Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

23/2023 Kutyául

- Hogy is vagyunk mostanság?
- Kutyául!

Nem elég, hogy sok a meló, és otthon se könnyebb. Erre jött rá, hogy az egyik kutyám megbetegedett. Szegénykémnek vastagbél gyulladása lett, így munkakutya lett - jött velem dolgozni.
Van egy összecsukható kennel, amit ilyenkor használunk. Beteszem az irodába az asztalom alá, és akkor velem van egész nap. Látom az állapotát is folyamatosan és állatorvoshoz is el tudom így vinni napközben.
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Anyukám főnökének volt egy Steffije. Nem volt goromba, de hát tudjuk, az egy komoly kinézetű kutya. Kedvenc helye anyu lábánál, az íróasztal teljes takarásában volt. Egyszer jött egy ügyfél, reklamált. Hát hogyisírjam, nem igazán csöndesen és udvariasan... Föláll a kutya, és kinéz az asztal mögül, kiezazállat nézéssel (semmi morgás, semmi rámozdulás, csak kinézett). Azt filmre kellett volna venni. Az ipsénél szó bennszakad, hang fennakad lehelet megszegik. Föltett tenyerekkel kihátrált az irodából, és többet se látták a környéken:D:D:D
 
Nekem az angol bulldogomnál volt, hogy C kategóriások jöttek házhoz vasat, meg bármit elvinnének a "nagyságától". Hiába mondtuk, hogy nincs itt semmi. Erősködtek. A kutya ekkor előjött a házából és megáll a bejárati ajtóban. Akkor már nem akartak bejönni... körülnézni. Ha tudták volna hogy Ő volt a világ legjámborabb kutyája..... csak a természet nem áldotta meg szép kinézettel.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
212
Hozzászólások
4
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére