Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

50/2022 Karácsonyi fénymámor

Mindjárt itt a karácsony, már az utolsó dolgok is kikerülnek.
Kutyám megőrül a labdákért, a világító hóember a kedvenc dísze. Kerek is, mint a labda és biztos szét lehetne rágni.
Több mint fél órát bámulta, és a biztonság kedvért a hóember magasabb polcra költözött, mielőtt áldozattá vált volna.
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

A volt nejem dögjének is minden is tetszett a karácsonyfán, amit persze ennek örömére a padlóra kellett állítani, nehogy ne érjen el mindent is. Sebaj, így is fölborította, pedig seggesebb fa volt, mint a volt feleségem. Isten tudja, hány díszt tett tönkre. Sebaj, úgyis minden évben nemcsak fa, de új díszek is kellenek, a régiek meg csak gyűlnek és gyűlnek. Panna itt sírt nekem, hogy nem tudja 9 évesen, hogyan kell egy kutyát nevelni, pedig ő szeretné, de semmi segítséget nem kap hozzá. Én meg hozzátettem, hogy amit ő nevel rajta, azt az anyja meg a nővére elb.sszák.
Ha úgy döntök, hogy még egyszer lesz valakim, lőjetek agyon. Ha még kutyás is a tetejébe, akkor kétszer!:morog::ninja::lovag::karate::gatyaletolos:
 
Nálunk hiába labdamániás a kutya nem bántja a gömbdíszeket és a fa se borult egyszer se. Mikor Mamahotelben voltak, állítólag volt egy fa baleset, de nem tört semmi, mert időben elkapták. Ott az volt a probléma, hogy szaloncukrot tettek a fára és faterom onnan ette - persze a kutya nem hülye és utánozta, meg akarta kóstolni.
Kutyanevelés következetes feladat, biztasd a lányod, hogy csinálja. Azt tudja elérni, hogy a kutya vele normálisan fog viselkedni, mindenki mással meg nem. Mert tudni fogja, hogy kinél mit lehet......
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
489
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére