Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Volt bakancs, nincs bakancs

Nem tudom, ki mikorra tervezte, hogy a gyereke lenyúlja majd a ruháit, az biztos, hogy én nem 9 éves korára és főleg nem gondoltam, hogy a fiam lesz az.

100691-1634028012-ec1559ff0a649527e903b95e20cf9db1.jpg

Tegnap vettem magamnak egy bakancsot télire. Lőrinc hazajött a suliból és udvariasan megköszönte. Azt hittem, hülyéskedik, de ma reggel abban ment suliba. 40-es. A lába meg szerintem jó, ha 36-os...

Tudom, hibáztam, mert nem rózsaszínt vettem, hanem sima barnát, de a mai gendersemleges világban lassan már a rózsaszín cuccokkal sem tudom majd kivédeni, hogy einstandolják a holmijaimat.

Hát hol élünk?
1f970.png
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Ugyanilyen színű hosszú szárú cipőt szereztem Pannának. Bordó cipőfűzőt vetetett bele, mert a Czetka gyári színe a bordó:sze:Szerinted?:sze:
 
Én azt hittem, hogy unokahúgommal majd tudunk cipőt cserélgetni, mint anno a tesómmal. Hát nem tartott sokáig. Tavasszal még 38-es cipő volt a menő, az őszi cipő méret 40.
 
Nagy lábon élnek ezek a mai fiatalok:D
Különben is, minden nőnek három lába van. Két kicsi, meg egy nagy, amin élni szeretne;):D:D
 
Azt hittem 40-es a lába :D mondjuk anyám is alakított a múltkor, az én cipőmre hitte azt, hogy a fiamé. Nálunk azért még van egy kis difi, mivel csak 4 lesz (az enyém 36-os az övé meg 27-es :D) de nagyon úgy néz ki az apja vonala, szóval nem sokáig leszek előtte kéz és láb méretben. Mondjuk én meg a gyerek osztályról öltözök, mert simán jók méretben és olcsóbb (legutóbb egy 37-es cipőt kellett kisebbre cserélnem :confused:). Néha kicsit fura, amikor ugyanabban a kabátban járok, mint a szembejövő 6 éves, de őt jobban zavarja szerintem :p
 
Nekem 38-as a cipőim, de gyakran a gyerekosztályon vásárolok PL Dechatlon, mert sokkal olcsóbb a gyerek 38, mint a felnőtt 38. Jah és általában annyi a különbség, hogy rózsaszín vagy piros fűző van benne......
 
A piros fűzővel tessék vigyázni, nehogy elkxrjuk a méretet vagy mást;):DUgye tudjátok a cipőfűző színek jelentését?;)
Nagyanyám szegény, Isten nyugosztalja, pont fordítva volt, mint Ti. Neki 41-es lába volt (szegény amekkora volt, kellett is a nagy alátámasztási felület...), akkor még nem volt választék, se cipőből, se másból, örültek, ha volt. Nem lehetett kapni ekkora méretben női cipőt, úgyhogy szegény mindig férficipőket kellett viseljen:confused:
Mi ruhákban vagyunk egyébként meglőve a csajokkal. Úgy el vannak hízva, hogy sokkal nagyobb méret kell nekik mindenből. Jázi most 10,5, neki nadrágból már simán kell a felnőtt S-es...
Nálunk nem bakanccsal, hanem esernyővel, csokival meg sok más dologgal fordult elő ez a lenyúlás. Lelkesedve, ujjongva megköszöni, hát hogy mondja akkor neki az ember, hogy hát figyu, ez nem a tied, ezt magamnak vettem...:heureka:
 
Én simán megeszem nem, hogy a sajátom még a gyerek csokiját is, ha úgy van :D de nyilván, egyetértek. Kivéve, ha kajáról van szó, azt véresen komolyan kell venni :cool:

Hát az a nagy kéz nagy láb nálunk apai ágon jön, de ő meg az anyukájától, nagyijától örökölte. Akkorák, mint én, vagy max 5 centivel magasabbak, de simán 40-41-es a lábuk. Amikor csináltattuk a karikagyűrűket, akkor lett megmérve (enyém 50-es, férjemé 62-es) ugyanakkora a mama gyűrű mérete is. Mondjuk kellett is a nagy kéz, 3 fiú mellett előfordult, hogy eljárt.
 
Utoljára módosítva:

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
646
Hozzászólások
14
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére