Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

7/2021 - Iroda kutya

Vannak olyan napok, mikor az iroda kiürül, ilyenkor bejöhet velem az egyik kuty.

Kisasszony a nyugodtabb, tőle még dolgozni is tudok, így ő a szerencsés, hogy Anyával lehet ezeken az alkalmakkor.
  • Like
Reactions: 3 emberek

Hozzászólások

Mázlista :D Nekem a gyerekkel kellene itthonról dolgozni (sajnos beteg lett) de hogy is mondjam, nem túl sokat hagy egy huzamban. Vagy az atókat tologatja a billentyűzeten, vagy nyomogatni akar, azonnal, vagy játszanom kell(ene) vele, de én mondjam meg mit :D
 
Kisasszonnyal szerencsém van, max ha unja a banánt, akkor felül az ölembe és alszik. Persze tartani kell a seggét, mert csúszkál, de hát az "anya" egykézzel is tud dolgozni.
Másiktól nem tudok dolgozni, még otthon se, mert folyton nyüzsög. Irodába meg minden érdekes neki. Talál csavarokat, papír fecnit, radiátor alatt pókhálót stb., persze az ablakon keresztül madarat is lehet ugatni.... Vagy jön és tuszkolja a játékot a lábamhoz, kezemhez, hogy játszunk.
 
Cuki. :)
Nekem múlt héten itthon voltak a gyerekek,mert fájt a hasuk, és nem mehettek... gondolom sejtitek mennyi időm volt bármire. A lakás romokban...
 
@Babulu, @NaNa jobbulást a gyerkőcöknek!:flover:
Van édesanyámnak egy irodakutyás sztorija. Nyomdában dolgozott, és hát a határidőket, hogy úgy mondjam, a kisfőnök "rugalmasan kezelte" (miatta késtek el mindig mindennel). Ilyenkor persze kinek ordítoznak a megrendelők, hát a titkárnőnek. Jött is egy ügyfél, mondta széltébe-hosszába. Anyunak olyan íróasztala volt, hogy teli volt az iroda felé néző hátulja, nem látszott semmi, ami mögötte volt. A nagyfőnök Stefforshire Terrier-jének kedvenc helye volt. Anyu szereti az állatokat (engem is;)), jól elvolt a kutyussal. Na szóval kutyus az íróasztal mögött takarásban, az ügyfél az íróasztallal szemben mondja a magáét. Kutya persze hallja. "Hát én má' megnézem magamnak, ki ez a Fjodor Szemjonovics;) ", fölállt, és kinézett az íróasztal mögül.

Azt érdemes lett volna filmre venni:D:muhaha::muhaha::muhaha: pedig a kutyus csak érdeklődve kinézett az asztal mögül:gurul:nagyon kevésen múlott, hogy anyu nem röhögte el magát :muhaha::muhaha::muhaha:többet se látták az irodában az ipsét:muhaha::muhaha::muhaha:
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Vickancs
Olvasás
459
Hozzászólások
8
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Vickancs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére