Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

5/2023 - kontroll

Az Uram a hétvégén nem volt otthon, mert motorokat szállított, így egyedül voltam a kutyákkal. Persze megérzik ezt, és folyton a közelembe kellett lenniük.
Felmostam a folyosót, és lerekesztettem, hogy ne mászkálják össze. Jól sikerült az ideglenes akadály. Mindkét kutya önkontrollja jó volt, hogy bár mozgatható az akadály, nem próbálta meg az átjutást. Sok-sok gyakorlással jutottunk el eddig.
Egyébként ezeket az akadályokat kaptam karácsonyra, hogy pályát tudjak kijelölni a kutyáknak, ha gyakorlatozunk.

Motoros témához is csatlakozzon. Ezek az akadályok még motoros tréninghez is használhatók. Kezdőként még tejfölös poharakat tettünk ki, és azok között bénáztam.
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Ez jó! Örülök, hogy legalább a Te kutyáid jól neveltek. Ehhez az is kell, hogy az Uraddal egyetértésben, következetesek legyetek. Exeméknél sajnos senki nem tud kutyát (meg gyereket) nevelni, amit a 10 éves kisebbik lányom úgy gondolomformán nevel rajta, azt exem meg a nagyobbik lány elrontja.:morog:Kezelhetetlen, neveletlen, mindent tönkretesz. Akárcsak a nagyobbik lányom meg az anyja.:morog:
Itt a faluban volt egy pár, a hölgy tanult motorozni a focipálya melletti betonos placcon. Ők félig töltött vizespalackokat használtak bójaként. Levizsgázott, azóta se találkoztunk... nem mintha annyit járnék a faluban, hogy ennek reális esélye legyen... Arra gondoltam, oda kéne vinni majd Pannát is gyakorolni. Odáig elvinném én a vasat, ott fölülne és ő gyakorolna vele.
 
Én egy elhagyatott buszpihenőben (buszfordulóban) gyakorlatoztam az első motorommal (Honda transalp). Egyik alkalommal meg is lett az eredménye, mert egy szöget, vagy drótot fogtam és defektem lett.
 
Kutya nevelésben mi se vagyunk tökéletesek - tökéletes páros -. Ha ott van a Párom akkor a lány kutya mindent elfelejt, amit tanitok, és "apa virágszála" bármit megtehet.
Például nekem beszállnak az autóba maguktól. Ha ott az Uram, akkor a kisasszony leül és néz fel, hogy apa vegyél fel, nem tudok beugrani. Ilyenkor elküldöm az Uramat, hogy a kutya ne lássa, és én beszállítom az autóba. Tudja, hogy nekem hiába színészkedik, húzza az időt, én nem emelgetem a 13 kg-os seggét.
 
:D
Anno az Ikeában volt ilyen kúp alakú virágtartó ciklámen sínben. Abból vettem asszem tizet, raktam rá fényvisszaferős matricából csíkokat és a motorkiállításon azzal díszítettük a standot.
Bójázáshoz is jó lenne, bár nem gumiból van, úgyhogy nem szívesen mennék neki.:)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
336
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére