Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Bae búcsúztatója :(

100130-1627984281-e1a99481d910c85128e0c20629634ff7.jpg

Hozzászólások

Sajnos nem tudok elmenni, de adjátok át őszinte részvétemet a Családjának. Ez szörnyű. Hogy így és ekkor kellett elmennie. Ugyan őt nem ismertem személyesen, mint @Tagamát, de olyan kedves volt így a CSAM-on keresztül... és tényleg, amit írtál, akik maradtak utána...:(( ilyenkor döbben rá az ember, hogy nem is olyan szar, mert másnak még nehezebb... Isten legyen irgalmas mindannyiukhoz!
 
Bocsi azt nem olvastam, mostanság nem tervezek motort venni, a teszteket átugrom. Hihetetlen mik vannak. Az ember éli az életét, családja van és egy vakbélgyulladás meg elviszi. Amikor nekem eltört a lábam, a műtét után a doki azt mondta, lapozgassam a bibliát mert akár meg is halhatok. Arra gondoltam, hogy hője ez? Összerakták, 6 hét után futkosok. 4X műtötték, volt trombózis, tüdőgyuszi, több mint 1 évet szórakoztak a lábammal. Ma már tudom, ha az orvosokon múlik, bármi megtörténhet! :elpirul2:
 
Utoljára módosítva:
Sziasztok!
Döbbenten hallottam ezt a rettenetes hírt.
Nem ismertem Baet személyesen sajnos, csak telefonon beszéltünk egyszer réges régen. Mindig nagyon barátságos, kedves, segítőkész volt. Nagyon kedveltem, sőt, igazából Őt szerettem a legjobban itt a fórumon.
Nagyon sajnálom a történteket, megszakad a szívem a családjáért.
Szegényebb lett Nélküled a világ.
Legyen az álmod szép Bea.
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
730
Hozzászólások
12
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére