Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

1/2023 - Ismét egy kis elfoglaltság

Lecsengett a karácsony és átléptünk az Új Évbe is. Mi még pihentünk pár napot otthon, bár nem önszántunkból, mert munkakezdés előtt lebetegedtünk. Így január első hetét pihenéssel töltöttük, így volt időm elővenni a karácsonyra kaptam egy puzzle-t. Természetesen francia bulldogos.
Lassan haladok vele, de ha kész megmutatom.
Nekem a "Jézuska" semmilyen motoros cuccot nem hozott, csak kutyásat. Tréningekre akadályokat, jutitartót stb.
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Jujj, jól haladsz. :)
Akislányom szülinapjára kapott egy lovasat. Három hétig a nappali közeén volt az asztalon. Néha raktam bele, amit találtam, de amúgy mindekkileszarta.
Aztán elcsomagoltam, mielőtt elvesznének a darabkái.
 
Valamikor a lányaim éltek-haltak a kirakósért. Kb. 2 éve elő se vettek egyet se. Panna inkább társasozik vagy segít, Jázi meg elkrikszkrakszolgat, csak tanulni ne kelljen...
 
Én imádok a kirakóst. Ezt most egyedül csinálom, mert az Uram úgy döntött nem segít. Azt mondta, hogy én kaptam, én is szenvedjek vele.
A dohányzó asztalra raktam egy parafa táblát, hogy el tudjam tenni, ha megunom és ne legyen útban. De ha kész lesz, akkor tervben van, hogy kap egy pofás keretet és megy a falra.
 
Én is szeretem a kirakóst, csak ahhoz flex, hegesztő, eszterga meg szerszámok kellenek... van hét, és remélem, hamarosan nekiláthatok újra. Ezek azonban nem a falra, hanem az utakra kerülnek majd;):)
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
311
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére