Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

16/2021 Új bukósiak

A hét motoros történése, hogy a kislányom megkapta élete első, igazi motoros bukósisakját.

99763-1619631234-c32add1e02deca2153b6429cd664be62.jpg

Most, hogy felmerült, hogy már a motoron is leér a lába, és lehetne vinni, a rózsaszín biciklis sisak a rózsaszín copfokkal már nem tűnik olyan biztonságosnak. Kellett egy rendes sisak.

Nem volt egyszerű, mert nagyon pici a feje. Míg a fiamnak simán jó a felnőtt M-es, ami olyan 54-56 cm körül van, neki sokkal kisebb, 52 cm körül van a fejmérete.

Most, hogy megvan a szép, rózsaszín Vemar sisak (az Insportlineban találtam, mielőtt valaki megkérdezi, hogy hol van XS-es sisak), már nem érdeklik a rózsaszín copfok sem. Hirtelen nagylány lett. Szeptemberben iskolába megy....
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Elindul a lavina... kell hamarosan neki dzseki, térdvédő, motoros lábbeli... ajjjjaj, lehet üríteni a pénztárcát...
Elgondolkodtató. Méghogy a szülő nem befolyásolja a gyerek érdeklődési körét. Óóóóóóóó dehogynem... Én Panna felszerelésével már csak azért is várok, mert nem valószínű, hogy addig, amíg majd ő megszerezheti a saját AM jogsit, lesz két személlyel használható, rendes vasam... ez az 5 év tulajdonképpen próbaidő, ha megmarad az érdeklődés, akkor lesz értelme beszerezni a cuccokat. Egyébként már most is nagyon anyukájának a testalkatára hasonlít, van pocak rendesen, úgyhogy nálunk még az is probléma lesz, hogy lehet, hogy úgy kell majd csináltatni neki dzsekit. Ha esetleg lenne infótok, hogy ilyen extralarge motoros dzsekit (cordurára gondoltam) hol lehet kapni, hozzám képest (Somogy megye) nem a világ végén, azt örömmel venném. Nem sürgős a dolog...
Mennyiért sikerült ezt a sisakot venni (nagyságrendre vagyok csak kíváncsi)? Nagyon csajos, jól néz ki!
 
Én XS-s sisakot hordok, így tudom, hogy milyen kihívás ilyen méretet találni. Volt már nekem SHARK, JET, IKON és most HJC sisakom is. De valószínűleg ismét HJC sisakom lesz, ha cserélni fogok.
De az első XS-s sisakomat úgy vadásztam, hogy jártam motoros boltról boltra, hogy mi a legkisebb sisak ..... a végén már az is mindegy hogy milyen színű volt. De végül egy igazán hozzám illőt siketült találni.
Casque-integral-Shark-S800-FANTASY-MAT-2009-5.jpg
 
Majd ha nem lesz, aki sajnálja az én pénzemet sisakra, nekem is kéne valami. Szívem szerint a kettővel ezelőtti sisakomat venném vissza. Az egy anyagában színezett fekete Grex Superjet volt. Természetesen leszedtem a Grex feliratot az elejéről, és egy szárnyas CZ embléma került a helyére. Most egy felújított Kiskőrösim van, nem ártana még párnázni a belsején, de folyamatban van még egy Kiskőrösi felújítás. Az is grafitmetál lesz. Mint a másik Kiskőrösin, somogyi népművészeti minta tükörtapétából az elején:ok:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
NaNa
Olvasás
807
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

NaNa további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére