Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

47/2021 Sellőpillangó

Az megvan, hogy a gyerekek minden második héten itthon vannak egy hetet? Nekem úgy tűnik, idén még alig jártak suliba.

100884-1638352771-a78a8b084339f37d9a1b3a95ef36fcd2.jpg

Szóval Anyuék kedden visszamentek. Szerencsére a covid tesztjük negatív lett, így nem volt gáz. A férjem vasárnap óta gyengélkedett, a lányomat másnap (szerdán) hazaküldték a suliból, azzal, hogy "nem érezte jól magát" (hát én sem, de nekem nincs hova menni, mert itthon dolgozom). Szóval innentől ez a hét kuka. Legközelebb hétfőn mehet legkorábban.

A férjem belázasodott hétvégén, én csak az orrom fújom. Amúgy a hugom is taknyos lett, mire visszaértek Floridába, de ő nem a szülinapi bulira, hanem a "repülő klímájában ülésre 10 órán keresztül" fogta. Tényleg azt mondom, hogy mákjuk van, hogy vissza tudtak menni.

A lányom köszöni jól van. A Floridából kapott pillangószárnyakban táncol és énekel. Mondjuk azt nem tudom, hogy hogy fog így megtanulni írni meg olvasni...
  • Like
Reactions: 1 person

Hozzászólások

Kitartás. Tudom, hogy nem vigasztal, de nem irigyellek. Tavaly az enyémek már nem elsősök voltak, így kicsit könnyebb helyzetben voltunk... Panna mai napig abból él, amit Jázinak magyaráztam a házi feladatok közben. Órán meg kockára unja a fejét... mondjuk ennek az az előnye is megvan, hogy mindent tud, és jó jegyei vannak. Legalábbis amíg Jázi az előtte való évfolyamban van :eek:
 
Milyen hosszú már a haja :) Nálunk dettó ez a helyzet, csak még ovi, de rittig mindig akkor van "program" amikor itthon van szegény. Komolyan gondolkodtam azon, hogy nem is viszem, írok kérvényt a covid miatt, úgyis pár hét és itthon leszek a pocakommal. Csak hát annyira jót tesz neki, látjuk rajta, meg mondja is, hogy szeret járni, kellenek neki a szociális kapcsolatok.
Amúgy a repülő klímájától tényleg meg lehet fázni, nekem is sikerült a nászútról hazafelé jövet augusztusban 5 éve.
 
Mennyivel jobb nekik, hogy hazaküldik, hogy nem érzi jól magát. Nekem akkor nem is kéne dolgoznom. :D
 
Utoljára módosítva:

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
537
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére