Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

8/2021 - új szerzemény

Az étkezőnk falát retro illetve retro hatású dolgokkal díszítjük. Van nálunk bakelit, kazetta formájú kis rádió és persze különböző fa és fémtáblák. Ebben a "vírusos" helyzetbe nem gyűltek ezek a tárgyak, nem jártunk bolhapiacra, vásárokba, találkozóra. Találtam egy helyi "hasznosítsd újra" csoport, és kiírtam, hogy hátha valakinek van a garázs, pince mélyén néhány számára kacat, lom amit én felhasználhatok. Posztomra jött is a visszajelzés, hogy a Tihanyi piacon szokott ilyen lenni, meg itt ott. Valamint, hogy az Aldiba pont most vannak retro hatású fémtáblák. Uccu neki, ellátogattunk oda, és találtunk is hozzánk illő táblácskát.
Szomszédok legnagyobb örömére, az Uram gyorsan helyet is talált neki.
  • Like
Reactions: 4 emberek

Hozzászólások

Nálunk a fal inkább a gyerekek műveivel van tele. Van jó néhány közöttük, amik vastagon nem a korosztályuknak megfelelőek, Panna 6 évesen olyat rajzolt (trópusi tájkép! 6 évesen!), hogy szerintem középiskolásoknak is össze kellene kapni magukat, hogy olyat hozzanak össze! Ezeken kívül még a házasság előttről, egy helybéli művésztől való festmények, még az őelőtte való időkből pár rézkarc, meg a volt nejemnek pár festménye is díszíti a falakat. Kaptam én is egyik kolléganőtől 1930-as évekbeli autókat ábrázoló, kitűnő állapotú fémtáblákat, de a botrány elkerülése miatt inkább nem vittem haza. Azok a suliban vannak a szertárban.
A szobámban nagyon-nagyon elrejtve van egy Enterprise csillaghajó makett, ami csak a magassága miatt nem fér bele egy gyufásskatulyába, még a Gépészben csináltam magamnak inspirációként a Star Trek regényem megírásához. Ahhoz képest annyira nem tré... a motorrajzaimat szigorúan egy mappába zárva tartom, nagyon-nagyon eldugva. Nem hiányzik a botrány. A művészi jellegű rajzaimat annak a kaposfüredi festőművésznek, Mester Béla bácsinak adtam, akinél a volt nejem is tanult. Azt mondtam, merítsen belőle ihletet nyugodtan, ha már az exnek nem kellettek az ötleteim. Azt mondta, inkább elrakja a lányaimnak... ki tudja, mennyire fogják megbecsülni, rá kellett jöjjek, hogy ami fontos nekem, az csak nekem fontos, másnak nem... meglátjuk...
 
Újabb táblát sikerült szereznem
https://csamclub.hu/galeria/albumok/t%C3%A1bl%C3%A1im.2525/
 
Utoljára módosítva:

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
548
Hozzászólások
6
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére