhögtem!!!:D:D:D De aminek különösen nagyon örülök, hogy végre hallok Felőled!!!:love::love:
Mizu a törpiekkel: Darázzsal, Lóóóval? És a kecóval?
Különben néhány évvel ezelőtt volt egy diákunk, aki majdnem halálosan szerelmes volt az egyik kolléganőbe, aki kb. az anyjával volt egyidős. Halál komoly arccal mondta, hogy megöli a férjét. Nekem kellett lebeszélnem róla (annak ellenére, hogy nem érte volna nagy kár a társadalmat, sőt;)) "Te hülye, ha kinyírod azt az idiótát, azt le kell ám ülni! Legkorábban 30 év múlva szabadulhatsz! Akkor megkapod a tanárnőt? Nem! Na ugye! A fejedet nem szögbeverésre kell ám használni!":D:D:D Furák ezek a mai srácok. Merthogy én mit eszek egy kellemes negyvenesen, az oké (tegnapelőtt tőttikéztem a 47-et). De egy 18 éves?!?:eek:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Yamina
Olvasás
1,194
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Yamina további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére