Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

6/2022 Szezonra készülve

Ősszel, mikor leállítottam a motort, már előre kértem időpontot a szervizbe február elejére.
Korábbi években tapasztaltam, hogy február végére annyira teli a szerviz, hogy mindig az enyém csúszott meg (házon belül érthető, hogy az enyémet hátrébb sorolják, mint az ügyfelekét.) Így napi szinten jártam a fiúk nyakára, hogy az ÉN mocim mikor lesz kész, mert már mennék vele - Utáltak is ezért! Nagyon örülök, hogy most időben kész lett a motorom szervize. Lehet megunták a folytonos csesztetésemet :O
De a lényeg, hogy felkészülten várom a szezont! Már nagyon indulnék, de papírkutya vagyok és még várom, hogy tartósan 10-15 fok felett legyen a napi hőmérséklet.
  • Like
Reactions: 2 emberek

Hozzászólások

Uramnak is lenne egy-két szava, ha lapjára tenném, meg persze a szervizesek fognák a fejüket, hogy már megint szerelni kell .... Márciusban reménykedek, hogy elő lehet venni a gépsárkányt
 
Nem vagy papírkutya, szerintem az a helikopter, aki ilyenkor megy. Csütörtök este az M3-on hasított el mellettünk egy csávó valami régi gépen hasalva. Gyorsan a kijelzőn megnéztem, éppen 10 fok volt, de este 6-7 körül sötétben, meg amúgy is, ez még nem a szezon. Én általában március 15 körül időzítettem az évadnyitó köröm, az október 15 körüli zárás után. Igen ez fél év kiesés, de nekem többet ért a biztonság és az hogy nem fagyok szét. Persze volt, hogy mentem még novemberben is, de az olyan is volt. Napközben 20 fok, estére meg 5, alig akart beindulni a Zümi, pedig muszáj volt hazamenni az esti iskolából, még szerencse, hogy Budáról Pestre és nem kellett kijönni a városból.
 
Nekem is általában ez a március - október a szerzon. Persze volt hogy novemberben még egyet gurultam, de már nem erőltetem. Fáj anélkül is a térdem, nem kell jobban kifáznia.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
398
Hozzászólások
10
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére